hu en
2022. Szeptember 02. 15:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Stopira és Kodro a 6. forduló álomcsapatában

Csapatunk érte el a forduló második legmagasabb InStat-indexét, valamint számos mutatóban az első vagy a második helyen zártunk.

Az OTP Bank Liga 6. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a Kecskemétet hazai pályán 2-1-re legyőző csapatunk a lövések, a beadások és a párharcok számában elsőként, a passzok, a kulcspasszok, a labdabirtoklás, valamint a támadások és a helyzetek számában másodikként zárt a teljes mezőnyben, valamint a Vidi érte el a forduló második legmagasabb összesített InStat-indexét is.

A forduló húsz legjobb teljesítményét nyújtó játékosa közé a Vidiből hárman kerültek be: a győztes gólt fejelő Stopira 262-es indexszel a kilencedik, az első találatunkat lövő Nego Loic 256-os indexszel a tizenötödik, Hangya Szilveszter 252-vel a tizennyocadik lett. A forduló legjobbjaiból összeállított csapatba ezúttal Stopira és Kenan Kodro került be.

Az OTP Bank Liga 6. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (3-5-2-es felállásban):

Bogdán Ádám (FTC, 249) - Mats Knoester (FTC, 275), Adnan Kovacevic (FTC, 271), Stopira (MOL Fehérvár FC, 262) - Kristoffer Zachariassen (FTC, 267), Anderson Esiti (FTC, 278), Katona Bálint (Kecskemét, 252), Yanis Karabelyov (Kisvárda, 267), Driton Camaj (Kisvárda, 265) - Eduvie Ikoba (ZTE, 245), Kenan Kodro (MOL Fehérvár FC, 238)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek