hu en
2011. Június 19. 17:20  -  Kopa Rajmund
Hector Sanchez Cabrera Sousa első igazolása

Örömmel jelentjük, végre sikerült megállapodni minden részletben, és a spanyol balhátvéddel kétéves szerződést kötöttünk.

Hector Sanchez Cabrera az új Vidi első szerzeménye! A védő, aki megfordult a Teneriffeben és a Villarrealban is, két évig viseli majd a piros-kék mezünket. A játékos már az edzőtábor előtt csatlakozott a csapathoz, ő az egyik próbajátékos, aki Fehérvárról utazott Olaszországba. Közel száz meccset játszott a Kanári-szigeteken, mielőtt tavaly a Villarrealhoz igazolt.

Hector Sanchez: Nagy lehetőség ez nekem. Egy olyan csapat tagja lehetek, amelyik a legerősebb európai kupasorozatban indul, és az is nagyon izgalmas, hogy erre Paulo Sousa irányításával készül. Úgy érzem, az ő vezetésével fejlődni fog a csapat. Igazi profi klubnak ismertem meg a Vidit amióta itt vagyok, úgy látom, mindenki elkötelezetten dolgozik a sikerért, és nagyon örülök, hogy ilyen nagy szeretettel fogadtak. Azt üzenem a szurkolóknak, hogy buzdítsanak minket, mert biztos vagyok benne, hogy egy sikeres szezon vár ránk. Annyit ígérhetek, hogy kihasználom majd a gyorsaságom, bejátszom a pálya bal oldalát, és remélem, nagy keresztlabdákat adok a támadóinknak.


 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek