hu en
2011. Június 05. 20:00  -  Kopa Rajmund
Megérkezett Fehérvárra Paulo Sousa és két segítője

Klubunk hároméves szerződést kötött Joan Carrillo Milannal, aki másodedzőként, és Ignacio Torreno Jaraboval, aki erőnléti edzőként csatlakozik a csapathoz.

Vasárnap délután érkezett meg Fehérvárra a szakmai stáb három tagja. Már ismerősként jött a városba Ignacio "Nacho" Torreno Jarabo, hiszen ő a múlt heti pályabejáráson és sajtótájékoztatón is segédkezett Sousának. Akkor mindent jegyzetelt és fényképezett, alaposan feltérképezték a klubot és a lehetőségeket, és nem titok, Nacho különösen el volt ragadtatva a Puskás Akadémia felszereltségétől. A korábban az Espanyolnál dolgozó szakember egy hét törökországi nyaralás és egy tegnapi barcelonai búcsúmeccs után, nagy lelkesedéssel és izgalommal várja a hétfőn kezdődő kemény munkát.

Joan Carrillo Milan a spanyol első osztályú és nagynevű Espanyoltól érkezik a Vidihez. Milan 42 éves, nős, három gyerek édesapja. Az Espanyolnál korábban játékos-megfigyelőként dolgozott, az elmúlt szezonban másodedző volt, és most kifejezetten Sousa kérésére vállalta új feladatát.

A három tréner holnap kezdi meg a munkát Fehérváron, és várhatóan a héten kialakul a teljes szakmai stáb is.
Az elsőcsapat játékosai jelenleg szabadságukat töltik, és június 9-én kezdik meg a közös munkát.

A felkészülés menetrendjéről, és hogy kikre számít a következő szezonban új vezetőedzőnk, folyamatosan tájékoztatást adunk majd a Vidi.hu-n.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek