hu en
2010. Június 04. 16:00
Mladen Bozsovics a Videoton FC új kapusa!

Az utóbbi években hozzánk igazolt játékosok közül, a montenegrói kapus büszkélkedhet a legkomolyabb pályafutással.

Péntek délben megérkezett klubunkhoz az aláírt példánya annak a megállapodásnak, amelyet a szerb FK Partizan és a Videoton kötött egymással, így honlapunk hivatalosan is bejelentheti, hogy Mladen Bozsovics Fehérváron folytatja pályafutását.
Az 1984-ben született kapus 2008. januárjától két és fél szezont töltött Belgrádban, s ez idő alatt 95 bajnoki és nemzetközi mérkőzésen őrizte a Partizan hálóját. Ha ehhez hozzátesszük a barátságos találkozókat, a szám 119-re nő. A legutóbbi évad tavaszi szezonjában mindössze öt gólt kapott a nem mellesleg nyolcszoros montenegrói válogatott játékos, aki 3 cm híján két méter magas. A Partizánnal három bajnoki címet és két kupagyőzelmet szerzett. Három évre szóló szerződését tegnap délután, a Sóstói Stadionban írta alá. Ezt követően rövid interjút adott honlapunknak.

- Ismerte a Videotont korábban?
+ Honfitársaimtól hallottam már róla. Azt mesélték, hogy a csapat jövőre a bajnoki címet tűzte ki célul, jó a hangulat és korrekt a vezetés. Az sem mellékes, hogy a nyár közepétől a nemzetközi porondon is megmérettetheti magát az együttes. Mindez összességében nagyon szimpatikus számomra.
- Miért hagyta ott a Partizánt, amellyel szép sikereket ért el?
+ Szerintem egy egészséges szellemű sportoló 2-3 évente új helyre megy, ahol újabb kihívásokat keres. No persze lehet azt mondani, hogy a célok itt ugyanazok, mint Belgrádban voltak - bajnoki cím és nemzetközi kupaszereplés - ám az új környezet kicsit másfajta feladatok elé állítja az embert. Nekem nem számít, hogy van már bajnoki aranyam és kupagyőzelmem is, hiszen evés közben jön meg az étvágy! Engem a sikeréhség és a bizonyítási vágy motivál. Szeretném Fehérváron bebizonyítani mind magamnak, mind pedig a klubnak, hogy mind a két részről jó döntést hoztunk.

Vezetőedzőnk, dr. Mezey György sikeresnek tartja az igazolást, hiszen az utóbbi években hozzánk került játékosok közül az eddig legkomolyabb múlttal rendelkezőt sikerült Fehérvárra hozni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek