hu en
2010. Március 06. 21:19  -  Wéninger Ákos
Diósgyőri VTK - Videoton FC 0-1 (0-0)

Dr. Mezey György tökéletes jósnak bizonyult – vagy, mondjuk inkább úgy, tökéletesen érti a játékot, ismeri a mezőnyt.

A tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül, a Videoton nem „kötelező győzelmet” aratott Diósgyőrben, hanem legyőzött egy szervezett, lelkes, jól küzdő ellenfelet.

Az első félidőben főként fogást kerestek egymáson a csapatok. Nem jutott erre a játékrészre valódi nagy helyzet, bár ebben a periódusban is többet birtokolta csapatunk a labdát, jobban játszott, mint ellenfele.

A fordulás után nem sokkal, a szünetben beállt Nemanja Nikolics gólja hozott fordulatot – hál’ Istennek nem abban, hogy a DVTK fölénk kerekedett volna – viszont sokkal nyíltabb, élénkebb lett a meccs attól, hogy hátrányban a hazai csapat is bátrabb játékra kényszerült.

Végig több helyzete volt a Vidinek, csapatunk megérdemelten szerezte meg a három pontot, de a sereghajtó DVTK dicséretére legyen mondva, szinte az utolsó pillanatokig kellett izgulnunk.

CÍMKÉK
mérkőzés idegenbeli győzelem 2009-2010 Soproni Liga Diósgyőri VTK - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek