hu en
2010. Február 12. 15:43  -  Wéninger Ákos
Videoton FC - Buducsnoszt Podgorica 2-0 (0-0)

A beleki edzőtábor utolsó mérkőzését is megnyerte a Videoton, dr. Mezey György csapata 2-0-ra győzött a montenegrói Budusznoszt ellen.

A Vidi ezúttal Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Elek – Sándor, Farkas I, Polonkai (Ponczók, 69.) – Nagy (Farkas II, 74.), Vujovics (Sitku, 74.), Lencse (Nikolics, 60.) összeállításban játszott.

Az első játékrészben nem született gól, a legfontosabb esemény, hogy a 44. percben kiállította a játékvezető a podgoricaiak egyik játékosát, miután az kiütötte az asszisztens kezéből a zászlót.

A második félidőben egyértelmű fölényben futballozott a Vidi és Sándor György, valamint Farkas II Balázs góljaival a győzelmet is megszerezte. Az első találatnál, az 59. percben, az Elek Által balról beívelt labdával lépett ki Sándor György, majd a kapust is kicselezve passzolt a hálóba, a másodiknál - a 89. percben - Farkas I. Balázs szervezte az akciót, önzetlenül jobbra passzolt és a befelé mozgó Farkas II Balázs 13 méterről higgadt gólt rúgott.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek