hu en
2009. November 17. 20:35
Magyar Kupa: egygólos újpesti előny

A Videoton és az Újpest a szűk két héttel ezelőtti bajnoki után, most a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásában találkozott: most is az idegenben játszó csapat, de ezúttal az Újpest nyert 1-0-ra.  

A két csapat irreális látási viszonyok között, sűrű, tejfehér ködben lépett pályára a Sóstón. Ahogy azt a szabályok megkövetelik, a középponttól látni lehetett a kapukat, de „normális” futballról aligha lehetett szó – ráadásul az átláthatatlan köd elsősorban a sötét tónusú szerelésben játszó csapat, a Vidi dolgát nehezítette meg inkább.

Ezzel együtt, tény az is, hogy dr. Mezey György csapata nem játszott olyan jól, mint a legutóbbi hazai mérkőzéseken, ködbe veszett a szellemes, látványos támadójáték, a kialakított sok helyzet. Talán a köd az oka, talán az idény végével jelentkező fáradtság – de a Vidi nem játszott jól: pontosabban a csapat ősszel kivívta magának azt a tekintélyt, hogy mondhassuk: tud ennél sokkal jobban is játszani.

Lehetőség hamar lesz rá, hiszen a Videoton szombaton, a bajnoki idényzárón az élcsoportra tapadni igyekvő Győri ETO-t fogadja, majd szerdán a Magyar Kupa-visszavágó következik Újpesten – és tudjuk, „rendszerint” az idegenben játszó csapat nyer 1-0-ra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek