hu en
2009. Október 25. 19:48
Videoton FC - Debreceni VSC-TEVA 3-0

Videoton FC - Debrecen 3-0! A csapat - és ez nem vitásan dr. Mezey György és stábja érdeme - remekül felkészült a meccsre és remekül felkészült az ellenfélből.

 

Már a hét közepétől érezni lehetett, hogy a játékosok nagyon motiváltak, nem győzni szeretnének a bajnok ellen, hanem győzni akarnak. A Videoton az első perctől kezdve irányította a mérkőzést. Játékosaink élesebbek voltak a párharcokban, jobban koncentráltak a párharcoknál, és ez már az első játékrészben fölényt eredményezett. Igaz, ekkor még csak „pontozással" vezetett a Vidi, de a fordulás után már jöttek a gólok is - semmi túlzás nincs abban, hogy a második negyvenöt percben csapatunk lefutballozta ellenfelét.

Érdemes azt is kiemelni, hogy milyen sok kitűnő egyéni teljesítményt láthattunk a csapatban. A hetek óta jó formában játszó, sőt ezúttal nagyon fontos gólt is szerző Lipták Zoltán mellett feltétlenül ki kell emelni Nagy Danit, valamint a szép lassan a hazai legjobbak közé érő Elek Ákost, mint ahogy nem feledkezhetünk meg a zseniális passzokat adó Andre Alvesről, vagy a nagyot küzdő Sitku Illésről, vagy a gyakran láthatatlan, de nélkülözhetetlen Farkas Balázsról.

Ha, mindehhez hozzátesszük, hogy Mezey doktor remekül döntött a védelem összeállításánál, Marko Andics és Varga Róbert is jól futballozott, hozzátett a csapat sikeréhez - szinte az egész Vidit felsoroltuk.De, így van ez jól, október 25-e, vasárnap este az örömé, a szárnyalásé. Hogy hétfőtől azután újra a földön járjunk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek