hu en
2009. Október 18. 20:21
MTK - Videoton 2-2

Döntetlen született a Hungária úton, a Videoton 2-2-re végzett az MTK vendégeként.

Duplán roszul kezdődött a mérkőzés: kiderült, az MTK stadionjában alig van fény. Fényszórók nélkül kezdődött a meccs, sokáig az is kérdéses volt, végül be lehet-e majd fejezni. Végül, a 16. percre sikerült elhárítani a hibát, de addig bő öt percet várakoztak is a csapatok a fényre. A szünet az MTK-nak tett jót, igaz, Vidi helyzet után, de azonnal előnyhöz jutottak a fehér mezesek. Szatmári elcsent egy labdát a félpályánál, meg sem állt vele Sebők kapujáig.

A szünet után a fiatal Lencse növelte a hazaiak előnyét - a Videotont dicséri, hogy a kétgólos hátrányból fel tudott állni. Andics szabadrúgásból lőtt gólt, majd bő egy percen belül Sitku egyenlített. A végén tulajdonképpen még a fordításra is maradt remény, miután az MTK - Könyves kiállítása után - az utolsó tíz percben emberhátrányban játszott. Maradt azonban a döntetlen, amely a mérkőzés dramaturgiája alapján reális eredmény. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek