hu en
2009. Szeptember 12. 21:50
3-2-re győzött a Vidi Nyíregyházán!

Nyíregyházán, a Soproni Liga 7. fordulójában rendezett mérkőzésen, kifejezetten élvezetes, jó iramú első félidőt játszott a Vidi és a Szpari.

Az első percekben a hazaiak voltak veszélyesebbek, Bogdanovic szinte kihagyhatatlan helyzetet rontott el, persze ehhez Sebők nagyszerű védése is kellett. A 10. percben kissé váratlanul megszerezte a Vidi a vezetést Alves nagyszerű egyéni teljesítményének köszönhetően. A 15. percben emberelőnybe került csapatunk, miután egy rossz ütemű becsúszást Szabó Zsolt – talán kissé szigorúan – egyből piros lappal „jutalmazott”. Ezt követően futószalagon dolgozta ki a Vidi a helyzeteket, de még az üres kapuba sem sikerült betalálni.

A hazai csapat egy véleményes 11-essel egyenlített, de ezt követően is csapatunk uralta a játékot, sajnos a helyzetek ellenére sem sikerült újabb gólt szerezni az első félidőben. Fordulás után a második játékrész elején kevesebb helyzetet alakítottak ki a csapatok, mint az első félidőben, végül mégis a második 45 perc hozott több gólt. Előbb Nagy Dani álomszép passzát pörgette gyönyörű bokamozdulattal Sitku a hazai kapuba, majd Alves volt ismét eredményes. A mérkőzés végén a gólkirály-jelölt Homma szépített.

Összességében teljesen megérdemelt győzelmet szerzett a Vidi, a gólkülönbség a hazai csapat számára hízelgő, ezt egyébként Szentes Lázár is elismerte a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek