hu en
2009. Július 25. 21:52
Álomrajt Kecskeméten: KTE - Videoton FC 3-6

Álomrajt! Remekül játszva, ellentmondást nem tűrően játszott csapatunk, a fiúk nem csak sok gólt lőttek, de szebbnél szebbeket is.

Nem feladatunk azon polemizálni, hibázott-e Tomiszlav Szivics azzal, hogy nem jelölte a kezdőcsapatba Kollert és Gyagyát, illetve Némedit kivonta a középpályáról. Fontos, hogy dr. Mezey György és csapata remekül élt az adódó lehetőséggel.

Vezetőedzőnk mentálisan erős, önbizalomtól duzzadó csapatot szeretetett volna látni Kecskeméten – pontosan ilyen volt hetven percen keresztül a Vidi, amely ma  a KTE-nél lényegesen erősebb csapatot is legyőzött volna. Van persze hiányérzet bennünk, hiszen a védelem három elkerülhető gólt kapott és a hajrára leült a játék, de - soha rosszabbat!

Dr. Mezey György: Nagyon értékes győzelmet arattunk. Kiváló csapatot győztünk le szervezett, fegyelmezett játékkal, ezért is értékelem sokra a mai sikert. Nagy Dani sérülése sajnos komoly, nyolc kapoccsal kellett összehúzni a sebet, és kórházba is kell vinni.

Tomiszlav Szivics: Taktikailag fölénk nőtt a Videoton. Gyorsan estek a gólok, igazából még cserélni sem tudtam, máris elment a meccs. A Videoton többet futott, a játékosai szinte minden párviadalt megnyertek. A jobbtól kikapni nem szégyen, és a jobb, ma a Videoton volt.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek