hu en
2009. Július 18. 20:09
Kétgólos siker Eszéken!

Az FC Fehérvár bíztató győzelmet aratott szombaton este Eszéken. Dr. Mezey György csapata tetszetős, helyenként felszabadult játékkal, 2-0-ra legyőzte az NK Osijeket.

Mezey doktor a Sebők - Lázár, Lipták, Horváth, Andics - Szakály, Elek, Polonkai - Nagy, Alves, Sitku csapatot küldte pályára. A gólnélküli első félidő után viszonylag sokat cserélt vezetőedzőnk, a kisebb sérülést szenvedett Elek Ákost Sifter Tamás, Andicsot Présinger, Sitkut pedig Vujovics váltotta a második 45 percre. A hajrához érve azután újabb cserék következtek, Nagy Dani helyett Alison (68. perc), Alves helyett Kocsis Dávid (70.), Szakály helyett Pavlisic, és Polonkai helyett Milanovic lépett pályára.

A Vidi vezetőgólja az 50. percben született, Horváth Gábor a tizenhatos előteréből csavart egy szabadrúgást a bal felső sarokba. A horvátok nagyon iparkodtak az egyenlítésért, megtette a magáét a játékvezető is, aki nem akarta lefújni a meccset addig, amíg nem születik újabb gól: Milan Pavlisic segített rajta, aki három védőt kicselezve, okos lövéssel állította be a végeredményt.

Dr. Mezey György a mérkőzés után dícsérte a játékosokat, gratulált a győzelemhez, és azt emelte ki, hogy bátran, nagy kedvvel, de mégis fegyelmezetten játszott a Vidi. Küldöttségünk természetesen még szombat éjjel hazautazik Székesfehérvárra, annál is inkább, mert vasárnap is lesz edzés. A hétfő viszont pihenőnap, keddtől pedig következik a felkészülés véghajrája.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek