hu en
2009. Július 09. 20:14
Balszerencsés vereség a "kenguruk" ellen

Az ausztriai edzőtábor utolsó hivatalos mérkőzésén csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett a Bohemians Prahatól.

A meccs során tizenhét játékosunk lépett pályára, dr. Mezey György bőven cserélt. Az FC Fehérvár összeállítása: Sebők – Lázár, Lipták(Radovics, 46.), Horváth, Andics – Polonkai (Szakály, 46.), Farkas, Elek(Dvéri, 70.) – Nagy D. (Pavlisic, 75.), Alves (Kocsis D., 60.), Alison (Sitku,46.).

A cseh „kenguruk” két, szerencsésnek mondható góllal jutottak előnyhöz, majd Farkas Balázs egy kidolgozott, szép akció megkoronázásaként a 70. percben szépített. A hajrában annyi helyzete volt a Vidinek, hogy abból nem csak egyenlíteni lehetett volna, de akár a győzelmet is megszerezhettük volna, de nem sikerült másodszor is mattolni a prágaiak kapusát, maradt az 1-2.

A csapat holnap délelőtt még Windischgarstenben edz – természetesen azokra, akik sokat játszottak ma, csak könnyebb mozgás vár -, félegykor ebédel, majd autóbuszra ül, és irány Székesfehérvár. Játékosaink várhatóan, 7 óra körül érnek a Sóstóra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek