hu en
2009. Július 02. 20:56
Szűk vereség az első ausztriai meccsen

Az ausztriai edzőtábor első felkészülési mérkőzésén az FC Fehérvár 2-1-es vereséget szenvedett a ciprusi Apoel Nicosiától. A gól nélküli első félidő után Máté János a Vidinek szerzett vezetést, ezt egyenlítette ki tíz perccel később egy vitatható 11-esből, Michael révén a sárga-kék ellenfél. A cipusiak a 91. percben, Papathanassziou góljával szerezték meg győzelmet.

Dr. Mezey György az edzőtábornak is otthont adó Windischgarstenben a Filipovics - Lázár (Présinger, 40.), Radovics, Horváth G. (Kocsis G., 75.), Andics - Szakály D. (Dvéri, 46.), Farkas B. (Sifter, 65.), Elek (Polonkai, 46.) - Alison, Sitku, Pavlisic (Máté, 60.) összeállításban szerepeltette csapatunkat.

A Vidi mindkét játékrész első felében kifejezetten jól mozgott, fölényben futballozott, így szerezte meg - gyakorlatilag első labdaérintéséből - Máté János a vezető gólt. A hajrában azonban a többet cserélő ciprusiak kerültek fölénybe, és némi szerencsével a győzelmet is megszerezték.

Nem jó hír a csapatról, hogy a frissen igazolt Demjén Gábor megsérült, csütörtökön már haza is utazott, hogy alaposan kivizsgálhassák, majd kezelhessék belső-combizom problémáját. A mieink pénteken este - szintén 18 órától - Seekirchenben az orosz Szaturn Moszkva ellen lépnek pályára. A meccsen játéklehetőséget kapnak azok is  - Sebők, Lipták, Milanovic, Nagy, Alves, Vujovics -, akik az Apoel ellen nem léptek pályára.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek