hu en
2009. Május 09. 21:41
Elhoztuk a három pontot Győrből

"Végre egy mérkőzés, amelyen a második félidőre is ugyanolyan elánnal futottunk ki, mint az elsőre!" - hangzott el az egyik fehérvári néző szájából a 90 perc végén. Nos, valóban nem lehetett okuk panaszra azoknak a szurkolóknak, akik elutaztak Győrbe erre a találkozóra.

Az első félidő elején Vujovics révén szereztünk vezetést, ám ezt követően mintha ráült volna az eredményre a csapat. A hazaiak a tőlük megszokott ívelgetős játékkal igyekeztek bevenni Sebők kapuját, s a harmadik veszélyesebb próbálkozás góllal zárult. A második játékrészben a cserék következtében felgyorsult a Győr, ám komolyabb helyzetekig így sem jutottak. Ugyanakkor Alves révén mi többször veszélyeztettünk, s egyértelmű mezőnyfölényben játszottunk. Végül a csereként beállt Alison révén - s ebben a gólban, csakúgy, mint Vujovicséban Alvesnek hatalmas szerepe volt - megszereztük a győzelmet.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek