hu en
2009. Április 25. 21:28
Magabiztos győzelem a Diósgyőr ellen

Az FC Fehérvár magabiztos játékkal, 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt, és megszilárdította helyét az élmezőnyben.

Az első 8-10 percben három nagy helyzete volt a Vidinek, de ezek kimaradtak, és bátrabb lett tőle a vendégcsapat. Szerencsére, a hazai csapat jókor rúgott gólt, méghozzá szép gólt, és ezzel új lendületet adott a meccsnek. Alves találata után a Fehérvár akár hengerelhetett volna, de a kapus és a belsővédők hibájából esett vendéggól visszahozta a meccsbe a Diósgyőrt. 

A második félidő nem volt olyan lendületes, mint az első játékrész, de ne felejtsük el: csapatunk a szezon elején elveszített pontok miatt állandó eredménykényszerben játszik, óvatosabban futballozott. Az eredmény tartását célozták a cserék is (Nagy Dani rúgást kapott a térdére, az őlehozása, ahogy Eleké is, kényszerű volt), és, ha ki is maradtak helyzetek, a három pont „bent van a zsákban”.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek