hu en
2009. Április 11. 20:52
FC Fehérvár - Budapest Honvéd 0-2

Harmincöt percig nagyon jól játszott a Vidi, a csapat „csak” a helyzetkihasználással állt hadilábon. A meccs első harmadában okkal reménykedtünk, akár gólzáporos győzelemben is.

Amikor Farkas Balázs a büntetőnknél a labda mögé állt, még szépnek tűnt minden, a következő két perc azonban rémálommá vált.

Nem csak kimaradt a mi tizenegyesünk, de az ellentámadásból a Honvéd rúgott büntetőt, Koller pedig piros lapot kapott: bármelyiknek nehéz megfejteni az okát. A berúgott kispesti tizenegyes, az emberhátrány megfogta a csapatot, és az első találatot is jegyző Hercegfalvi a védők koncentrációs hibáját kihasználva megduplázta a vendégelőnyt.

A második félidőben, emberhátrányban, küzdött a csapat, de a fejekben nem múlt el nyomtalanul az első félidő. Kevésbé volt összeszedett a játék, mint az elején, a játékot tördelő Honvéd meg tudta akadályozni a veszélyesebb helyzetek kialakítását – volt azért néhány sansz így is (több mint a jobbára a védekezésre figyelő ellenfélnek), de nem sikerült mattolni a megbízhatóan védő Rabóczkit. A végére is, maradt a 0-2.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek