hu en
2009. Április 08. 19:51
A Vidi jutott be a Ligakupa döntőjébe

Csapatunk, a Ligakupa címvédője, a Győrben, az elődöntő visszavágóján elért 1-1-gyel, összesítésben 3-1-gyel, bejutott a május 13-i, siófoki fináléba.

Már a csoportmérkőzések után is a Vidi volt az egyetlen veretlen csapat, és ezt a büszke „címet” a fiúk az egyenes kieséses szakaszban is megőrizték.

Hogy jól játszott-e ma az FC Fehérvár? Ez talán nem is fontos. A csapat magabiztos célfutballal jutott tovább, és az is tény, hogy egyetlen, negyedórás periódust kivéve (amikor a második félidő elején, a vezetőgól után erőre kapott az ETO, amíg Alves szép találata le nem hűtötte a kedélyeket) többet is nyújtott a pályán, mint ellenfele. Azt vártuk, az ETO mindent megtesz majd a továbbjutásért, de ez csak a „külső dolgokra” korlátozódott. A többször fellocsolt pályán sokat csúszkáltak játékosaink, de nem mentek jégre: az FC Fehérvár lesz a PMFC, vagy a Honvéd ellenfele a Ligakupa döntőjében.

Hírek
Csuhayt még ma is tisztelik Szarajevóban 2010. Április 08.

Néhány héttel ezelőtt egy szarajevói újságíró kereste meg klubunkat, hogy interjút készítsen Csuhay Józseffel, akit még 25 év után is tisztelnek Szarajevóban. Természetesen a Zseljo ellenlábas drukkerei.

Elkészült a bajnoki hajrá menetrendje 2010. Április 08.

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Soproni Liga utolsó hét (24-30.) fordulójának „óraperces” beosztását.

Németh Ádám vezeti a vasárnapi bajnokit 2010. Április 08.

A vasárnapi Videoton FC - Nyíregyháza Spartacus bajnoki mérkőzést Németh Ádám vezeti.

A játékvezetői bizottság állásfoglalása nem használ a magyar futballnak 2010. Április 07.

- Sem bírókkal, sem pedig bizottságokkal nem kívánok vitába bocsátkozni – mondta dr. Mezey György annak kapcsán, hogy a minap Vágner László, az MLSZ játékvezetői bizottságának elnöke kijelentette, nem történt bírói tévedés egyetlen kritikus, a mérkőzést döntően befolyásoló esetben sem vasárnap a Zalaegerszeg-Videoton összecsapáson.

Andics: egy meccs eltiltás 2010. Április 07.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága ma délután tárgyalta hátvédünk, Marko Andics eltiltásának kérdését, miután - mint az köztudott - a vasárnapi, ZTE-Videoton mérkőzésen Kassai Viktor játékvezető a 80. percben kiállította.

Nagy Danit is Ulmban rehabilitálják 2010. Április 07.

Miután az eddig alkalmazott kezelések nem hozták meg a kívánt eredményt Nagy Dániel felépülését illetően, a vezetőség úgy döntött, őt is Németországba küldi rehabilitációra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek