hu en
2009. Március 29. 19:46
Ligakupa: Kétgólos előnnyel várhatja a Vidi az elődöntő visszavágóját

Ítéletidőben, irreális körülmények között, nagy szívvel, a sikert jobban akarva szerzett kétgólos előnyt a visszavágóra csapatunk.

A gólnélküli első félidő után, az FC Fehérvár alkalmazkodott jobban a mély talajhoz, rá tudta erőltetni akaratát ellenfelére, és a második negyvenöt perc után talán azon kesereghetünk, hogy nem sikerült olyan előnyt szerezni, amely formálissá teszi a visszavágót. 

Dicséri a Vidit, hogy két rögzített játékhelyzet után is gólt tudott szerezni, az elsőt a REAC ellen is beköszönő Radovics fejelte szép figura végén, a másodikat Alves rúgta, némi védői közreműködéssel. A mérkőzés krónikájához tartozik a győri csatár, az észt Jarmo Ahjupera súlyos sérülése: az Andiccsal összecsúszó támadó kettős lábtörést szenvedett, a bokája fölött mindkét csontja eltört. Mihamarabbi teljes felépülést, gyógyulása után sikeres pályafutást kívánunk neki!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek