hu en
2009. Március 21. 20:34
FC Fehérvár - REAC 4-0

Csapatunk végre valós tudásához méltón játszott, és magabiztos játékkal győzte le a REAC-ot.

Ilia Radovics már a mérkőzés elején előnyt szerzett, sőt ezt még a szünet előtt megduplázta Nagy Dani, kisakkozott helyzetből rúgott találata. A második félidőben is két gól esett (Farkas 11-esből talált Szántai hálójába, majd slusszpoénként Kulcsár is gólt lőtt), de akár még fölényesebb is lehetett volna a Vidi-siker - jó néhány helyzetünk kimaradt. Kár, hogy a győzelemnek is vannak áldozatai, Sifter és a mindössze négy percet játszó Pavlisic súlyos sérülést szenvedett.

Hevesi Tamás: "Megérdemelten nyertek a hazaiak, akik más sebességfokozatban játszottak, mint mi. Az első két gólunkat irtózatos egyéni hibákból kaptuk. Annyit tudtuk, hogy minél később kapjuk az első gólt, annál könnyebb helyzetben leszünk. Sajnos az olyan gyors játékosokkal, mint Nagy Dani, nem sok mindent tudtunk kezdeni. Az első félidőben nem tuduk azt játszani, amit elterveztünk, a másodikban helyenként már igen, akkor volt néhány helyzetünk is, de sajnos nem tudtuk kihasználni őket."

Varga István: "Én is úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk. A négy rúgott gólon kívül kihasználatlan maradt négy, száz százalékos helyzet és egy meg nem adott tizenegyesünk is volt. Nem vagyok azonban telhetetlen, hiszen több hét után végre láttam pozitív dolgokat is a pályán. Hellyel-közzel jól és szépen futballoztak ma este a játékosok."

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek