hu en
2009. Március 14. 20:59
Fájó vereséget szenvedtünk Kecskeméten

Újabb vereséget könyvelhetünk el: csak az utolsó percben sikerült szépíteni Vujovics révén a kecskeméti Széktói Stadionban játszott ma esti mérkőzésen.

Az első félidőben szinte végig a vendéglátók játszottak fölényben, Kormosnak kétszer is sikerült betalálnia Sebők kapujába. A második 45 perc jóval több fehérvári támadást hozott, ám a jó bejefezés - szokás szerint - rendre elmaradt, így a végeredmény 2-1 lett a lilák javára.

A mérkőzést követően mindkét edző nyilatkozott: Varga István: "Az első félidőben kritikán alul futballoztunk. A tervünk az volt, hogy döntetlenre hozzuk az első játékrészt, amit meg is tudtunk volna valósítani, ha nem hibázunk: mindkét gólunkat elképesztő figyelmetlenségből kaptuk. Abban biztos voltam, hogy a második felvonásban erőfölénybe kerülhetünk, hiszen a Kecskemét az elmúlt egy hétben két mérkőzést játszott, s tudtam, hogy a fáradtság kijön majd rajtuk. Ez így is történt, mi ugyanakkor nem tudtuk gólokra váltani a ziccereinket."

Tomiszlav Szivics: "Nagyon büszke vagyok a csapatomra, amely többször is helyt tudott állni nehéz mérkőzéseken, amikor igazán kell, oda tudják tenni magukat. Ez a gárda annyi örömet okozott a kecskemétieknek, hogy hálásak lehetnek a szurkolóink. Volt bennünk feszültség és görcs a mérkőzés előtt, de szerencsére hamar felengedtek a játékosaim. Mivel szűk a keretünk, valóban látszott rajtuk a fáradtság a második félidőben. Ezért nem tudtuk megvalósítani azt az elképzelésünket, hogy kontrákra építjük ezt a játékrészt. Nagyon örülök a győzelemnek, mert igen fontos három pontot szereztünk ma este."

Hírek
Farkas II örül, hogy lehetőséget kapott a Pápa ellen 2010. Március 14.

Amióta Farkas II Balázs a Videotonhoz került, sérüléssel küzködött. Szerencsére a problémát végül sikerült orvosolni, így a téli felkészülési időszakban már teljes erőbedobással dolgozhatott, s a Pápa elleni bajnokin - egy sajnálatos sérülés miatt ugyan, de - mintegy 70 percet tölthetett a pályán.

Alves és Nikolics nem rivalizál a gólkirályi címért 2010. Március 14.

André Alves a Pápa elleni mérkőzésen Nikoliccsal együtt lépett egyet előre a Soproni Liga góllövő listáján, hiszen mindketten eredményesek voltak. Mindez azt jelenti, hogy már 12 gólosak ezen a táblázaton. Alves azt mondja, nincs köztük rivalizálás a gólkirályi címért.

U19: Videoton FC - Nyírsuli 3-0 2010. Március 14.

Magabiztos sikerrel kezdte a tavaszt U19-es csapatunk, Disztl László együttese Bezerédi és Ponczók góljaival 3-0-ra verte a Nyírsulit.

U17: Gólgazdag bajnoki a Nyírsulival 2010. Március 14.

Nyolc gólt hozó bajnokival kezdte az idényt U17-es együttesünk, Csuhay József tanítványainak teljesítménye egy pontot ért a Nyírsuli ellen.

dr. Mezey: Hibátlanul teljesítettük a feladatot 2010. Március 13.

- A ma esti Pápát huszárosan megszervezte Véber György és a játékosok is felszívták magukat ellenünk – mondta a mérkőzést követően dr. Mezey György vezetőedző. – Ezért nekünk ennek a bajnokinak a megnyerése dupla energiába került, mint a múlt héten a Debrecennek a Lombard otthonában.

Videoton FC - Lombard Pápa 2-0 (1-0) 2010. Március 13.

A Videoton FC – listavezetőhöz méltón – úgy győzte le a Lombard Pápát, ahogy egy jobb csapat a gyengébb játékerővel rendelkező ellenfele fölé kerekedik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek