hu en
2009. Február 21. 19:04
Féltucat ziccerből két gól: FC Fehérvár - Siófok 2-1

Varga István kitűnő jósnak bizonyult! A Vidi vezetőedzője a mérkőzés előtti nyilatkozatában azt mondta, tudjunk örülni az egygólos győzelemnek is, mert ugyanannyi pont jár érte, mint a több gólosért.

Parádés volt a kezdés, az első öt-tíz percben azt a Vidit láttuk, amelyet mindannyian szeretnénk. A csapat gyors volt, agresszív, jól használta ki a széleket, sőt gólt is tudott lőni – kell-e több? A hirtelen jött előny azután annyiban megbosszulta magát, hogy a nem vitásan nagyon rossz, csúszós, jeges talajon csökkent a koncentráció, a befejezéseknél kevésbé volt éles a csapat – ennek lett a „büntetése”, hogy sokáig csak helyzetekig jutottunk, újabb gólig nem.

Polonkai találata után, az utolsó félórában a Vidi ismét fölényessé tehette volna sikerét, Pavlisic előtt is adódott két „százegyszázalékos” lehetőség. Miután ezek kimaradtak, vérszemet kapott a Siófok, sőt a vendégek szépítettek is. Bár a mérkőzés összképe alapján azt mondhatjuk, az FC Fehérvár jobb csapat, és a mieink győzelme magabiztos volt, Kanta gólja után, az utolsó öt percben azért sűrűn pillantottunk az óránkra…

Hírek
Egy győzelem és egy döntetlen akadémiai csapataink szombati mérlege 2010. Február 21.

A horvátországi Umagból pénteken hazatérő U17-es és U19-es csapatunk nem kapott sok pihenőt az edzőtábor után, mindkét gárda már szombaton pályára lépett felkészülési mérkőzésen.

U13: Veretlenül ezüstérem a dunaújvárosi tornán 2010. Február 21.

Hiába zárt veretlenül a dunaújvárosi teremtornán a Videoton FC U13, az öt csapatot felvonultató mezőnyben 2 győzelemmel és 2 döntetlennel a második pozícióba futott be Toldi Gábor edző együttese.

Magabiztos győzelem a Veszprém ellen 2010. Február 20.

NB II-es csapatunk is felkészülési mérkőzést játszott, ezúttal az NB III listavezetője látogatott Felcsútra. A Vidi II jó játékkal nyerte meg a mérkőzést.

Győr - Videoton 2-0 (1-0) 2010. Február 20.

A Videoton kétgólos vereséget szenvedett Győrben az ETO-tól. Tarmo Kink, a hazaiak 25 éves észt csatára, két hatalmas szabadrúgás gólt lőtt.

U14: Tanulságos edzőmeccs Puskás Akadémia ellen 2010. Február 20.

Mindkét fél számára jó értékmérőnek bizonyuló felkészülési mérkőzést játszott Sóstón a Videoton FC U14 és a Puskás Akadémia U14, a végig kiegyenlített találkozón végül a látogatók győztek 2-1-re.

Horváth Gábor ismét meghívót kapott 2010. Február 19.

Erwin Koeman kihirdette 24 fős, bő keretét az oroszok elleni március 3-án Győrben sorra kerülő barátságos mérkőzésre.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek