hu en
2009. Január 31. 15:56
3-0-ra nyert a Vidi az FK Banat ellen!

3-0-ra győzött a Vidi a szerb bajnokság 7. helyezettje, az FK Banat ellen. Az első félidő végén, Vujovics góljával még 1-0-ra vezettünk, ám a hajrában Máté János két szép találatával fölényes siker született. 

Varga István a Sebők– Andic, Koller, Radovics, Mohl – Nagy, Sifter, Farkas, Polonkai – Sitku,Vujovics tizenegyet küldte pályára. Az első helyzet Nagy Dani előtt adódott, azután kiegyenlített lett a játék: a szerbek picivel többet birtokolták a labdát, de a mieink okosan, szervezettebben játszottak, sőt fokozatosan fölénybe is kerültek. A jó játék a 17. perben érett góllá: a Polonkai által felívelt labdát Sitku önzetlenül Vujovics elé pörgette és a montenegrói első érintéssel kilőtte a jobb alsó sarkot.

Egyre jobban játszott a Vidi, sőt a csapat lendületét a szünetben végrehajtott három csere sem törte meg. Koller, Farkas és Vujovics helyére Horváth Gábor, Tkacsuk és Alves állt be – öröm, hogy mindhárman jó teljesítményt nyújtottak. Az FK Banat is sokat cserélt, a második játékrészben látott alakulat erősebb is volt, mint a kezdőcsapat, mégis újabb Vidi-gólok születtek: Sifter helyett Romero, Radovics helyett Lázár, Sitku helyett Máté, Nagy helyett Kulcsár állt be, és az utolsó húsz percben játszó exbőcsi Máté előbb lábbal növelte előnyünket, majd fejjel beállította a végeredményt.

Hírek
U15: Ezüstérem a Gárdony Kupán 2010. Január 31.

Második helyen zárta a Gárdony-Jako Kupát a Videoton FC U15, Domján Norbert együttese négy győzelem mellett mindössze egyetlen vereséget szenvedett el a Velencei-tó partján.

U19: Videoton FC-Puskás A. - Mór 2-1 2010. Január 31.

A felcsúti Puskás Akadémia pályáit sem kímélte a havazás, a szombatra tervezett három felkészülési mérkőzésből csupán egyet sikerült megrendezni. Ezen a találkozón a Videoton FC-Puskás Akadémia U19 2-1-re nyert a Mór NBIII-as alakulata ellen.

Mezey György elégedett a mai teljesítménnyel 2010. Január 30.

- Meglepő nap volt a mai, mert reggel, tökéletes volt a pálya, a munkások nagyszerűen rendbe rakták és játékra alkalmassá tették a műfüvet - kezdte az értékelést dr. Mezey György veztőedző. - Délelőtt rendben le is zajlott rajta egy utánpótlás mérkőzés. Mire azonban a játékosaink indultak volna melegíteni, a hirtelen leesett, nagy mennyiségű hó miatt, ismét alkalmatlanná vált a pálya.

Videoton FC - Kozármisleny 2-2 (1-1) 2010. Január 30.

A Videoton vegyes felállásban lépett pályára az NB II, Nyugati csoportjában 5. helyen álló - a Pécstől csupán 1 ponttal lemaradó - Kozármisleny ellen. Jobb időjárási körülmények között játszották le ezt a mérkőzést, mint a déli, Nafta Lendava elleni találkozót, de a pályát még most is több centis hó borította.

Videoton FC - Nafta Lendava 2-0 (1-0) 2010. Január 30.

A mérkőzés előtt nagy mennyiségű hó esett a pályára, ám végül elkezdődhetett a találkozó. Csapatunk a Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Présinger - Polonkai, Farkas I., Sándor - Nagy, Sitku, Alves kezdővel szaladt ki a pályára.Felcsúton viszont nem játszották le a Videoton FC II - Tököl edzőmeccset a nagy hó miatt.

U18: Videoton FC - Felcsút-Puskás Akadémia 1-2 2010. Január 30.

Szakadó hóesésben találkozott egymással a Sóstói Stadionban a Videoton FC U18 és a Felcsút-Puskás Akadémia U19, a felkészülési mérkőzés végül a látogatók 2-1-es sikerét hozta.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek