hu en
2008. Október 21. 19:01
A Debrecen jutott a negyeddöntőbe

Nem sikerült megőrizni a Székesfehérváron szerzett egygólos előnyt, a Debrecen Komlósi fejesgóljával bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.

A Vidi jól, bátran kezdett, de az első negyedóra után a Loki átvette a játék irányítását. A hazai csapat több helyzetet dolgozott ki, különösen a kontrák voltak veszélyesek. Gólt azonban nem ilyen támadásból, hanem rögzített játékhelyzetből szereztek a fehér mezesek: a 38 percben Leandro szögletét Komlósi Ádám csúsztatta Sebők hálójába.

Csapatunk úgy jött ki a második félidőre, hogy mindannyian tudtuk, gólt kell lőni a továbbjutásért. Ennek ellenére, csak a meccs utolsó negyedórájában lett agilisabb a támadójáték - és gólt így sem sikerült szerezni, a Loki - csakúgy, mint tavasszal - megnyerte a kupacsatát. Varga István a lefújás után azt nyilatkozta, egy góllal jobb volt a Debrecen, mégis boszantó, hogy egy elkerülhető góllal kaptunk ki. Kollegája, Herczegh András úgy látta, a két mérkőzés alapján, megérdemelten jutott a legjobb nyolc közé a Loki.

Hírek
U18: Ferencváros - Videoton 0-1 2009. Október 21.
Hat fordulón át tartó nyeretlenségi sorozatának mondhatott búcsút a Videoton FC U18 a Ferencváros otthonában, Borsányi István fiai az ősi rivális FTC otthonában nyertek 1-0-ra.
U16: Ferencváros - Videoton 2-1 2009. Október 21.
Jó iramú bajnokin 2-1-es vereséget szenvedett a Videoton U16 a Ferencváros otthonában, a hazaiak két védelmi megingást kihasználva szerezték meg a három pontot.
U19: Kiütötték a Vasast! 2009. Október 21.
Fantasztikus sikert aratott a Videoton FC-Puskás Akadémia U19 a Vasas ellen: Disztl László csapata szinte hibátlan támadójátékot bemutatva 6-1-re verte budapesti riválisát.
U17: Videoton-Puskás A. - Vasas 2-0 2009. Október 21.
Nagy csata végén, a hajrában nyújtott jó helyzetkihasználásának köszönhetően nyert a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 a Vasas ellen. Dobos Barna tanítványai az utolsó negyedórában lőtt két góljukkal kerekedtek az angyalföldiek fölé.
Ingyenes szurkolói buszok vasárnap 2009. Október 21.
A vasárnapi, Debrecen elleni mérkőzésre két ingyenes szurkolói busz indul a Csapó utcából a Sóstói Stadionhoz 16.45 órakor. A buszok a mérkőzés után 19.45-kor szállítják vissza a szurkolókat a Csapó utcába. 
Lázár Pál lesz a Fehérvár Rádió vendége 2009. Október 21.
Csütörtökön délután 4 órától Lázár Pál lesz a vendége a Fehérvár Rádióban a Körhinta délután című műsornak, amelyben a műsorvezető Németh Gábor faggatja majd őt többek között a hétvégi Debrecen elleni rangadóról. Azok közül pedig, akik játszottak és belépőjegyeket nyertek a vasárnapi mérkőzésre, egy szerencsés hallgató Palitól veheti át a nyereményt.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek