hu en
2008. Október 08. 23:04
FC Fehérvár - DVSC: 2-1

2-1-re győzött az FC Fehérvár a Magyar Kupa "BL időpontban" rendezett mérkőzésén.

A Debrecen már a 20. percben emberhátrányba került, Csernyánszkit állították ki, miután 17 méterre a kapujától elütötte Sitku Illést. A későbbi televíziós visszajátszások alapján azonban úgy tűnt, nem érte el a fehérvári támadó lábát. A mérkőzést ezek után egyértelműen a hazai csapat uralta, de az első félidőben nem esett gól.

A második játékrészt is a Vidi kezdte jobban, de Vujovics óriási helyzetben célt tévesztett. A 63. percben azonban sikerült megszerezni a vezetést: Pavlisics ugratta ki Vujovicsot, aki lerázta magáról védőjét, és higgadtan a kapu jobb alsó sarkába lőtt. Nem örülhetett sokáig a 800 hazai drukker, ugyanis hamar jött azegyenlítés: Leandro tört be a tizenhatoson belülre a jobb oldalról, és az elfekvő Sebők mellett kilőtte a bal alsó sarkot. A 79. percben ismét Vujovics szerezett gólt - csapata és önmaga második gólját -, egy kisebb kavarodást követően, a tizenhatos közepén félfordulatból vágta a labdát a hálóba. A mérkőzésnek még nem volt vége: a 89. percben Horváth megkapta második sárgáját, és vele együtt a piros lapot is. Egy perccel később a vendégek légiósa Dudu gondoskodott arról, hogy a hazaiak emberelőnyben fejezzék be a találkozót: reklamálásért ő is egy pirossal gazdagodott. További gól már nem esett a találkozón, így maradt a 2-1-s végeredmény.

Összességében megérdemelten nyert az FC Fehérvár, ugyanakkor több gólt is szerezhettek volna a piros-kékek. A visszavágón, október 22-én mindenképpen kemény mérkőzés vár Varga István fiaira.

Hírek
Bundesliga-vendégek a Puskás Akadémián 2009. Október 08.
Felcsúton vendégeskedtek a TSG 1899 Hoffenheim utánpótlás szekciójának vezetői. Ralf Rangnick, a Bundesliga-csapat vezetőedzője arra kérte a klub utánpótlás-igazgatóját, Ernst Tannert és erőnléti edzőjét, Rainer Schrey-t, hogy látogassanak el Felcsútra, tekintsék meg a Puskás Akadémián zajló munkát és gyűjtsenek tapasztalatokat a Hoffenheim számára egy hasonló, bentlakásos intézmény beindításához.
Kispera és Nagy Dani a Tóvárosiban 2009. Október 08.
Csütörtök kora délután a Tóvárosi Általános Iskolában folytatódott a „játékosok tesiórán” sorozat. A mai alkalom különlegességét az adta, hogy a két vendég, Nagy Dániel és Horváth Gábor egykor maga is ennek az iskolának a padjait koptatták.
Németh János 2009. Október 08.

Jani bá' - ahogy mindenki ismeri - szülőfalujában, Lovasberényben kezdett futballozni.

Ismerje fel önmagát! 2009. Október 08.
Présinger: "Szeretnék játszani az elődöntőben!" 2009. Október 08.
A csehek elleni fantasztikus tizenegyes-párbaj, a továbbjutás után Présinger Ádám és a magyar U20-as válogatott Alexandriából Szuezbe buszozott. Egervári Sándor csapata pénteken este a Mubarak Stadionban játszik majd Olaszország ellen, már az elődöntőbe jutásért. A negyeddöntőre készülődő csapatot a csütörtöki edzés előtt értük utol, „Pré" örömmel állt honlapunk, szurkolóink rendelkezésére.
A Vidizóna ma esti tartalmából 2009. Október 08.
A hétvégén ugyan nincs forduló a Soproni Ligában, de a Vidizóna természetesen ma este is a megszokott időben - este 20.05 órakor - jelentkezik a Fehérvár Televízióban. A mai tartalomból:
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek