hu en
2008. Szeptember 23. 22:56
Büntetőkkel jutottunk tovább a Felcsút ellen a Magyar Kupában

Kedden kora este az NB II-es Felcsút ellen léptünk pályára Magyar Kupa mérkőzésen. Az izgalmas csatát 1-1-es végeredmény után, 6-5-re nyertük büntetőkkel.

A hazaiaknak Móri szerzett vezetést, melyet a 116. percben Koller Ákos egy szép fejessel egyenlített ki. A büntetők során az első négy párban mindenki berúgta, majd az ötödikben mindkét játékos (Sitku és Vadász) hibázott. A hatodik körben Dvéri nem tévesztett, míg Sebők kivédte Székesi tizenegyesét, így mi jutottunk tovább, 6-5-tel.

Hírek
U13, U15: Pénteki rangadó az Akadémiával 2009. Szeptember 23.
Korosztályos együtteseink közül elsőként az U15 és az U13 lép pályára a hétvégén, mindkét gárda testvércsapatát, a Felcsút-Puskás Akadémiát fogadja pénteken 16 órakor. Mivel mind a négy együttes pontvadászatának élcsoportjában áll, túlzás nélkül mondhatjuk: komoly rangadókra kerül sor Sóstón.
Bede Ferenc lesz a játékvezető 2009. Szeptember 23.
A hazai játékvezetői testület egyik legrutinosabb tagja, Bede Ferenc vezeti majd a pénteki, Ferencváros elleni bajnokinkat. A Szolnokon született, de Budapesten élő, civilben elektrotechnikai műszerész Bede 44 éves, - korábban háromszor választották az „Év játékvezetőjévé". Két asszisztense, Butkai Zsolt és Vígh Tibor lesz.
Az Üllői úton zárva lesz a vendégpénztár 2009. Szeptember 23.
A péntek esti, Ferencváros - Videoton mérkőzésre, az Üllői úti stadionba belépésre jogosító jegyeket az eredeti 2000 forintos ár helyett – a klubvezetés és az FTC egyeztetésének köszönhetően – 1400 forintért vásárolhatják meg az érdeklődők.
A 75. Ferencváros - Videoton következik 2009. Szeptember 23.
Több szempontból is érdekes lesz a pénteki Ferencváros elleni mérkőzés. Három év után ismét a legmagasabb osztályban játszik a fővárosi egyesület, ami pedig minket illet: a 75. Fradi-Vidi összecsapást játszuk holnapután. A statisztikák szerint 37 zöld-fehér és 17 piros-kék győzelem született az évek folyamán, s 20 alkalommal osztoztak a pontokon a csapatok. A Ferencváros azonban jóval gólerősebbnek bizonyult, hiszen 128-szor talált be a kapunkba, míg mi összesen 76 gólt jegyezhettünk.
Újra indul a VUK! 2009. Szeptember 23.
Az ősz és a tanév beköszöntével ismét útjára indul a labda a Videoton Utánpótlás Kupa, ismert nevén a VUK keretében. Egyesületünk ezúttal is a 7, 9 és 11 éves korosztály tehetségei számára rendez helyi és regionális tornákat.
Döntetlen a ZTE ellen a Ligakupában 2009. Szeptember 22.
Csöndesen indult a Videoton - ZTE találkozó, közel 30 percig nem adódott nagyobb lehetőség egyik csapat előtt sem, jobbára a középpályán folyt a játék. Az első félidő végén aztán Elek révén szerzett vezetést a fehérvári együttes. Fordulás után alig néhány perc elteltével, a 49. percben egyenlítettek a vendégek, s mivel a játék képe az első félidőhöz képest nem változott, ez maradt a végeredmény is.A részletekért olvassa el online közvetítésünket.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek