hu en
2008. Március 30. 20:30
Disztl László: Nagyon fontos győzelem volt!

Délután a BVSC-pályán teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a Tatabánya ellen. A meccs első időszakában a hazainak számító csapat volt aktívabb, majd átvettük az irányítást, és egy szabadrúgást követő Koller Ákos fejesével a vezetést is megszereztük. A Tatabánya ezután kissé elbizonytalanodott, mi pedig tovább mentünk előre, és Polonkai Attila megszerezte második gólunkat is. Jusuf Dajic találata után úgy tűnt, kiütéses győzelmet aratunk, ám csapatunk már nem tudott több gólt szerezni, a „Bányász” pedig szerencsés – és lesgyanús – körülmények között szépített. Győzelmünk így is teljesen megérdemelt, zsinórban harmadik bajnokinkat nyertük meg.

- Nagyon örülök a győzelemnek - mondta a meccs után Disztl László - a tabellán a bajnoki végelszámolásnál elfoglalt helyünk szempontjából fontos, hogy hozzuk ezeket az előzetesen „kötelezőnek” titulált győzelmeket. Nem volt könnyű meccs, mert a Tatabánya minden mérkőzésre úgy megy ki, hogy most megmutatja, nem adja fel, harcol, pontot tud rabolni. Sok támadást, több szép akciót vezettünk, és mind az eredményt, mint a mutatott játékot tekintve magabiztosan győztünk, sőt, akár lőhettünk volna további gólokat is, nyerhettünk volna nagyobb különbséggel.

- Vereséget szenvedtünk, de nem hibáztatom emiatt a játékosokat – nyilatkozta Octavio Zambrano, a Tatabánya szakvezetője - játszanak, különösen a meccs elején és a hajrában jól is küzdöttek, de mi olyan helyzetben vagyunk, amelyben nehéz úgy motiválni a játékosokat, hogy kilencven percig hajtsanak. Közönség és hazai pálya nélkül nem lehet futballozni.

Hírek
Berzi Sándor levele Klement Tibornak 2009. Március 30.
A tegnap esti, sajnálatos eset kapcsán - amelynek során Jarmo Ahjupera kettős szárkapoccsonttörést szenvedett - Horváth Gábor, a klub sportigazgatójának asszisztense meglátogatta a kórházban az észt játékost, klubunk ügyvezetője, Berzi Sándor pedig az alábbi levelet juttatta el a Győri ETO vezetésének:
Hétvégi eredmények 2009. Március 30.
Az elmúlt hétvégén tíz bajnokit játszottak korosztályos csapataink, az alábbiakban összefoglalva tekinthetik meg szurkolóink a mérkőzések végeredményét.
Andics: Sajnálom Ahjuperát 2009. Március 30.
"Megmondom őszintén, nem emlékszem pontosan mi történt a balesetet megelőzően: azt tudom, hogy én elrúgtam a labdát és Ahjupera - aki később érkezett, mint én - szintén ezt akarta. Aztán már csak a fájdalmat éreztem a bokámban." - mondta Marko Andics a mérkőzés után.
Radovics: örülök a gólomnak! 2009. Március 30.
A vasárnapi mérkőzés első gólszerzője, Ilija Radovics a következőket mondta a vidi.hu-nak: "Nagyon örülök, hogy már másodszorra voltam eredményes. Úgy érzem, hogy az utóbbi időben sokat javult a formám, ami nagyban köszönhető annak, hogy a mester több lehetőséget adott a bizonyításra."
Vadász első, Romero harmadik lett 2009. Március 30.
A keret azon tagjai, akik nem szerepeltek a vasárnap esti Ligakupán, a hét utolsó napján, edzés gyanánt részt vettek a IV. Vérteskozma - Rex Fontana Futóversenyen.
Szakály: Kezdem visszanyerni a formám 2009. Március 30.
"Úgy érzem kezdem visszanyerni játékban is azt a formám, amiért annak idején Kaposváron szerettek" - mondta a tegnapi mérkőzést követően a fiatal Szakály Dénes, aki az elmúlt mérkőzéseken kezdőként kapott lehetőséget a középpályán.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek