hu en
2022. Október 05. 09:00  -  Ballai Bence   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bérletes vagy? Nagy nyeremények várnak rád!

Lehet, hogy csak egy regisztráció választ el az értékes díjaktól.

Bérleteseinknek egy külön nyereményjátékkal szeretnénk meghálálni hűségüket, amely során havonta nyerhetnek értékes ajándékokat, éves bérleteseink pedig novemberben a főnyereményekért is harcba szállhatnak!

Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációra van tőled szükség, kérünk, hogy amennyiben szeretnél részt venni a sorsoláson, töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot, majd kattints a küldés gombra - a játékban való részvétel ingyenes.

Októbertől májusig havonta kisorsolunk egy 20 000 forint értékű MOL üzemanyagkártyát, valamint egy vidis ajándékcsomagot, éves bérleteseink közül pedig november 14-én egy 50 000 forint értékű MOL üzemanyagkártyát, egy darab játékosok által dedikált hazai mezt, valamint egy darab játékosok által aláírt adidas labdát is!

A nyerteseket minden hónapban, valamint a főnyeremény átvétele előtt is a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük majd, a nyereményeket pedig a VidiShopban lehet majd átvenni.

A játékban a 2022/2023-as éves, 2022 őszi, és majd a 2023 tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink vehetnek részt. Az éves bérleteket megvásárolhatod október 8-ig, erről részleteket itt olvashatsz. Az űrlap kitöltéséhez nem kell Google-fiókkal rendelkeznetek, anélkül is részt tudtok venni a sorsoláson.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek