hu en
2008. Március 15. 18:05
Megszakadt a gólcsend: 2-1-re győztünk Angyalföldön!

A Soproni Liga 19. fordulójában csapatunk az Illovszky-stadionba látogatott, ahol izgalmas meccset játszottunk a Vasassal. Sitku Illés tizenegyesből szerzett találatával vezetést szereztünk, de Németh - szintén büntetőből - egyenlített. A győztes gólt Koller Ákos szerezte a 87. percben. 

Vasas - Fehérvár FC 1-2 (0-1)
Vezette: Veizer Roland (Fehér Gyula, Berettyán Péter)
Vasas: Németh Gábor - Balog Zsolt, Nenad Nikolic, Marius Unierzyski, Füzi Ákos - Kincses Péter, Cedomir Pavicevic, Németh Norbert, Tóth Balázs - Lázok János, Petar Divic
Vezetőedző: Mészöly Géza
Fehérvár FC: Sebők Zsolt - Lázár Pál, Koller Ákos, Horváth Gábor, Mohl Dávid - Farkas Balázs, Polonkai Attila - Simek Péter, Sifter Tamás, Nagy Dániel - Sitku Illés
Vezetőedző: Disztl László 
Csere: Pavicevic helyett B. Tóth Balázs a 9., Kincses helyett Piller József a 78. illetve Nagy D. helyett Jusuf Dajic a 74., Farkas B. helyett Dvéri Zsolt a 74., Simek helyett Csobánki Ádám a 90. percben
Gólszerző: Németh N. (11-esből) a 62. illetve Sitku (11-esből) a 41., Koller a 87. percben  

Már az 5. percben vezetést szerezhettünk volna, ekkor Polonkai Attila szöktetése után Nagy Dániel tört be a hazaiak 16-osára, elfektette Némethet, majd lőtt, de a visszafutó Unierzyski a gólvonal előtt mentett. Két perccel később újabb helyzetünk adódott, Simek Péter beadása után Nagy Dániel lőtt, de egy védőről szögletre pattant a labda. A hazaiak először a 18. percben, egy Lázok-fejessel veszélyeztettek, majd ismét előttünk nyílt helyzet, de Simek lövés elkerülte a kaput. Ezután néhány Vasas-akció következett, de a vezetést mi szereztük meg, a 41. percben. Polonkai robogott be az angyalföldiek 16-osára, becsapta Nikolicot, aki szabálytalankodott vele szemben. Veizer bíró 11-est ítélt, a büntetőből Sitku Illés a kapu jobb oldalába helyezett (0-1). Az első félidőben fölényben futballoztunk és veszélyesebben is játszottunk, vezetésünk teljesen megérdemelt.  

A második játékrészt egy-egy helyzet vezette fel, a Vasas próbált egyenlíteni, de a mieink is veszélyesen futballoztak. A 62. percben aztán egyenlített a hazai csapat - ez a gól is tizenegyesből esett. B.Tóth csapott össze a tizenhatosunkon beül Mohl Dáviddal, s Veizer úgy látta, védőnk szabálytalankodott. Németh Norbert állt a büntetőpontra letett labda mögé, és a kapu bal oldalába lőtt (1-1). A 75. percben Dvéri Zsolt eresztett meg egy veszélyes lövést, de ő még nem járt sikerrel - nem úgy, mint Koller Ákos a 87. percben. Dvéri Zsolt szabadrúgásból ívelte a labdát a kapu elé, amit csapatkapitányunk, Koller Ákos 7 méterről fejelt a hálóba (1-2). A mérkőzés finisében szerzett gól egyben a Vidi győzelmét is jelentette.

Hírek
U13: Kiütéses diadal 2009. Március 15.
Nem indult túl jól a tavaszi szezon az FC Fehérvár U13 számára, mely egy hete 5-0-ra kapott ki Győrben. A vereséggel a második pozíciót elveszítő ifjak a Pápa ellen kívántak javítani, törekvéseiket pedig siker koronázta: Rózsáék fél tucat gólt lőttek riválisuknak.
U15: FCF-Pápa 3-0 2009. Március 15.
Egy győri döntetlennel kezdte az évet U15-ös együttesünk, mely első hazai bajnokiján tovább folytatta a pontok gyűjtögetését: Müller Csaba alakulata három góllal verte a Pápát.
U14: FCF-Dunaújváros 3-5 2009. Március 15.
U14-es csapatunk számára nemzeti ünnepünk napján startolt a 2009-es tavaszi idény, Domján Norbert edző együttese a Dunaújvárost fogadta a Sóstói Stadionban.
U12: Vereség a Dunaújvárostól 2009. Március 15.
Idei második bajnokiját is hazai környezetben, a Sóstói Stadionban vívta az FC Fehérvár U12. Az elmúlt héten a Pomáztól 4-2-es vereséget szenvedő csapat ugyan jól játszott a Dunaújváros ellen, a végén mégis a látogatók örülhettek.
Hallgassa meg játékosainkat a KTE elleni mérkőzésről 2009. Március 15.
Nem mondhatnánk, hogy jó "fényes" hangulat uralkodott az öltözőben a tegnap esti, KTE elleni mérkőzést követően. Játékosaink csendesen, gyorsan készülődtek, s minden bizonnyal hosszú volt a hazafelé vezető út. A buszraszállás előtt Mohl Dávid és Szakály Dénes beszélt a találkozóról.
Fájó vereséget szenvedtünk Kecskeméten 2009. Március 14.

Újabb vereséget könyvelhetünk el: csak az utolsó percben sikerült szépíteni Vujovics révén a kecskeméti Széktói Stadionban játszott ma esti mérkőzésen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek