hu en
2008. Január 23. 16:02
Belgrádban: FK Rad - FC Fehérvár 0-0

Erős ellenfél ellen, jó mérkőzést vívott a Vidi Belgrádban. Az FK Rad elleni találkozón Disztl László a Sebők – Lázár, Koller, Horváth, Mohl – Farkas, Sifter – Simek, Polonkai, Vayer – Dajics tizenegyet küldte pályára. A vendéglátó szerb csapat kezdett jobban, az első, bő negyedórában talán fölényben is játszott, de a Vidi fokozatosan kapott lábra, és átvette a játék irányítását.

Sőt, az első félidő második felében már a magyaroknak voltak helyzetei: előbb Simek Péter lőhetett volna gólt, majd Dajics puskázott el az ötösön egy lehetőséget, aztán az előre húzódó Horváth Gábor előtt is adódott esély – gól azonban nem született, maradt a 0-0.

A szünetben ezúttal nem cserélt az FC Fehérvár, Disztl László még jó tíz percet a pályán hagyta az alapcsapatot, utána jött Koller helyett Deniszov, Dajics helyett a meglepően ügyesen játszó Sándor István, Vayer helyett Lattenstein és Polonkai helyett Nagy. A hajrára azután a fiatalok is lehetőséget kaptak, csak Sebők maradt a pályán, előtte pedig Vadász, Deniszov, Fehér, Fejes – Csobánki, Lattenstein – Lelkes, Sándor, Gulyás és Nagy Dani iparkodtak.

Disztl László a mérkőzés után elmondta, nagyon hasznos mérkőzés volt, örül neki, hogy erős ellenfelek ellen formálódhat csapata. Bár a találkozó elején a Rad fölényben futballozott, ahogy javult a Vidi labda kihozatala, úgy javult a játék is – kár, hogy nem voltak elég pontosak a játékosak. A csapat a mérkőzés után a holnapi találkozó helyszínére, Nagybecskerekre autóbuszozik, ott tölti az éjszakát, holnap pedig az élvonalbeli FC Banattal találkozik.

Hírek
A Bőcs és Veszprém ellen játszunk szombaton 2009. Január 23.
Varga István ma kihirdette a holnapi edzőmérkőzéseken pályára lépők nevét.  A csapat mindkét része 11 órakor játszik: az "A" jelű Sóstón, a műfüves pályán fogadja az NB-II-es Bőcsöt, míg a "B"-vel jelzett keret Veszprémbe utazik.
U13: I. Suzuki Utánpótlás Kupa 2009. Január 23.
Esztergomban első alkalommal rendezik meg a nemzetközi Suzuki Kupa kispályás teremlabdarúgó tornát, amelyen a csapatok meghívásos alapon vehetnek részt. Fehérvárt Vajda Gusztáv 13 évesei képviselik majd a két vasárnapig tartó küzdelemben.
Goran Vujovics jól van 2009. Január 22.
Montenegrói idegenlégiósunk, Goran Vujovics, köszöni szépen, jól van és teljes erőbedobással edz.
George F. Hemingway levele: Hiba volna. ha az MLSZ elmarasztalná a Fehérvárt 2009. Január 22.
Amint arról honlapunk hírt adott, a MagyarLabdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága eljárást indított két fiatallabdarúgónk, Bencze Zsolt és Lelkes Péter (valamint Berzi Sándor ügyvezető)ellen, amiért a két futballista – a klub döntésének megfelelően – nem jelentmeg az U19-es válogatott edzésén.Az ügy jelentőségét mutatja, hogy állástfoglalt benneGeorge F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa is, aki a kispestiekholdudvarába tartozó Magyar Futball Akadémia működtetőjeként írt nyílt leveletdr. Retteghy Istvánnak, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága elnökének – megküldve aztaz élvonal valamennyi klubtulajdonosának.
A Vidizóna ma esti tartalma 2009. Január 22.
Ma este a megszokott időben, 8 óra után néhány perccel jelentkezik a Fehérvár Televízión a Vidizóna. A műsor tartalmából:
U16: Hétvégén Roneko Kupa 2009. Január 22.
Szombaton és vasárnap a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség rendezésében kerül sor a RONEKO Kupára a székesfehérvári Főnix Csarnokban. A tornát három korosztályban - U19, U16 és U13 - írták ki. Klubunk a 16 évesek között érdekelt.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek