hu en
2008. Január 07. 16:03
Az új menedzsment és szakmai stáb bemutatkozása

Újabb mérföldkőhöz érkezett az FC Fehérvár újraélesztéséhez vezető út. 2008. január 7-én megkezdte a felkészülést a felnőtt és az NBIII-as csapat, illetve ezzel párhuzamosan Dr. Gál András Levente, Garancsi István többségi tulajdonos képviseletében bemutatta az új menedzsmentet valamint a szakmai stábot.

A Fehérvár FC Kft. ügyvezetője február elsejétől Bérczy Balázs korábbi válogatott labdarúgó, közgazdász lesz. Dr. Mezey György személyében pedig sportigazgatóként, ismert, garanciát jelentő név dolgozik majd a fehérvári futballért a jövőben. Dr. Gál András Levente bejelentette az új, 3 fős Felügyelő Bizottság összetételét is: Csicsáky Péter - elnök, valamint Ikrényi Zsolt és Szigeti Zsolt - felügyelő bizottsági tagok. Az adótanácsadó a MNG Top- Ker Kft., a biztonsági szolgálat a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt., a klub sajtófőnöke pedig Dénes András lett.

Disztl László vezetőedző mind a játékosoknak, mind a sajtóképviselőinek bemutatta a Székesfehérváron jól ismert arcokból álló edzői stábot: a felnőttcsapat két pályaedzője Bekő Balázs és Szabó György, míg a kapusedző Disztl Péter lett. A sajtótájékoztatón Kovács Ferenc, a Vidi legendás edzője, akit Garancsi István a klub tiszteletbeli elnökének kért fel meghatódva mesélte, hogy éppen ma ünnepli 74. születésnapját, de úgy érzi nemcsak ezért ajándék ez a nap. Korábban úgy döntött, 60 évesen befejezi szakmai munkáját, és bár azóta is minden évben több csapat hívta, a korábbiakban ő mindig nemet mondott. Most azonban az új tulajdonos személyében garanciát lát arra, hogy a fehérvári futball képes lehet megismételni régi sikereit.

Disztl László kiemelte, a játékosok rendben megkezdték a felkészülést, túlvannak már az első edzésen és keddtől Bérczy Balázsal és dr. Mezey Györggyel tárgyalva, megnyugtató megállapodásokat köthetnek a jövőjükre nézve.

Hírek
Bölcsföldi távozik 2009. Január 07.
Biztosan távozik a klubtól Bölcsföldi Viktor, aki ma reggel hivatalosan is - közös megegyezéssel - szerződést bontott az FC Fehérvárral. A 21 éves csatár egyelőre - babonából - nem akarja elárulni, hol folytatja pályafutását.
Czirjék a kapusedző szemével 2009. Január 06.
Mint ismeretes tegnap, az első edzésen már itt volt Czirjék Zoltán, aki 3,5 éves szerződést írt alá a klubnál. A fiatal, 18 éves kapus a III. kerület csapatából érkezett, s hosszú távon akár a legjobbak közé is kerülhet.
Feri bácsit ünnepelte az FC Fehérvár 2009. Január 06.
Hétfőn este, a budapesti Karma étteremben az FC Fehérvár tulajdonosa, menedzsmentje, Feri bácsi tisztelői köszöntötték a 75. születésnapját ünneplő futball-legendát. A köszöntők között természetesen ott voltak a Mester egykori játékosai, a Vidi hajdani ünnepelt sztárjai - Kovács József, Tieber László, Horváth Gábor, Csongrádi Ferenc és Szabó József - is.
Az edzőlegenda 2009. Január 06.
Január 7-én, szerdán lesz 75 éves KovácsFerenc, klubunk tiszteletbeli elnöke. Honlapunk az ünnep „célegyenesébe érve”háromrészes sorozattal köszönti az egykori sikeredzőt, a Vidi legendáját.Ezúttal a második részt olvashatják a Vidi sikeredzőjéről.Feri bácsi játékosként emtékás volt, majd’ negyedszázadonkeresztül futballozott kék-fehérben. Aligha csodálhatja bárki is, hogy aHungária úton kapott először edzői feladatot is. Nem is akármilyet! 1965-ben,harmincegy évesen – egy évvel a KEK-döntő után! – az utánpótlásnál kapottfeladatot, de 1968-ban már a nagycsapat kispadján ülhetett.Ne feledjük, játékos korban volt még, alig harmincnégyesztendősen!
Aki mer, az nyer 2009. Január 05.
Sorozatunkban utolsóként a nyáron hozzánk igazolt, degyorsan a csapatba illeszkedő és annak hasznos tagjává váló hátvédünk, MarkoAndics beszél arról, hogyan látta az őszi szereplésünket.
Megérkezett Olekszandr Tkacsuk 2009. Január 05.
Hétfőn megérkezett Székesfehérvárra Olekszandr Tkacsuk, aki próbajátékon igyekszik meggyőzni klubunk szakmai stábját, hogy erősítést jelent a Vidi számára.A 23 éves, 184 centis középpályás legutóbbi csapata az üzbég Kizil-kum Zarafson (Qyzylqum Zarafshon) volt, de játszott az ukrán élvonalban a Tavrija Szimferopolban,valamint a Krivbasz Krivoj Rogban, illetve a fehérorosz LokomotívMinszkben is.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek