hu en
2020. Január 24. 19:50  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
JÁTÉKVEZETŐ
Berke Balázs vezeti a Honvéd elleni bajnokit

Ötödik alkalommal találkozunk a 35 éves játékvezetővel a szezonban.

Péntek este tette közzé az MLSZ az OTP Bank Liga 17. fordulójának játékvezetői küldését. Ennek értelmében a MOL Fehérvár FC-Budapest Honvéd FC találkozón Berke Balázs fújja majd a sípot a MOL Aréna Sóstóban.

A két asszisztens Garai Péter és Bornemissza Norbert lesznek, Vad II István és Takács János az alapvonalak mögül segítik Berke munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Király Krisztián látja el. Érdekesség, hogy az augusztusi és a decemberi, Kisvárda elleni találkozóinkon is a 35 esztendős spori fújta a sípot.

Berke Balázs 1984. február 20-án született Nagykanizsán, a 2011-2012-es szezonban lett tagja az NB I-es bírói csapatnak.

Ebben a szezonban a Kisvárda elleni 3-0-ás siker, az FTC elleni 2-1-es vereség, a DVTK elleni 3-1-es győzelem, valamint a 2-0-s kisvárdai mérkőzés a alkalmával találkoztunk már vele.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek