hu en
2019. Október 09. 11:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
A szezonban másodszor lett a forduló játékosa Visar Musliu

Kovács és Hodzic is bekerültek a legjobbak közé.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk a hétvégén 2-1-es győzelmet aratott a Debreceni VSC fölött. A mérkőzésen nyújtott teljesítményével Musliu, Kovács és Hodzic érdemelték ki, hogy bekerüljenek a forduló válogatottjába.

A 8. forduló válogatottja
Holczer Ádám (Paks, 261) - Pauljevic Branko (Újpest, 259), Visar Musliu (MOL Fehérvár FC, 347), Anton Kravchenko (Kisvárda, 319), Matija Katanec (Mezőkövesd, 285), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia, 300) - Hugo Seco (Kisvárda, 287), Windecker József (Paks, 338), Remili Mohamed (Paks, 293), Kovács István (MOL Fehérvár FC, 315) - Armin Hodzic (MOL Fehérvár FC, 332)

Macedón középhátvédünk vidis debütálásán is betalált, amellyel a forduló játékosa lett - ezt a teljesítményt pedig a DVSC ellen megismételte, ráadásul az akkori 341-nél valamivel magasabb, 347-es értékkel. Ez a két pontszám messze a legmagasabb, amelyet középhátvéd az OTP Bank Liga 2019-20-as idényében kapott.

Musliun kívül még két futballistánk került be a 8. forduló csapatába, mindketten 300 fölötti értékkel. Kovács az idény 4. legmagasabb balszélső-számát (315) kapta, Hodzic pedig újabb kiváló teljesítményével átlagpontszámokat tekintve már a 4. a bajnokságban. A listát egyébként Musliu vezeti, majd Dibusz és Cseri a második-harmadik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek