hu en
2019. Július 19. 10:45  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EURÓPA LIGA
Vásárolja meg jegyét az EL második selejtezőkörének hazai mérkőzésére!

Július 19. és 23. között csak az első selejtezőkörre jegyet vásárló szurkolóink válthatnak jegyet, ezt követően - amennyiben maradnak helyek - többi drukkerünk számára is elkezdődik a jegyvásárlás. A VidiShop július 20-án, szombaton is nyitva tart!

A MOL Fehérvár FC a montenegrói FK Zeta kiejtésével az Európa Liga második selejtezőkörébe jutott és ott a liechtensteini FC Vaduz gárdájával mérkőzik. Az első találkozóra július 25-én 20.00-s kezdettel a Pancho Arénában kerül sor. A döntés hátteréről itt olvashat bővebben.

Friss hír, hogy csapatunk a második selejtezőkörből való továbbjutás esetén a harmadik selejtezőkör hazai mérkőzését ls Felcsúton játssza! A részletekről ide kattintva olvashat!

A jegyértékesítés július 19-én 12:00-kor veszi kezdetét.

A MOL Fehérvár FC - FC Vaduz Európa Liga-selejtezőre történő jegyvásárláshoz szurkolói kártya sem a VidiShopban, sem a pénztárakban, sem online nem szükséges!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Elővásárlási időszak - őrizze meg jegyét, érdemes!

Ahogyan azt korábban ígértük, a Zeta elleni hazai mérkőzésre jegyet váltó szurkolóink (kivéve a 3H, 1A és 4L szektorokba jegyet vásárlók) a belépőjegy VidiShopban, a főpénztárban vagy a Fehérvári Jegyirodában történő felmutatásával saját helyükre elővásárlásra jogosultak. Július 19. 12:00 és július 23. 17:00 között kizárólag ők juthatnak belépőhöz, online jegyvásárlásra ezen időszak alatt nem lesz lehetőség.

Fontos, hogy a Q1 és a Q2 jegynek azonos névre kell szólnia.

Javasoljuk, hogy a mérkőzésre váltott jegyüket mindenképpen őrizzék meg, mert a Q3 jegyvásárlásnál azok fognak elsőbbséget élvezni, akik a Q1-re és Q2-re is belépőt vásároltak.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők az elővásárlási időszakban

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

Hétköznapokon 10:00-17:00

VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Július 20-án és munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton és vasárnap
10:00-16:00


Az elővásárlási időszak lezárulta után

Július 23-án 17 órától szurkolóink azokra a helyekre tudnak majd jegyet vásárolni, amelyekre az elővásárlási időszakban senki nem váltott belépőt. Mivel a Zeta elleni visszavágón telt ház volt a Pancho Arénában, ez praktikusan azokat a helyeket jelenti, amelyeket a Q1-ben jegyet váltók a Q2-re nem "újítottak meg". Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy egyetlen ilyen hely sem lesz, azaz a jegyvásárlás az elővásárlási időszakkal véget is ér.

Speciális szabályok az 3H, 1A és 4L szektorokra vonatkozóan

Az első selejtezőkört megelőzően jeleztük (itt és itt), hogy a 3H, 1A és 4L szektorokba jegyet vásárló szurkolóink számára nem biztosított, hogy a Q2-ben lesz lehetőségük a saját helyükre belépőt váltani, illetve ezen drukkereink az elővásárlási lehetőséggel sem élhetnek.

Az UEFA előírásai alapján a vendégcsapat drukkereinek részére összesen 200 darab jegyet kell biztosítanunk az 1A és a 4L szektorokba, így ezek a szektorok minden egyes EL-mérkőzés jegyértékesítésének kezdetekor foglaltak lesznek. Amennyiben a vendégcsapat nem tart igényt az összes helyre, a maradék helyeket felszabadítjuk, így oda is lehet majd jegyeket vásárolni. 
Fontos ugyanakkor megjegyezni: mivel minden egyes EL-mérkőzésre fenn kell tartani a 200 helyet, így azon szurkolóink, akik majd az így felszabaduló helyekre váltanak jegyet a második selejtezőkörben, nem biztos, hogy (továbbjutás esetén) a 3. selejtezőkörre fognak tudni a helyükre jegyet vásárolni. Amennyiben a Q2-ben telt ház van, lehetséges, hogy az ezekbe a szektorokba belépőt váltók a Q3-ban egyáltalán nem tudnak majd jegyet vásárolni.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők az elővásárlási időszak lezárulta után

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton és vasárnap
10:00-16:00
Bálna Ticket Express Jegyiroda 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.,
I. emelet
Hétköznap 10:00-18:00,
szombaton 10:00-15:00
Internet az online jegyvásárláshoz július 23. 17:00-tól kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket szükséges kinyomtatni, telefonról nem olvasható le!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5080999

Kérdéseiket az alábbi e-mail címen is feltehetik: [email protected]

Jegyárak, szektortérkép

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

A Pancho Aréna beléptetőkapui az online vásárolt jegyeket csak kinyomtatva képesek leolvasni!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az RBD a 2E szektorban állva szurkol, és különböző szurkolói kellékeket is használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák).

 

Különjáratok  

A Vaduz elleni mérkőzésre klubunk a piros és a kék vonalon szurkolói buszt indít. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával július 24-én, szerdán 17 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak július 25-én, csütörtökön 18:30-kor, a gyülekező 18:15-től lesz.

 

PIROS VONAL
SZÉKESFEHÉRVÁR ZÁMOLY CSÁKVÁR VÉRTESBOGLÁR BODMÉR FELCSÚT - PANCHO ARÉNA
18:30 18:48 18:55 19:03 19:08 19:15

 

KÉK VONAL


Székesfehérvár


Lovasberény

vértesacsa

alcsútdoboz

felcsút - pancho aréna
18:30 18:55 19:05 19:14 19:26

 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek