hu en
2015. Február 21. 17:24  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
DUNASZERDAHELYI FC DAC 1904 - VIDEOTON FC 0-1 (0-0)
Gyurcsó Ádám szabadrúgásgólja döntötte el a DAC elleni edzőmeccset

A hazaiaknak valamivel több helyzetük volt a 90 perc során, de gólt csapatunk tudott lőni, ezzel megnyertük utolsó téli felkészülési meccsünket.
 

Barátságos, 2014-2015, Téli felkészülés, 7. mérkőzésMeccs center 
0-1
(0-0)

Dunaszerdahelyi FC DAC 1904:
Polacek -- Ljubicic, Mihalik, Kristo, Kwin, Sesar, Turna, Brasen (Ujlaki 62), Stepanovsky, Szarka, Szabó
Gyurcsó 51
Videoton FC:
Calatayud -- Maréval (Heffler Tibor 67), Fejes (Vinícius 67), Chakla (Juhász 77), Szolnoki (Brachi 67) -- Trebotic, Simon -- Gyurcsó (Álvarez 67), Kovács (Ivanovszki 59), Oliveira (Pajac 67) -- Nikolics (Feczesin 67)
2015.02.21. DunaszerdahelyDAC StadionSzeles, napsütés, 13 fok2000 néző

Utolsó téli felkészülési mérkőzésünket a felvidéki DAC otthonában játszottuk szombaton délután. Nagyszerű hangulatban, körülbelül 2000 néző előtt kezdődött az edzőmeccs, melyen közel 100 fehérvári szurkoló is jelen volt.

A DAC kezdte jobban a találkozót, a 2. percben Stepanovsky lőtt 20 méterről kapura, Calatayud azonban magabiztosan védett. Öt perccel később Kwin Noe Achille maradt le a hosszú oldalon egy beadásról. A félidő második részében valamivel többet volt nálunk a labda, de Nikolicsot rendszeresen lesen állította meg a játékvezető, így igazán nagy helyzetünk ebben a játékrészben nem volt. Akár csak a hazai csapat, mi is négy szögletet végezhettünk el, de ezek veszélytelenek voltak.

Szünetben egyik edző sem cserélt. A második félidőt mi kezdtük jobban, a 47. percben Kovács remek labdával szolgálta ki Nikolicsot, csatárunk ezúttal a védők mögül indult, és le is futotta őket, egyedül vezethette volna a labdát a kapusra, azonban a hazai hálóőr a félpálya feléig sprintelt, és becsúszva el tudta rúgni azt Nikó elől. ​Az 51. percben azonban már ő is tehetetlen volt, Gyurcsó 23 méterről nagyon nagy gólt lőtt szabadrúgásból (0-1). A folytatásban a hazaiak birtokolták többet a labdát, és öt szögletet is elvégezhettek ebben a játékrészben, azonban csak az utolsó volt veszélyes, ekkor viszont védőinknek sikerült menteniük. A meccs végéhez közeledve távoli átlövésekkel is próbálkoztak a felvidéki csapat játékosai, de vagy célt tévesztettek, vagy Calatayud védett bravúrral, így a vége maradt az 1-0 a Vidinek.

Folytatás jövő héten vasárnap, immár bajnoki pontokért a Győri ETO FC otthonában.

 

CÍMKÉK
2014-2015 Barátságos Dunaszerdahelyi FC DAC 1904 - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek