hu en
2015. Január 29. 16:49  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC - TSV 1860 MÜNCHEN 0-2 (0-0)
A kis München nyerte az első téli edzőtábort lezáró felkészülési mérkőzést

Az első egy órában a Vidi irányított a játékot, ziccereket is sikerült kidolgoznunk, végül azonban a helyzeteit nagyon jó arányban kihasználó német csapat 2-0-ra győzni tudott.

Barátságos, 2014-2015, Téli felkészülés, 2. mérkőzésMeccs center 
0-2
(0-0)

Videoton FC:
Calatayud (Pajovics 61) -- Maréval (Heffler Tibor 61), Vinícius (Fejes 61), Juhász (Chakla 46), Szolnoki (Brachi 61) -- Simon (Sándor 61), Trebotic (Kocsis Gergő 61) -- Álvarez (Gyurcsó 46), Kovács (Nikolics 61), Oliveira (Pajac 61) -- Ivanovszki (Feczesin 46)
Claasen 60, Hain 76
TSV 1860 München:
Stefan (Michael 46) -- Guillermo, Claasen, Daniel, Ilie, Martin (Hain 61), Rubin (Fejsal 40), Gary, Marius, Julian, Maximilian
2015.01.29. Stadium San PedroNapsütés, 19 fok

Második idei felkészülési mérkőzésünket a Bundesliga 2-ben szereplő TSV 1860 München ellen játszotta csapatunk csütörtökön délután. Akár csak vasárnap, ezúttal is szép, napos időben kezdődött a mérkőzés, azonban a 15. perc környékétől felerősödött a szél, amely nem tett könnyebbé a játékosok dolgát a pályán.

Ennek ellenére kifejezetten jó iram jellemezte az első félidőt. A 7. percben Oliveira került ziccerbe, nyolc méterről, kissé éles szögből lőhetett kapura, Ortega azonban nagyot védett! Két perccel később jött a németek válasza: egy szélről érkező beadást sikerült megszereznie Adlungnak, aki 16 méterről kapura is lőtt, Calatayud azonban szép védéssel őrizte meg a kapunkat. A folytatásban valamivel többet birtokolta a müncheni csapat a labdát, és főleg hosszan előre ívelt labdákkal próbálkoztak, azonban gólhelyzetet sokáig nem sikerült kialakítaniuk. A 27. percben aztán Claasen szerzett labdát a 16-osunk előterében, majd kapura is lőtt 17 méterről, a nagy erejű löket az oldalhálóban kötött ki. Ez volt az első félidőben az utolsó helyzet, de a játék iramára és a küzdelemre nem lehetett panasz.

A szünetben három helyen változtatott Joan Carrillo vezetőedző. Juhász, Álvarez és Ivanovszki helyére, Chakla, Gyurcsó és Feczesin álltak be. Az 50. percben Gyurcsó végzett el egy szögletet, Simon Ádám azonban ha nem is sokkal, de kapu fölé fejelt. Az 55. percben Kovács került hatalmas ziccerbe, a müncheni kapus azonban jól jött ki a kapujából, jól zárta a szöget és sikerült védenie. Két perccel később Kovács és Gyurcsó alakítottak ki helyzetet a német kapu előtt, azonban végül sikerült a védőknek tisztázniuk. A 60. percben megszerezte a vezetést a TSV 1860 München. A jobb szélről Angha Martin adott középre, a labda pedig a hosszú oldalon érkező Claasenhez került, aki éles szögből fejelt a kapunkba (0-1). A gól után mindkét csapatból lejöttek a kezdő játékosok, így az utolsó félórát az alábbi felállásban játszottuk le: Pajovics - Brachi, Chakla, Fejes, Heffler - Kocsis, Sándor - Pajac, Feczesin, Gyurcsó - Nikolics. A 73. percben Feczesin szöktette Gyurcsót a jobb szélen, aki egyből a rövid saroknál érkező Nikolicsot hozta játékba. Csatárunk kapura is lőtt, azonban a labda az egyik bevetődő német védőben elakadt - többen kezezést reklamáltak, a spori azonban továbbot intett. Három perccel később a bal szélről adott kapu elé az egyik német játékos, Stephan Hain pedig körülbelül kilenc méterről fejelt Pajovics mellett a kapunkba (0-2).

A hátralévő időben mindent megtettünk a szépítés érdekében, azonban több gól már nem született a meccsen, a Bundesliga 2-ben szereplő TSV 1860 München 2-0-ra nyert ellenünk. Ezzel gyakorlatilag véget ért a téli felkészülés első edzőtábora, amelyben még elsősorban az állóképesség fejlesztése volt a legfőbb célkitűzés. A csapat pénteken délelőtt még egy átmozgató edzésen vesz részt, majd ebéd után indul haza, és várhatóan a késő éjszakai órákban érkezik meg Székesfehérvárra.

CÍMKÉK
Spanyol edzőtábor 2015 2014-2015 Barátságos Videoton FC - TSV 1860 München
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek