hu en
2015. Január 25. 17:53  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
UD SAN PEDRO - VIDEOTON FC 1-5 (1-2)
Ivanovszki góllal mutatkozott be, 5-1-re nyert a Vidi az év első meccsén!

Trebotic szerezte csapatunk első gólját 2015-ben, de betalált Ivanovszki és Nikolics is, Gyurcsó pedig duplázott.

Barátságos, 2014-2015, Téli felkészülés, 1. mérkőzésMeccs center 
1-5
(1-2)
Domingo 15
UD San Pedro:
Javi -- José, Lucas, Raúl, Cantizano, Alberto, Joselito, David, Domingo, Juan, Salva
Trebotic 9, Ivanovszki 21, Gyurcsó 55, Nikolics 81, Gyurcsó 83
Videoton FC:
Pajovics (Horváth 46) -- Szolnoki (Maréval 46), Chakla (Vinícius 46), Juhász (Fejes 46), Heffler Tibor (Brachi 46) -- Trebotic (Sándor 46), Simon (Kocsis Gergő 46) -- Pajac (Oliveira 46), Ivanovszki (Kovács 46), Álvarez (Gyurcsó 46) -- Feczesin (Nikolics 46)
2015.01.25. Marbella Football Center19 fok, napsütés

Vasárnap délután, nagyszerű időben került megrendezésre csapatunk első 2015-ös felkészülési mérkőzése. Az ellenfelünk a spanyol negyedik ligában szereplő UD San Pedro volt.

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, azonban egy szöglet után kapu mellé fejelt a San Pedro támadója. Egy perccel később Álvarez riogatta távoli lövéssel Javi Muñoz-t a hazaiak kapusát. A 9. percben Trebotic a félpályánál szerzett labdát, majd néhány egyérintős passzt követően a játékszer visszakerült hozzá, és 10 méterről nem hibázott, megszerezve ezzel 2015 első Vidi-gólját, valamint a vezetést is (0-1). A hazaiak részéről gyorsan érkezett a válasz, a 15. percben büntetőhöz jutottak, és Domingo higgadtan értékesítette is azt (1-1). A következő néhány perc kiegyenlített játékot hozott, majd a 21. minutumban Ivanovszki csapott le egy labdára a spanyolok 16-osa előtt, kicselezte a kapust és néhány méterről, kissé kisodródva, az üres kapuba lőtt (1-2). Öt perccel később Feczesin kapott remek labdát Trebotictól, csatárunk egy az egyben vezette a játékszert a spanyol kapura, azonban a hálóőr jól zárta a szöget, és elakadt benne a 9 méterről leadott lövés. Ebben a játékrészben még Ivanovszkinak és Hefflernek volt egy-egy ígéretes lehetősége, de újabb gólt már nem láthattunk a szünetig.

A második félidőben 11 új játékost küldött pályára Joan Carrillo. A 48.percben Kovács futotta le védőjét, majd Nikónak passzolt, aki Sándornak tette vissza lövőre, csapatkapitányunk pedig 18 méterről alig tekert a bal felső mellé. Hét perc múlva Kovács vette észre, hogy a jobb oldalon egyedül érkezik Gyurcsó, és egy mértani pontosságú passzal játékba is hozta a villámléptű szélsőt, aki átvette a labdát, majd higgadtan a hosszú alsó sarokba lőtt (1-3). Tíz percet kellett várni az újabb gólhelyzetünkre, ekkor Nikolics saját magát szöktette, majd becsapta az utolsó védőt is, azonban ezzel a csellel igencsak kisodródott, de csatárunk éles szögből is kapura tudott lőni, a spanyol kapus viszont bravúrral védett. Akár csak a 77. percben, amikor Maréval húzta meg a bal szélen a labdát, majd szépen adott kapu elé, a hosszún érkező Gyurcsó Nikolicsot hozta játékba, "Gól úr" közeli lövése azonban elakadt a hazaiak hálóőrében. A 81. percben viszont már nem volt pardon, Nikolics kapott forintos labdát Sándortól, majd elfektette a kapust, és tíz méterről az üres kapuba lőtt (1-4). Két perccel később Gyurcsó megszerezte második gólját, ezzel már 5-1-re vezettünk. Az utolsó percekben aztán futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteket. Kovács, Nikolics és Gyurcsó is betalálhatott volna, de néhány centi mindig hiányzott.

A következő edzőmeccsünket jövő héten csütörtökön játsszuk a Bundesliga 2-ben szereplő 1860 München ellen.

CÍMKÉK
Spanyol edzőtábor 2015 2014-2015 Barátságos UD San Pedro - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek