hu en
2013. Március 14. 16:35  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Állami kitüntetést kapott Kiss Imre és Németh Jani bácsi

Óriási megtiszteltetésben részesült csapatunk két utánpótlásedzője.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyilvánosságra hozta azoknak a névsorát, akiknek Balog Zoltán miniszter a köztársasági elnök megbízásából csütörtökön átadta a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, valamint a Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket.

A magyar labdarúgásban eltöltött több évtizedes munkájuk elismeréseként a Magyar Arany Érdemkeresztet idén Kiss Imre, a Videoton FC utánpótlás-edzője, és Németh Jani bácsi, a Videoton FC utánpótlásának technikai vezetője kapta.

Németh János 1982. január 19-én, egy nappal 37. születésnapja előtt lépett a Vidi kötelékébe. Az elmúlt több mint harminc évben szinte minden területen kipróbálta magát és állítja, semmit sem tenne másként; végtelenül hálás a sorsnak az elmúlt évtizedekért.

Németh Jani bácsival tavaly készítettünk hosszabb interjút, melyet ide kattintva tud elolvasni!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek