hu en
2012. Augusztus 23. 23:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
TRABZONSPOR - VIDEOTON FC 0-0
"Sikerült úgy játszani, hogy a török szurkolók is megtapsolták a csapatot"

Vezetőedzőnk szerint a csapat a fő feladatát, vagyis, hogy a területeket lezárja a Trabzonspor elől, nagyon jól megoldotta. Senol Günes Fehérváron harcolná ki a továbbjutást.

Paulo Sousa: A legfontosabb az volt a mai mérkőzésen, hogy azokat a területeket, amelyeken veszélyes lehetett volna ránk a Trabzonspor, lezárjuk előlük. Ezt a csapat nagyon fegyelmezett játékkal meg is oldotta. Egy nagyon fontos ellenfél és egy kitűnő csapat ellen játszottunk olyan jól, hogy a mérkőzést követően az ő szurkolóik is megtapsolták teljesítményünket. Sikerült kapott gól nélkül befejeznünk a találkozót, vagyis csatáraik nem találtak be a hálónkba. Talán emiatt is - a hírek szerint - egy újabb csatár szerződtetését vette fontolóra a Trabzonspor. A kiszemelt játékos vételára - sajtóhírek szerint - 6 millió euró, ugyanakkor azt gondolom, hogy a mi két csatárunk teljesítménye, tudása és munkája ennél az összegnél sokkal-sokkal többet ér a Videoton FC számára.

 

Senol Günes: A mai mérkőzést meg akartuk nyerni kapott gól nélkül, utóbbi célunkat elértük, az előbbit azonban nem sikerült. Van még minimum 90 percünk arra, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, úgy vélem, az esélyeink jók. Főleg mert a mai napon a játékosaink még nem a tudásuknak és képességeiknek megfelelően játszottak.

 

  

CÍMKÉK
edzői értékelés Paulo Sousa 2012-2013 UEFA Európa Liga Trabzonspor Kulübü - Videoton FC
Hírek
5200 km, 6 fő, 4 nap, 1 lakóautó 2012. Augusztus 28.

Kalandos túrán van túl az a hat RBD-tag, aki lakóautóval utazott Trabzonba.

Újabb klubcsúcs: 424 perce érintetlen a hálónk REKORD @ 2012. Augusztus 27.

Még soha nem játszott ilyen hosszú időn keresztül kapott gól nélkül csapatunk a Bajnokok Ligájában vagy az UEFA-kupában.

Felejthetetlen élményben volt részük a Trabzonba ellátogató szurkolóknak TRABZONSPOR - VIDEOTON FC @ 2012. Augusztus 25.

Murat, a Trabzonspor szurkolóinak egyik vezére gondoskodott arról, hogy a fehérvári drukkerek olyan élményekkel gazdagodjanak, amilyenben korábban még nem volt részük.

"Sikerült elérnünk a célunkat a Trabzonspor otthonában" TORGHELLE SÁNDOR: @ 2012. Augusztus 24.

Torghelle Sándor külön kiemelte a Vidi-szurkolók fantasztikus biztatását, valamint azt is, hogy micsoda élmény volt az, hogy a török drukkerek felállva tapsolták meg a csapatot.

"Figyelemre méltó eredményt értünk el, de nem dőlünk hátra" MARCO CANEIRA: @ 2012. Augusztus 24.

Marco Caneira, aki ezúttal is remek teljesítményt nyújtott a védelem tengelyében, nagyon fontosnak tartja, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset.

Egy lépésre a csoportkörtől EURÓPA LIGA @ 2012. Augusztus 23.

Nagyon nagy küzdelemben, szervezett játékkal sikerült döntetlent játszani Törökországban, így minden esélyünk megvan, hogy jövő héten hazai pályán juthassunk be az Európa Liga csoportkörébe.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek