hu en
2012. Június 19. 18:26  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
PAULO SOUSA
"A pillanat - melyben most vagyunk - nagyon embert próbáló"

Paulo Sousa bízik abban, hogy ismét sikeres szezon vár ránk.

Hétfőn a csapat elkezdte a felkészülést a 2012-13-as szezonra. Ahogy honlapunk képgaléria formájában már beszámolt róla, délelőtt orvosi vizsgálaton, délután pedig edzésen vettek részt a játékosok. Kedden folytatódott a munka, délelőtt és délután is edzést vezényelt Paulo Sousa, és így lesz ez szerdán délelőtt is. Ezt követően, a kora délutáni órákban, 10 napos szlovéniai edzőtáborba utazunk, és ahogy a téli edzőtáborozások alkalmával, ezúttal is több nemzetközi felkészülési meccset fogunk játszani. Honlapunk természetesen ezúttal is a csapattal tart, és valamennyi mérkőzésről online-közvetítést ad.

"Nagyon örülök, hogy ismét Magyarországon vagyok a nem túl hosszú nyári szünetet követően. A gondolataim természetesen az elmúlt három hétben is a Vidi körül jártak, és jó érzés volt újra találkozni a játékosaimmal. Mindenki hihetetlen lelkesedéssel kezdett neki a felkészülésnek. Valamennyien nagyon bízunk abban, hogy a klub és a csapat tovább fejlődik, és egyre elismertebb lesz az idei szezon során. Ugyanakkor szomorúsággal tölt el az, hogy távozik néhány játékosunk, akik a tavalyi szezonban, különböző módon, de nagyon sokat tettek a klub sikereiért. Remélhetőleg az új klubjaikban is tovább tudnak fejlődni, és egyre nagyobb mértékben tudják új csapatukat segíteni. A pillanat - melyben most vagyunk - nagyon embert próbáló, azonban jómagam, a szakmai stáb és a játékosok is tele vagyunk önbizalommal. Biztosak vagyunk abban, hogy az idei szezon is nagyon sikeres lesz a klub életében." - nyilatkozta honlapunknak a Vidi vezetőedzője, Paulo Sousa.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek