hu en
Videoton FC Végeredmény 0-4
FK Partizan
UEFA Európa Liga
Európa liga, 2017-2018
Rájátszás - Visszavágó
2017.08.24., Csütörtök @ 20:00
Felcsút, Pancho Aréna
3485 néző
26°C, napos
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Andre Marriner
Asszisztensek:
Stephen Child, Constantine Hatzidakis
Tartalék játékvezető:
Paul Tierney
90 +2.Vége a mérkőzésnek, a végeredmény Videoton FC - FK Partizan 0-4, összesítésben szintén 0-4.
90.Két perc lesz a ráadás.
87.Djurdjevics lépett el már sokadszorra ziccerben, ezúttal váratlanul, rüszttel lőtt, Kovácsik nem védhette, 0-4.
84.Fiola gazdagodik sárga lappal, miután Panticcsal szabálytalankodott.
84.Djurdjevics fordult le Fioláról és ziccerben lőtt, Kovácsik hárítani tudott.
83.Pátkai elé hullott egy labda a tizenhatos vonalán, külsővel lőtt, de kevéssel mellépörgött.
82.Djurdjevics lépett el ismételten, Pantics pedig teljesen üresen érkezett középen, de szerencsére a szerb támadó ezúttal nem vette észre társát és kiszorított szögből lőtt, gyengén.
80.Everton csúszott rá Maricra, amiért sárga lapot kapott.
78.Szöglethez jutottunk, de nem tudtunk igazán veszélyes szituációt kialakítani.
77.Pantics is bejön, Jankovics kocog le.
77.Szabó Bence a harmadik cserénk, Suljicot váltja.
75.
 
74.Lazovics készítette le Stopirának, aki jócskán fölélőtt.
73.Kissé leült a mérkőzés.
70.Tawamba is elhagyja a pályát, Djuricskovics áll be.
68.Tawamba és Radin a földön, mindkettejüket ápolni kell.
66.Tíz emberrel is mindent megteszünk a szépítés érdekében, de a mai este folyamán semmi nem akar összejönni.
64.Soumah-t a veterán Szasa Ilics váltja, aki a csapatkapitányi karszalagot is megkapja.
63.Miletics I beadását közelről Jankovics pörgette mellé.
62.Maric állt be Scsepovics helyére.
62.Osztojics fejese kerülte el a kaput.
61.Nego blokkolta Djurdjevics közeli lövését, szöglet.
60.Pátkai csavart 20 méterről, Sztojkovics védett.
60.Szép összjáték végén Nego adott középre Scsepovicshoz, aki estében csak belekotorni tudott, így Sztojkovics zsákmánya lett a ziccer.
58.
 
54.Pátkai csúszott rá Tawambára késve, amiért utólag sárga lapot kapott.
53.Miletics II fejelt fölé.
52.Szöglet a Partizan javára.
49.Lazovics harcol ki szögletet.
48.A szabadrúgást kifejeltük, Everton pedig kapásból lőtt, mellé.
47.Juhász futott keresztbe Djurdjevics előtt, aki elesett. Marriner érthetetlen módon a második sárga lapot is kiosztotta Juhásznak, aki így kiállt.
46.Kezdődik a második félidő, mégpedig egy cserével: Henty helyén Géresi a továbbiakban.
45 +3.Vége a játékrésznek, a Partizan 3-0-ra vezet 45 percnyi játék után.
45 +3.Lazovics fejese hullott a háló tetejére.
45 +1.Jankovics csaknem kirúgja a labdát a stadionból.
45 +1.Három perc lesz a ráadás.
45.Henty tolja meg a labdát a szélen és a lábához kap.
44.Juhász szabálytalankodott, sárga lap.
42.Hadzic labdavesztése után újabb veszélyes szerb kontra futott végig a bal oldalt, ám a középre adást Fiola ezúttal lefülelte.
38.Nego lövése pattan le egy védőről, szöglet.
38.
 
35.Jankovics futott el teljesen üresen a jobb oldalon, majd középre adott, ahol védőink között Djurdjevics bújik ki és háromgólosra növeli a szerb előnyt.
34.A lesgólt is beszámítva negyedszer lépett ki ugyanúgy Djurdjevics ziccerben, ezúttal szabályosan, de az oldalhálót találta el ziccerben.
32.Radin lőtt 25 méterről, Kovácsik véd.
31.Szinte folyamatosan támadásban vagyunk, de sehogy sem sikerül begyötörni egy gólt.
28.Gyorsan elvégeztük, de semlegesítették a szerbek.
28.A szabadrúgás elakad a sorfalban, szöglet.
27.Osztojics ad haza röviden, majd tettétől megijedve feldönti a mellette ziccerben kitörni készülő Suljicot. A teljesen egyértelműnek tűnő piros lap helyett Marriner csak a sárga lapot veszi elő zsebéből.
24.0-2. Djurdjevics lépett ki a védők között, Fiola lába fölött átpörgött a labda, a szerb támadó pedig ziccerben még egyet passzolt és jól találta meg az érkező Soumah-t, aki üres kapura nem hibázott.
23.Tisztáztunk és ígéretesen kontrázhattunk, de Suljicot együttes erővel szerelték a félpályán túl.
22.Stopira fejelt szögletre egy bedobást.
20.Jankovics ugratta ki védelmünk mögül lesen Djurdjevicset, aki szinte ugyanolyan szögből, mint tette azt a gólnál Tawamba, kapura lőtt és ez is bement - csakhogy Child asszisztens jogosan lest jelzett.
18.Stopira lőtt most 20 méterről, ez is keresztbe ment a kapu előtt.
17.Henty kapott labdát középen és ügyesen megtolta a védők között, majd 30-ról lőtt, mellé.
15.Djurdjevics borzasztóan gyenge lövése messze elkerüli a kaput.
15.
 
12.Stopira indította a szélen Hentyt, aki középre húzott, majd váratlanul a rövidre lőtt. Sztojkovics meredten nézte, ahogy a kapufát szinte súrolva az oldalhálóba gurul a labda. Hihetetlen!
9.Újabb Vidi-helyzet! Suljic adott be balról, Lazovics emelkedett és hat méterről fejelt, de a hulló falevelet Sztojkovics lehúzta a sarok elől.
8.Óriási helyzet! Scsepovics a jobb oldalról magas beadás helyett váratlanul laposan adott középre. Lazovics érkezett, de 10 méterről kevéssel a rövid kapufa mellé durrantott.
6.Sajnos vezet a Partizan. Egy szabadrúgást váratlanul a szélen induló Negónak gurított le Lazovics. A középreadás Suljicé lett, aki elesett, így kontrázhattak a szerbek.

Az öt a kettő elleni szituációt sajnos jól oldották meg: Everton gurította le Tawambának, aki 15 méterről a jobb alsóba lőtt.
4.Pátkai-Scsepovics-Suljic volt a labda útja. Utóbbi keresztbeadása Negót találta meg a tizenhatoson. Védőnk azonnal lőtt, ám Sztojkovics hárítani tudott. Helyzet volt!
1.Semlegesítették a szerbek, de kontra nem indulhatott.
1.19 másodperc és szögletet rúghatunk! Lazovics harcolta ki a jobb oldalon.
1.Elkezdődött a mérkőzés! A Vidi indította útjára a labdát.
-2.Már a kezdés előtt óriási a hangorkán: mindkét szurkolótábor telitorokból biztatja övéit.
-4.Érkeznek a csapatok a pályára!
-11.A csapatok már bevonultak az öltözőbe, ahonnan hamarosan újra kivonulnak, hogy kezdetét vehesse a mérkőzés!
-13.
 
-19.
 
-24.Ellenfelünk az alábbi összeállításban lép ma pályára: Sztojkovics - Tawamba, Vulicsevics, Jankovics, Soumah, Osztojics, Everton, Miletics I, Radin, Djurdjevics, Miletics II.
-32.Marko Nikolics vezetőedzőnk a következő tizenegynek szavazott bizalmat: Kovácsik - Nego, Juhász, Fiola, Stopira - Suljic, Hadzic, Pátkai, Henty - Lazovics, Scsepovics.
-42.Erre a tényre talán nem igazán kell emlékeztetnünk szurkolóinkat, de a Partizan elleni örökmérlegünk pozitív: a múlt heti odavágó előtt 1984-ben az UEFA Kupában 5-0-ra nyertünk Sóstón és 2-0-ra kaptunk ki Belgrádban, ezen kívül pedig két barátságos találkozót játszottunk velük.

2012-ben 2-2-re végeztünk, tavaly ősszel pedig 1-0-lal kerekedtünk felül mai ellenfelünkön.
-52.
 
-60.Köszöntjük szurkolóinkat! Egy óra múlva kezdődik a Videoton FC - FK Partizan mérkőzés a Pancho Arénában! Hajrá Vidi!
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

Gratulálok a Partizannak a győzelemhez. Jól indítottuk a meccset, de utána hatalmas hibákat követtünk el, a második félidő elején pedig a piros lap "feltette a pontot az i-re". Büszkék lehetünk az eddigi teljesítményünkre az Európa Liga-selejtezőiben, de most az ellenfelünk jogosan lépett tovább a csoportkörbe. Nem húznám rá a védekezésre a kiesést, de tényleg katasztrófális hibákat követtünk ma el. A meccs elején támadtunk, támadtunk, de Stojkovic jól védett. Azt többször elmondtam már korábban, hogy nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezen a szinten „ajándékokat” adjunk az ellenfeleknek, de sajnos ma adtunk többet is. Mesterien kihasználta a Partizan a lehetőségeket, mi pedig néhány helyzetben úgy viselkedtünk, mint a 13 éves amatőr focisták. A meccs ugyanúgy indult, mint a belgrádi, az első öt percben veszélyes helyzeteket alakítottunk ki, de a 6. percben jött az első kapott gól, majd az idegesség. Voltak lehetőségeink az első vendégtalálat után is, de jöttek az ellentámadások és a már említett hibák, a végeredményt pedig látjuk.

Miroszlav Djukics:

Nagyon örülök a győzelemnek. Fontos volt ez a siker szurkolóinknak, a klubnak és nekünk is. Nehéz meccs volt, de a játékosaink mintha nem is érezték volna a tétet és könnyeden futballoztak. A taktikánk remek volt és jól is kontráztunk. Nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelet. A belgrádi mérkőzés furcsa volt szurkolóink nélkül, ami megzavart minket. Most viszont pótoltunk mindent, amit ott elmulasztottunk. A Videoton FC jó csapat, de a már említett kontráinkkal teljesen megfogtuk őket és megérdemelten jutottunk a csoportkörbe.

UEFA Európa Liga
Európa liga, 2017-2018
Rájátszás - Visszavágó
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2017. Augusztus 24. 22:20  -  Szerző: Vidi.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Búcsú az Európa Ligától - győzött a Partizan a Pancho Arénában

A belgrádi együttes a félidőben már 3-0-ra vezetett, a végén 4-0-ra győztek. Több mint 40 percet emberhátrányban játszottunk.

Hatalmas várakozás előzte meg a Vidi - Partizan EL-rájátszás visszavágóját, a jegyek szinte azonnal elfogytak a találkozóra már a múlt hét elején. Telt ház és remek hangulat várta a csapatokat, a kezdőbe visszatért Suljic Asmir, aki eltiltása miatt az első mérkőzést kihagyta.

Vidi-helyzettel kezdődött az összecsapás, a 4. percben Nego lőhetett a tizenhatos sarkánál kicsit beljebbről, Stojkovic bravúrral hárította a jobb alsóba tartó labdát. Két perccel később, teljesen váratlanul megszerezték a vezetést a vendégek: Suljic veszített el egy labdát a Partizan-térfél közepén, ami után négy fekete-fehér játékos kontrázhatott, az akció végén Tawamba lőtt 15 méterről a jobb alsóba (0-1).

A következő 5 percben 3 gólt is szerezhettünk volna, de nem sikerült betalálni. Először Scsepovics lapos centerezését lőtte Lazovics a bal kapufa mellé, majd szintén Lazovics fejesét fogta Stojkovic, végül Henty lövése ment el a jobb alsó mellett. Henty és Stopira is távolról próbálkoztak sikertelenül, aztán a 24. percben megduplázta előnyét a Partizan: Djurdjevics lépett ki a védők között, Fiola lába fölött átpörgött a labda, a szerb támadó pedig ziccerben még egyet passzolt és jól találta meg az érkező Soumah-t, aki üres kapura nem hibázott (0-2).

A 27. percben Osztojics adott haza röviden, majd leterítette a mellette ziccerben kitörni készülő Suljicot. A teljesen egyértelműnek tűnő piros lap helyett Marriner csak a sárga lapot mutatta fel a védőnek. A szabadrúgást Lazovics a sorfalba lőtte. A 32. percben Radin távoli lövését ütötte ki Kovácsik. 3 perc múlva újabb gólnak örülhettek a vendégek: Jankovics futott el üresen a jobb oldalon, majd középre adott, ahol védőink között Djurdjevics bújt ki és háromgólosra növelte a szerb előnyt (0-3).

A félidő zárásaként Lazovics fejese hullott a hálóra, 0-3-s eredménnyel mentek az öltözőbe a csapatok.

A második játékrész borzasztóan kezdődött számunkra, Juhász Rolandot második sárga lappal kiállította az angol játékvezető, így 10 emberrel kellett volna 4 gólt szereznünk 40 perc alatt. A vendégek visszavettek a tempóból, mi pedig nem igazán tudtunk helyzetbe kerülni. A 60. percben Pátkai lövését védte Stojkovic, a másik oldalon Osztojics fejese kerülte el a kapunkat. A 74.percben Stopira lőtt jócskán fölé, majd a 82. percben és a 84. percben Djurdjevics pillanatai következtek. A harmadik Partizan-találatot jegyző támadó előbb kiszorított helyzetből a passz helyett választotta a lövést szerencsénkre, majd a ziccerét Kovácsik védte szépen. A 87. percben viszont már nem hibázott az előző szezon szerb gólkirálya, jobbal a rövid alsóba bombázott 13 méterről (0-4).

A továbbiakban nem változott az eredmény, a Partizan 4-0-ra győzött Felcsúton, így 4-0-s összesítéssel az Európa Liga csoportkörébe jutott. Mi legközelebb vasárnap lépünk pályára, amikor a Ferencvárost fogadjuk a Pancho Arénában.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek