hu en
Videoton FC Végeredmény 2-0
Balzan FC
UEFA Európa Liga
Európa liga, 2017-2018
Selejtező - 1. kör
2017.06.29., Csütörtök @ 20:45
Felcsút, Pancho Aréna
2881 néző
27 fok, enyhén felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Dejan Jakimovski
Asszisztensek:
Nikola Karakolev, Kushtrim Lika
Tartalék játékvezető:
Nikola Kostencev
90 +4.Vége a meccsnek!
90 +3.GÓÓÓÓÓL!
Szélről érkező beadást Hadzic közelről fejelt a máltai kapura, de ellenfelünk kapusa óriásit védett, a kipattanót azonban Lazovics nagyon éles szögből a kapuba vágta!

90 +2.Effiong helyére Dylan állt be.
90 +1.Géresi nagyon szép csellel jutott be az ellenfél 16-osán belülre, majd remekül passzolt a hosszún érkező Scsepovicsnak, aki sajnos nem találta el a labdát, így oda lett a száz százalékos helyzet.
90.Négy perc lesz a hosszabbítás.
88.Egy vendég játékost kell a máltai 16-oson belül ápolni, áll a játék.
83.Cadu helyére Lepovic érkezett.
81.
 
80.Ez volt a Vidi 150. gólja nemzetközi tétmeccsen!
79.GÓÓÓÓÓÓÓL!
Parádés támadást láthattunk, melynek végén Géresi sarokkal adott álompasszt Scsepovicsnak, aki 10 méterről, kissé éles szögből remekül tekert a máltai kapuba!

78.Effiong került helyzetbe, 16 méterről a jobb sarkot célozta meg, Kovácsik védett.
77.Lecao állt be Ljubomirac helyére.
73.A büntetőt Scsepovics a felső lécre tekerte, a labda onnan a gólvonal elé pattant!
73.Effiong szabálytalankodott Lazoviccsal a büntetőterületen belül, 11-es!
72.Nagyon szép összjáték végén ismét Géresi lőtt, ezúttal a bal alsóból tornázta ki a labdát a máltai hálóőr.
71.Géresi lövését fogta meg másodszorra a máltai kapus.
68.
 
66.Cadu célozta meg távolról a bal felsőt, lövése azonban célt tévesztett.
65.Stopira beadását Scsepovics fejelte alig kapu mellé.
64.Bódi helyér Géresi állt be!
63.Bódi életerős lövése túljutott már a máltai kapuson, de a gólvonal elől tisztázni tudott az egyik vendég védő.
62.Juhász ellökte az egyik máltai játékost a vendégek kapuja előtt, ez is sárga!
60.Stopira rántotta le a 16-osunk előterében ellenfelét, sárga lap!
57.Ryan Fenech szabadrúgását Kovácsiknak bravúrral kellett védenie.
55.A második félidőben eddig bátrabban futballozik a Balzan FC mint tette azt az első 45 percben. Most épp Kaljevic lőtt kapu mellé 14 méterről.
54.Varga helyére Pátkai állt be.
50.
 
48.Paul Fenech lövése kerülte el a kapunkat, Kovácsiknak nem kellett közbeavatkoznia.
46.Elkezdődött a második félidő!
45 +3.Vége az első félidőnek!
45 +2.Kaljevic és Suljic is sárgát kapott.
45 +1.Paul Fenech is besárgult.
45.2 perc a hosszabbítás az első félidő végén.
43.
 
40.Fenech Ryan kapott sárga lapot.
39.Lazovics tűnt el egy védő szorításában a vendég 16-oson belül, a játékvezető sípja néma maradt.
38.Az egyik menteni igyekvő máltai védő rúgta el saját kapusa elől a labdát, éppen Bódi elé, aki 17 méterről nem tudott kapuba találni.
36.Suljic passzolt a bal szélről Stopirának, aki 7 méterről, éles szögből bombázott kapu fölé.
34.Lazoics ragyogó beadását követően Scsepovicsot rántották le a 16-oson belül - 11-es helyett azonban szabadrúgás kifelé, a játékvezető ugyanis a partjelző jelzésére lest ítélt.
33.
 
30.Szélről érkező beadást Hadzic gyönyörűen fejelt a kapuba, de a játékvezető szabadrúgást ítélt kifelé, Lazovicsot látta szabálytalannak a máltai 16-oson belül.
27.Lazovics beadását az egyik máltai védő a saját kapujára fejelte, a kapus hatalmas bravúrral védett.
22.Savic kaszálta el Hadzicot, sárga lap!
20.Eltelt az első 20 perc. Jóval többet birtokoljuk a labdát, és volt egy nagy Bódi-helyzetünk is, de gólt még nem láthattunk.
17.
 
14.Nego labdaszerzését követően Scsepovics ugratta k szépen Bódit, aki egy csel után közelről lőhetett kapura, de az utolsó pillanatban szerelni tudták. Az első igazán komoly gólszerzési lehetőséget láthattuk az imént.
13.Janjusevic öklözte el a labdát az ötös sarkáról, miután Lazovics tekert egy szabadrúgást a hosszú oldalra.
10.Hadzic szerzett labdát a máltai 16-os előterében, egyből Lazovicsot hozta játékba a jobb szélen, aki kapu elé tekerte a játékszert, azt viszont végül a máltai csapat kapusa kaparintotta meg.
6.Cadu ugratta ki a jobb szélen Ljubomiracot, de hosszú volt a passz, nem érhette utol a máltai csapat támadója a labdát.
4.Az első percekben többet birtokoljuk a labdát, de gólhelyzetet még nem láthatunk.
1.Mi kezdtük a meccset!
-5.Érkeznek a csapatok. A mieink pirosban, a máltaiak fekete mezben lépnek pályára.
-10.A Ferencváros hazai pályán 2-0-ra nyert a lett FK Jelgava ellen, míg a Vasas egy fordulatos találkozón 4-3-as vereséget szenvedett Izraelben a Beitar Jeruzsálem vendégeként. Az angyalföldi együttes 3-1-re is vezetett, innen fordítottak a hazaiak.
-20."Élesen, stabilan kell játszanunk, nem szabad türelmetlenkednünk" - árulta el többe közt csapatunk szerb vezetőedzője, Marko Nikolics.
-23.

-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést!
-40. 
-50.
 
-60.A főváros felől érkező szurkolóink figyelmébe ajánljuk az Útinform tájékoztatását: "Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé Biatorbágy térségében több jármű ütközött össze. A 18-as km-nél csak egy sáv járható, emiatt viszont már az M0-ás autóútra is visszatorlódik a forgalom. Az araszoló kocsisor közel 5 km-es. Aki teheti, az 1-es főút felé kerüljön."
-75.Üdvözöljük szurkolóinkat Felcsútról, ahol 20:45-kor kezdődik a Balzan FC elleni EL-selejtezőnk.
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

Gratulálok a játékosoknak, mert kapott gól nélküli győzelemmel sikerült lehozniuk az első tétmérkőzést a szezonban. Azt nem mondom, hogy ez egy remek eredmény, inkább úgy fogalmaznék, hogy rendben van a 2-0-ás győzelem. Sok helyzet kimaradt, tizenegyest is hibáztunk, szóval hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez sem rossz eredmény a visszavágó előtt. Köszönöm szépen a szurkolóknak, hogy szép számban eljöttek biztatni minket. Az első tétmérkőzés sosem könnyű, bárki is legyen az ellenfél. Kicsit idegesen is játszottunk, ezt érezni lehetett a levegőben, ebből sok hiba fakadt, ezt tudjuk be az első meccsnek. Ilyen hibákat viszont nem szabad majd elkövetnünk a jövőben. Abban biztos vagyok, hogy tudunk még ennél jobban játszani.

Marko Micsovics:

Egy edző nem lehet elégedett akkor, amikor veszít a csapata, így természetesen nem vagyok boldog az eredmény miatt. Ugyanakkor a mutatott játékkal részben elégedett vagyok, de nagy kár, hogy az utolsó percben megkaptuk a második gólt is. Reálisan nézve a Vidi volt a mérkőzés esélyese, Máltán sem lesz ez másképpen, de hazai pályán igyekszünk majd meglepni ellenfelünket. Mindennel együtt azért mi is tudjuk, hogy a továbbjutásra egyértelműen nagyobb esélye van a magyar csapatnak.

UEFA Európa Liga
Európa liga, 2017-2018
Selejtező - 1. kör
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2017. Június 29. 23:00  -  Szerző: Vidi.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Kétgólos győzelem a Balzan elleni első EL-meccsen

Scsepovics és Lazovics találataival nyertünk, előbbi kihagyott egy büntetőt is. 

Az Európa Liga első selejtezőkörének első mérkőzésén a máltai Balzan FC-t láttuk vendégül Felcsúton. 

A találkozó első perceiben bár többet volt nálunk a labda, nagy helyzetet nem sikerült kialakítanunk. Negyedóra elteltével jegyezhettük fel az első lehetőséget, Nego labdaszerzését követően Scsepovics ugratta ki szépen Bódit, aki egy csel után közelről lőhetett kapura, de az utolsó pillanatban szerelni tudták. A 27. percben Lazovics beadását az egyik máltai védő a saját kapujára fejelte, Janjusevic hatalmas bravúrral védett. 10 perccel később Suljic passzolt a bal szélről Stopirának, aki 7 méterről, éles szögből bombázott kapu fölé. 

Szünetben egyik csapat sem cserélt. A 48. percben Paul Fenech, az 55. percben Kaljevic lőtt a kapunk mellé. Pár pillanattal később Ryan Fenech szabadrúgását hatástalanította Kovácsik. A 63. percben Bódi életerős lövése túljutott már a máltai kapuson, de a gólvonal elől tisztázni tudott az egyik vendég védő. 2 perc múlva Stopira beadását Scsepovics fejelte alig kapu mellé. Géresi a 72. percben egymás után kétszer is célba vette a Balzan kapuját, a második volt igazán veszélyes, de védett Janjusevic. A 73. percben Lazovics ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Scsepovics a keresztlécre lőtte, ahonnan a labda a gólvonalra, majd kifelé pattant, így maradt a 0-0. A 78. percben Effiong került helyzetbe, 16 méterről a jobb sarkot célozta meg, Kovácsik védett. A 79. percben végre megtört a jég: remek támadás végén Géresi sarokkal adott álompasszt Scsepovicsnak, aki 10 méterről, kissé éles szögből szépen tekert a bal alsóba (1-0)! Ez volt a Vidi 150. gólja nemzetközi tétmeccsen.

A meccs végén egyre inkább nyomtunk a vendégek próbálták további kapott gól nélkül lehozni a találkozót, szerencsére nem sikerült nekik. A 91. percben még megúszták, amikor Géresi passza után Scsepovics rosszul találta el a labdát egy méterre a kaputól, a 94. percben azonban már nem. Nego beadását Hadzic fejelte kapura, Janjusevic hatalmasat védett, de a kipattanót Lazovics belőtte (2-0)!

Kétgólos előnnyel várhatjuk a július 4-én, 17.45-kor kezdődő visszavágót.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek