hu en
Videoton FC Végeredmény 0-0
FK Krasznodar
Barátságos
Barátságos, 2016-2017
Téli felkészülés - Barátságos mérkőzés
2017.02.03., Péntek @ 18:45
Marbella, Estadio Municipal de Marbella

Derült, 13 Celsius-fok
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90 +1.Vége a meccsnek.
90.Lazovics szöglete ezúttal nem volt veszélyes.
87.Scsepovics egy nagyszerű csel után 21 méterről a kapufát találta telibe.
85.Helyzet! Lazovics szöglete után Vinícius fejelt centikkel a kapu mellé.
83.Szoszó labdája után Suljic lőtt kisodródott helyzetből, Kritsyuk védett.
82.
80.Lazovics beadását vágták ki az oroszok.
77.Suljic vihette a labdát a kapu felé, Scsepovicsot akarta helyzetbe hozni, de nem volt jó a passz.
74.Az elmúlt percekben nem alakult ki helyzet egyik kapu előtt sem.
71.
68.Helyzet! Lazovics passza után Scsepovics gurított a bal alsó mellé 8 méterről. 
67.Hadzic szöglete után nem tudtunk veszélyeztetni.
63.
62.Shishkin szabadrúgása pont Kovácsik kezébe ment.
60.Lazovics beadása veszélyesen kanyarodott, de kifejelte a labdát egy védő. A kontra végén Fomin lőtt kevéssel a kapunk mellé.
59.Torbinsky kapott sárgát, Negot húzta vissza.
57.Komlichenko ziccerénél mentett nagyot Vinícius.
55.Wanderson lépett ki ziccerben, Kovácsik hatalmasat védett.
54.Komlichenko fejese kerülte el a kapunkat.
52.Wanderson gyenge lövését fogta Kovácsik.
49.Hadzic beadását Juhász fejelte kapura, Kritsyuk védett.
47.Varga helyett Szolnoki állt be a szünetben.
46.Elkezdődött a második félidő.
45.Vége a félidőnek.
43.
40.Stopirát találta el érzékeny ponton a labda, ezért állt egy kicsit a játék.
37.Lazovics labdájával Suljic lépett ki a szélen, megpróbálta a középen érkező Lazovicsnak visszatenni, sajnos egy picivel hosszabb lett a passz a kelleténél.
35.Kaleshin beadása után Ari talált a kapunkba, de előtte már lest jelzett az asszisztens.
34.
32.Ramírez balról jobbra cselezett, majd a tizenhatos sarkáról lőtt, Kovácsik hárított.
30.Smolov lőtt 17 méterről laposan, Kovácsik fogta a bal alsóba tartó labdát. A kontra végén Nego került a földre a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem ítélt büntetőt.
28.Podbereczkin újabb szögletet rúghatott, ez nem volt veszélyes.
27.Podbereczkin szögletét Kovácsik ütötte ki.
25.Kovácsik szerzett meg kicsúszva egy labdát Smolov elől.
22.Hadzic szöglete után Stopira fejelt mellé.
20.Scsepovics szép fordítása után Lazovics lőtt laposan, Adamov védte a jobb alsóba tartó labdát.
18.Kaleshin találta el a kapufát, de előtte már lest jelzett az asszisztens.
16.
14.Suljic jó passza után Scsepovics mehetett ziccerben, lapos lövését védte az orosz kapus. Ez is nagy helyzet volt!
12.A második orosz szöglet sem jelentett veszélyt.
11.Ari labdájával Gazinsky lépett ki, 8 méterről lőtt, Kovácsik védett.
10.
8.Ramírez baloldali beadását Gazinsky lőtte el kapásból, lecsúszott a próbálkozás.
7.Kaleshin jobbról érkező beadását Smolov bombázta fölé 15 méterről.
6.Hadzic próbálta kiugratni Scsepovicsot, hosszú volt a labdája.
3.Stopira remek beadására Hadzic érkezett, a kapufát találta el fejjel.
1.Elkezdődött a meccs.
-3.Érkeznek a csapatok.
-10.Ide kattintva élőben lehet majd nézni a találkozót! 
-15.Befejezték a melegítést a csapatok.
-20.13 Celsius-fok van a helyszínen, eső nem várható.
-25.Bódi Ádám rúgást kapott a bokájára a tegnapi edzésen, ezért ma nincs keretben.
-30.
-40.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Nego, Vinícius, Juhász, Stopira - Hadzic, Pátkai, Varga J., Suljic - Scsepovics, Lazovics.
-45.Elkezdték a melegítést a csapatok.
-50.
-60.Köszöntjük szurkolóinkat Marbellából! 18.45-kor kezdődik az FK Krasznodar elleni felkészülési mérkőzésünk.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Mozgalmas napja volt a csapatnak pénteken a spanyolországi edzőtábor utolsó előtti napján. Délután egy rendkívül fiatal együttes játszott a Lokomotiv Moszkva ellen, majd rutinosabb játékosaink csaptak össze a szintén az orosz élvonalban szereplő FK Krasznodarral. Henning Berget először az első mérkőzésről kérdeztük.

“Alapvetően a Lokomotiv második sora ellen játszottuk volna, de a csütörtöki edzőmérkőzésük elmaradt, így a lehető legjobb csapatukkal álltak ki. Érthető módon így ez a meccs nagy teszt elé állította a fiatal játékosokat. El kell ismerni, jobbak voltak két góllal, még akkor is, ha volt némi balszerencsénk a találatoknál. Többet védekeztünk, mint támadtunk, de így is hasznos mérkőzést játszottunk. Majdnem mindenki kilencven percet kapott egy erős csapat ellen, Lénárt András jól játszott középen, Sejben Viktor nagyon jól teljesített jobbhátvédként, Pölöskei Zsolt is jól helyt állt és annak is örültem, hogy Fejes András és Simon Ádám is újra ott lehettek a pályán a sérülésük után.”

Vezetőedzőnk természetesen az FK Krasznodar elleni találkozóról is kifejtette véleményét.

“Nagyon jó mérkőzést játszottunk, ez minőségi foci volt. A gól persze hiányzott, főleg annak tükrében, hogy sok szép támadást vezettünk és nagy helyzeteink voltak. A lehetőségek száma alapján ezt a meccset meg kellett volna nyernünk. A Krasznodar egy remek csapat, de jól védekeztünk ellenük, pedig Oroszország egyik, ha nem a legjobb támadója is ott volt a pályán. A felkészülés alatt most játszottunk a legerősebb csapat ellen, élesebb volt a Krasznodar, mint a Zenit. Gyors, intenzív meccset vívott egymással a két együttes. Mi hiányzott a gólhoz? Még nem vagyunk teljesen “készen”, az edzőtáborok azért alapvetően az erőnléti felkészítésről, taktikáról szóltak, a befejezések egyelőre még nem kerültek annyit terítékre. Ahogy jönnek a tétmérkőzések, ezeket a helyzeteket be tudjuk majd lőni. Még egyszer elmondom, edzőként nagyon tetszett, amit ezen a meccsen láttam - ne felejtsük, az Európa Ligában szereplő, orosz ötödik ellen vezettünk szép támadásokat egy igen kemény, éles mérkőzésen.”

Igor Shalimov, az FK Krasznodar korábbi orosz válogatott vezetőedzője szerint is hasznos meccset játszott a két csapat.

“Megfelelő lépcsőfok volt ez a mérkőzés a felkészülésünk során, jó meccset játszottunk egy erős csapat ellen. Jól játszottunk, persze azt is el kell ismerni, hogy néhány esetben a szerencse is mellettünk állt, de mindent összevetve hasznos volt ez a találkozó, amelynek a tanulságait le kell vonnunk a jövőre nézve.”

A Lokomotiv Moszkva rutinos mestere, Yuri Semin a lefújást követően nem kívánt nyilatkozni a helyszínen lévő újságíróknak.

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2017. Február 03. 20:33  -  Szerző: Vidi.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Gól nélküli döntetlen a Krasznodar ellen

Remek meccset játszottunk az orosz ötödik helyezettel, kétszer eltaláltuk a kapufát, de gól nem született.

Az orosz élvonal ötödik helyén álló FK Krasznodar ellen játszotta csapatunk a spanyolországi edzőtábor negyedik, egyben utolsó felkészülési meccsét. Vezetőedzőnk ezúttal a Kovácsik - Nego, Vinícius, Juhász, Stopira - Hadzic, Varga József, Pátkai, Suljic - Lazovics, Scsepovics tizenegynek szavazott bizalmat.

A harmadik percben rögtön egy remek Vidi-támadással kezdődött a mérkőzés. Stopira baloldali beadására Hadzic érkezett a jobb szélről, közeli fejese azonban a kapufán csattant. A 7. percben az oroszok is szép akcióval jelentkeztek - Kaleshin centerezése után Smolov erős lövése kerülte el a kaput. A 12. percben Ari választotta el Suljicsot a labdától gyanús körülmények között, de mivel a spanyol játékvezető sípja néma maradt, folytatódott az oroszok támadása, amely Gazinski lövésével és Kovácsik védésével ért véget. A 15. percben Lazovics labdájával Suljic indult meg, aki remek ütemben indította Scsepvicsot, szerb támadónk lövésénél azonban Adamov lábban nagyot védett. Scsepovics ismételhetett is, másodszor a védők blokkolták a próbálkozást. A 20. percben ismét nagyon szép Vidi-támadást jegyezhettünk fel: Lazovics keresztlabdája után Nego laposan Scsepovicshoz passzolt, majd a labda visszakerült a feladóhoz, Danko lapos lövésénél azonban résen volt a Krasznodar kapusa. Fél óra játék után némi tanácstalanság volt a pályán, mivel a krasznodari csatár, Ari a földön maradt, de a játék nem állt meg. Végül a brazil támadó folytatni tudta a játékot, Smolov pedig lövéssel fejezte be az akciót, de Kovácsik hárított. Egy perccel később Nego került földre az orosz tizenhatoson belül, de a játékvezető sípja néma maradt és ki tudták hozni a labdát a védők. A 37. percben Suljic és Lazovics támadta le az orosz védőket, majd a megszerzett labdával szélsőnk indult meg, beadásáról centikkel maradt le a tizenhatos közepén üresen érkező Lazovics. A félidő vége előtt egy perccel ismét Smolov került helyzetbe, de lövését Juhász blokkolni tudta, így gól nélkül ért véget az első játékrész.

A szünetben Varga József helyett Szolnoki Roland érkezett és átálltunk az 5-2-3-as felállásra. A félidő első helyzete Juhász Roland nevéhez fűződött, csapatkapitányunk Hadzic beadását fejelte kapura. Az 55. percben Wanderson lépett ki üresen a védőink között, a bal kapufa mellé tartó lövését Kovácsik hárította nagy bravúrral. A 62. percben Shiskin szabadrúgását fogta könnyedén kapusunk. A 68. percben újabb remek támadás végén Lazovics finom passza után Scsepovics került nagy helyzetbe, de lapos kísérlete elgurult a baloldali kapufa mellett. A 84. percben Suljic éles szögből leadott lövésénél védett nagyot Kritsyuk - bosnyák szélsőnk elé Szolnoki tette le szépen fejjel a labdát. Egy perccel később Lazovics szöglete után Vinícius fejelhetett üresen, de sajnos a labda elkerülte a kaput. Újabb egy perc elteltével Scsepvovics lőtt szép csel után távolról kapufát. A helyzetek és a játék alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de végül nem esett gól a találkozón, 0-0-ra végeztünk az FK Krasznodar ellen.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek