hu en
Videoton FC Végeredmény 1-2
Vasas FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2016-2017
Tavaszi szezon - 25. forduló
2017.04.08., Szombat @ 18:00
Felcsút, Pancho Aréna
2469 néző
16 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Szabó Zsolt
Asszisztensek:
Ring György, Varga Zsolt
Tartalék játékvezető:
Márkus Tamás
Gólbírók:
Solymosi Péter, Radványi Ádám
90 +4.Vége a mérkőzésnek!
90 +3.GÓL!
Hihetetlen. A csereként pályára lépő Murka lövése Viníciuson megpattant, ez becsapta Kovácsikot, a játékszer pedig a kapunkba került!
90 +2.Scsepovics került gólhelyzetbe, 14 méterről leadott lövése Ristevskiben akadt el!
90.3 perc a hosszabbítás!
88.Ádám helyére Debreceni állt be.
87.Burmeister kapott sárga lapot.
85.Hadzic beadása szállt el a hosszún érkező Scsepovics feje fölött.
84.Saglik helyére Murka állt be.
82.Újabb piros lap, megfogyatkozott a Vasas! James Manjrekar kapta meg a második sárga lapját!
80.Pátkai is besárgult!
78.Páros kiállítás! Hangya egyből piros lapot kapott amiért rácsúszott Lazovics lábára, míg Lazovicsot második sárgával állította ki Szabó Zsolt.
75.
 
73.Berecz távoli bombáját hatalmas bravúrral tolta Kovácsik a bal kapufára. Óriási védés!
70.A hivatalos nézőszám: 2469 néző.
67.Vaskó és Lazovics kakaskodtak, mindketten sárgát kaptak!
66.Ádám lövése megpattant Viníciuson, Kovácsik így is védeni tudott.
63.Berecz került nagy helyzetbe egy kényszerítő után, majd kicsit kiszorított helyzetből Kovácsik lába között akarta elrúgni a labdát, de kapusunk hatalmasat védett.
62.
 
60.Szép összjáték végén Lazovics került helyzetbe, 15 méterről kapu fölé bombázott.
57.​Szolnoki szabálytalankodott a félpályánál, sárga lap.
55.

Lazovics indította hosszan Scsepovicsot, aki azért elérte, de a kifutó Nagy Gergely lábbal mentett.

51.Anel Hadzicot kellett ápolni az alapvonal mögött, de már jól van a középpályásunk, ismét ott van a pályán.
49.Ádám került helyzetbe, de rosszul vette át a labdát, így oda a lehetőség.
46.Folytatódik a meccs! Egyik csapat sem cserélt a szünetben.
45 +3.Vége az első félidőnek!
45 +1.
 
45.GÓÓÓÓÓÓL!
Lazovics adott remek labdát Scsepovicsnak, aki a bal szélen Suljicot hozta játékba, ő pedig az alapvonalról erősen lőtt középre, Burmeisterről pedig a saját kapujába pattant a labda.

43.

40.Berecz Zsombor lőtt 24 méterről hatalmas erővel kapura, a labda a felső lécen csattant!
38.
 
37.Lazovics ívelt mértani pontossággal egy szabadrúgást Hadzic lábára, aki átvette a játékszert, majd kissé éles szögből - a kapus szorításából - kapu fölé bombázott!
35.James Manjrekar is besárgult.
33.

A legfrissebb hírek szerint Remili Mohamed Achilles-ín-sérülést szenvedett... A sérülés mértéke még nem ismert - olvasható a Nemzeti Sport online-on. Jobbulást kívánunk a Vasas játékosának!

31.Negyedik szögletünket követően Stopira fejelhetett kapura 8 méterről, Vaskó azonban - szintén fejjel - menteni tudott.
30.Ristevski rúgta fel hátulról Hadzicot, ez is sárga!
28.Ádám Martin kapta a meccs első sárga lapját.
26.
 
23.​Remili helyére Gaál állt be.
20.A harmadik szögletünk után egy gyors kontrát próbált végigvezetni a Vasas, Remili Mohamed a félpályánál azonban a lábához kapva összeesett, és hordágyon kell levinni az angyalföldiek gólszerzőjét! Súlyosnak tűnik a fővárosi támadó sérülése.
17.Scsepovics fejelt 7 méterről kapu fölé egy jobb szélről érkező beadást.
14.Pátkai húzott el a jobb szélen, középen Scsepovics várta a labdát, azonban Nagy remekül vetődött ki és megkaparintotta a beadást.
13.Scsepovics 17 méterről, laposan leadott lövését magabiztosan védte Nagy.
10.A gól óta nagy erőket mozgósítunk az egyenlítés érdekében.
8.
 
6.GÓL!

Megszerezte a vezetést a Vasas! A Vidi-specialista Mohamed Remili tekert védhetetlenül a jobb felső sarokba egy szabadrúgást 22 méterről!
4.Bátran kezdte a meccset a Vasas, egyelőre az angyalföldiek birtokolják többet a labdát!
1.A legrutinosabb magyar spori sípszavára a Vasas elkezdte a mérkőzést!
-1.Kezdés előtt a ma 70. születésnapját ünneplő Vidi-legendát, Fejes Gábort köszöntötte a klub!
-3.Felcsendült a Pancho Arénában a Vidi-himnusz, érkeznek a csapatok a játéktérre!
-5.A Vasas a legutóbbi 3 bajnokiját zsinórban elveszítette, ugyanakkor a Magyar Kupában, az Újpestet legyőzve, bejutottak a legjobb négy közé, ahol a Mezőkövesddel játszanak majd a döntőbe jutásért.
-20.A héten a Vidi és a Vasas legendájával, Fister Ferenccel készítettünk hosszabb interjút, melyet ide kattintva olvashat el!
-32.
Elkezdődött a bemelegítés!
-40.
-55.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - Suljic, Szolnoki, Pátkai, Hadzic - Scsepovics, Lazovics
-60.
 
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat Felcsútról, ahol 18-kor kezdődik a Vidi - Vasas rangadó.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Mérkőzés után

Henning Berg:

"Nagyon sok minden történt ma a pályán, az eredmény természetesen csalódás mindannyiunk számára. A Vasas szerzett egy remek szabadrúgásgólt, majd a végén egy megpattanó lövéssel övék lett a győzelem. Ezen kívül is volt még helyzetük, mert nem játszottunk jól, védekezésben és támadásban is többet tudunk ennél. A Vasas ma jól játszott, jól járatták a labdát. Nekünk is voltak helyzeteink, igaz, ezek közül nem volt sok száz százalékos ziccer. Támadásban sokszor jó pozíciókat szereztünk meg, de a lövéseknél és az utolsó passzoknál ma hiányzott a minőség, ebben fejlődnünk kell. Természetesen gondolkodtunk a kispadon cseréken, de a már említett jó támadópozíciók miatt végül kitartottunk a kezdőcsapat mellett a kiállítások után is. Bíztam benne, hogy jön majd a pontos passz, a jó lövés, vagy a jó beadás, amiből majd gól lesz. Szerdán és egy hét múlva is játszunk majd, nagy a verseny a csapatba kerülésért, a következő két mérkőzésen játéklehetőséghez juthatnak mások is."

Michael Oenning:

"Egy olyan meccset játszottunk, amiről még napokig lehet majd beszélni. A csapat megmutatta a nehéz kupamérkőzés után, hogy megfelelő akarattal képes akár hegyeket is megmozgatni. Szerencsénk is volt a végjátékban, ugyanakkor 9 emberrel tudtunk győzni. Nagyon fontos 3 pont volt a mai, erőt kell, hogy adjon a továbbiakra. Jól jöttünk ki abból, hogy az elmúlt hetekben is megvolt a meccsritmusunk."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2017. Április 08. 20:45  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSÍTÁS
Az utolsó pillanatban lőtt góllal győzött a Vasas

Sérülés, öngól, kapufák, piros lapok - és győztes találat a 93. percben. Igazi rangadót játszott a két csapat, melynek végén az angyalföldiek örülhettek.

Henning Berg vezetőedző egy helyen változtatott a múlt heti, Paks elleni kezdőcsapaton, Varga József helyére Szolnoki Roland került be. A kezdő sípszó előtt a 70. születésnapját ünneplő Vidi-legendát, Fejes Gábort köszöntötte klubunk, majd útjára indult a labda.

A vendégek bátran kezdték a mérkőzést, többet birtokolta az első percekben a Vasas a labdát. Az 5. perc végén Vinícius buktatta Remilit a 16-osunk előterében, a szabadrúgást a sértett védhetetlenül csavarta a jobb felső sarokba (0-1). 449 perc után kapott gólt ismét Kovácsik Ádám.

A 13. percben Scsepovics 17 méterről, laposan leadott lövését magabiztosan védte Nagy. Egy perccel később Pátkai iramodott meg a jobb szélen, a középen üresen érkező Scsepovicsot kereste, de a beadásra jó ütemben vetődött ki a Vasas hálóőre. A 17. percben Scsepovics fejelt 7 méterről kapu fölé.

20 perc elteltével komoly bajba került a Vasas, hiszen egy sérülés miatt le kellett cserélni a gólszerző Remili Mohamedet. A 31. percben, a negyedik szögletünket követően Stopira fejelhetett kapura 8 méterről, Vaskó azonban - szintén fejjel - menteni tudott. Kevesebb, mint tíz perc volt hátra a félidőből, amikor Lazovics ívelt mértani pontossággal egy szabadrúgást Hadzic lábára, ő átvette a játékszert, majd kissé éles szögből kapu fölé bombázott! Néhány pillanattal később Berecz Zsombor lőtt 24 méterről hatalmas erővel kapura, a labda a felső lécen csattant!

Már mindenki a szünetet várta, amikor Lazovics adott remek labdát Scsepovicsnak, aki a bal szélen Suljicot hozta játékba, ő pedig az alapvonalról erősen lőtt középre, Burmeisterről pedig a saját kapujába pattant a labda - öngól (1-1). Döntetlennel vonulhattak tehát a csapatok az öltözőkbe.

A második játékrész elején Ádám került nagy ziccerbe, de rosszul vette át a labdát, így oda lett a helyzet. Az 55. percben Lazovics indította hosszan Scsepovicsot, aki azért elérte a játékszert, de a kifutó Nagy Gergely lábbal mentett. A 60. minutumban egy szép összjáték végén Lazovics került helyzetbe, 15 méterről kapu fölé bombázott. Három perccel később Berecz került nagy helyzetbe egy kényszerítő után, majd kicsit kiszorított helyzetből Kovácsik lába között akarta elrúgni a labdát, de kapusunk hatalmasat védett.

A 66. percben Ádám lövése Viníciuson megpattant, de Kovácsik védeni tudott. Hét perccel később újabb Berecz-kapufát láthattunk, a Vasas játékosa távolról, nagy erővel lőtt kapura, Kovácsik vetődve még bele tudott érni a labdába, amely így a bal kapufáról pattant vissza a mezőnybe - újabb óriási bravúr Kovácsiktól!

A 78. percben a legrutinosabb magyar játékvezető felmutatta a piros lapot Hangya Szilveszternek, aki csúnyán csúszott rá Lazovics lábára, ezt azonban játékosunk sem hagyott szó nélkül, így őt is leküldte a pályáról Szabó Zsolt. Négy perccel később ismét villant a piros, James Manjrekar kapta meg a második sárga lapját követően. A 85. percben Hadzic beadása suhant el a hosszú oldalon érkező Scsepovics feje felett. A 92. percben Scsepovics került gólhelyzetbe, 14 méterről leadott lövése Ristevskiben akadt el!

Amikor már mindenki elkönyvelte a pontosztozkodást, akkor jött a dráma! Az emberhátrányban lévő Vasas - az utolsó percekben csereként pályára lépő Murka góljával - 2-1-re nyerni tudott a Pancho Arénában. És mivel a Honvéd idegenben 1-0-ra le tudta győzni Eppel góljával a Haladást, így a fővárosi piros-feketék megelőztek bennünket a tabellán.

A Vidi legközelebb szerda este a Gyirmót vendégeként lép pályára.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek