hu en
Videoton FC Végeredmény 3-0
Budapest Honvéd FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2016-2017
Tavaszi szezon - 22. forduló
2017.03.04., Szombat @ 15:30
Felcsút, Pancho Aréna
2749 néző
15 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Andó-Szabó Sándor
Asszisztensek:
Farkas Balázs, Szert Balázs
Tartalék játékvezető:
Varga Gábor
Gólbírók:
Iványi Zoltán, Németh Ádám
90 +4.Vége a mérkőzésnek!
90.4 perc a ráadás.
88.Lazovics, Suljic és Varga lejönnek, helyükre Géresi, Maric és Kovács álltak be.
88.Kabangu is besárgult!
86.
 
85.GÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Lazovics
szerzett nagyon határozott letámadásnak köszönhetően labdát a Honvéd kapujától 18 méterre, majd 13 méterről kilőtte a bal alsó sarkot!

84.Hidi helyére Nagy állt be.
78.Hihetetlen! Egy gyors kontra végén Scsepovics egyedül vihette kapura a labdát, Gróf kivetődve elkaszálta támadónkat, a játékvezető rövid habozást követően kifele ítélt szabadrúgást a teljesen egyértelmű büntető helyett! Scsepovics sárgát kapott!
77.
 
76.GÓÓÓÓL!
Scsepovics
nagyon higgadtan lőtte ki a bal felsőt, Grófnak esélye sem volt!

75.Bobál rántotta le Lazovicsot a 16-oson belül, büntető!
75.
 
73.Stopira mentett hatalmasat az ötösünkön belül.
72.Eppel helyére Kabangu állt be.
71.Vendég szögletet követően alakult ki nagy kavarodás a kapunk előtt, végül Zsótér fejelt fölé.
68.Az emberhátrányban játszó Honvéd nagy erőket mozgósít az egyenlítés érdekében.
68.Lanzafame nem túl erős fejesét könnyedén védte Kovácsik.
66.Varga rúgta meg Zsótért, sárga lap!
62.Megfogyatkozott a Honvéd, Lovric megkapta ugyanis a második sárga lapját.
57.KOVÁCSIK ÁDÁM!!!!!
Lanzafame a bal felsőt vette célba, kapusunk óriási bravúrral tolta ki onnan a labdát!

56.Vinícius szabálytalankodott Lanzafameval szemben, veszélyes helyről jár szabadrúgás a Honvéd együttesének, mintegy 22 méterre a kapunktól.
53.
 
50.2749 a hivatalos nézőszám!
46.Elkezdődött a második félidő!
45.Vége az első félidőnek!
42.Veszélyes volt a Honvéd első szöglete, mely után Negonak kellett a gólvonalunkról kifejelnie a labdát.
40.Juhász kapott sárga lapot!
39.
 
38.ÁLOMGÓÓÓÓÓÓL!
Lazovics ugratta ki Suljicot, aki sarokkal visszatette szerb támadónknak a labdát, ő pedig 18 méterről, gyönyörű mozdulattal emelt a kapujából kissé kint álló Gróf felett a hálóba! Szemet gyönyörködtető találat volt!

37.Lovricot szerelte Pátkai, aki megiramodott volna, de Lovric a földön fekve, kézzel buktatta Pátkait, sárga lap!
35.Lanzafame emelte a bal szélen érkező Zsótér elé a labdát, aki 10 méterről, kapásból kapu mellé lőtt.
34.
 
30.Az első félóra egy komolyabb gólhelyzetet hozott, Kamber 16. percben eleresztett távoli bombáját kellett Kovácsiknak bravúrral védenie. Ezenkívül egyik kapu sem forgott veszélyben, kiegyenlített mezőnyjátékot láthat a szépszámú szurkolósereg.
25.A két csapat szurkolótábor remek hangulatot teremt a Pancho Arénában, sportszerűen, és jó hangosan szurkolnak!
22.Laczkó helyére Holender állt be. Valószínűleg sérülés miatt kellett a Honvéd játékosát ilyen korán lecserélni.
20.Varga próbálta kiugratni Scsepovicsot, de labdája hosszú volt, Gróf könnyedén megkaparintotta.
17.Eppel lőtt sípszó után a kapunkba - természetesen a gól érvénytelen, hiszen a Honvéd támadója leshelyzetben vette át a labdát, amit egyből jelzett is a partjelző, a spori pedig szabadrúgást ítélt a javunkra.
16.Kamber lőtt távolról, laposan, nagy erővel kapura, a labda egy játékoson irányt változtatott, így lett igazán veszélyes, de Kovácsik óriási bravúrral ütötte ki a játékszert a jobb alsó sarok elől.
15.Mindkét csapat jól megszervezte a védelmét, és nem is estek egymásnak a felek, úgyhogy az első negyedóra komolyabb helyzet nélkül telt el.
11.
 
7.Suljic bal szélről adott laposan középre, az egyik vendég védő az utolsó pillanatban, becsúszva mentett a kapu elé góléhesen érkező Scsepovics elől.
4.Kezdés előtt az RBD Vehovszky Mártonra emlékezett. A fiatal, mindössze 17 éves ultra napra pontosan 6 esztendővel ezelőtt hunyt el.
2.A mérkőzés első szögletét mi végezhettük el, de gólhelyzetet nem sikerült a sarokrúgást követően kialakítanunk.
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.Érkeznek a csapatok! Az idő remek, a hangulat szuper, bízunk benne, hogy a meccs is élvezetes lesz, és persze itthon tartjuk a 3 pontot!
-5.Néhány perc, és kezdődik a forduló rangadója, melyre kezdés előtt bő 1 órával már minden jegy elkelt. Hajrá, Vidi!
-23.
Csuhay József: "Küzdelmes, izgalmas mérkőzést várok a szombati Vidi-Honvéd bajnokitól" Klubunk legendája játékosként mindkét klubnál sikeres volt. A mai rangadó kapcsán beszélgettünk vele karrierjéről és egykori csapatairól.
-30.
 
-35.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést!
-45. 
-55.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Nego, Fiola, Vinícius, Stopira - Pátkai, Juhász, Varga - Suljic, Lazovics, Scsepovics
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat Felcsútról, ahol 15.30-kor kezdődik a Vidi - Bp. Honvéd bajnoki.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Mérkőzés után

Henning Berg:

Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, kemény meccsen, egy jó csapatot győztünk le, akik védekezni jöttek és alaposan megnehezítették a dolgunkat. Tudtuk, hogy veszélyesek pontrúgásokból és a tizenhatoson belül, de sikerült ezt jól levédekeznünk. Türelmesen kellett játszanunk, a talaj nem kedvezett a gyors passzainknak, a Honvéd is jól védekezett, de jól tettük a dolgunkat. Az első gól után már nyíltabbá vált a meccs, nekünk ez kedvezett és jött is a többi gól. Elégedett vagyok a játékosok mentalitásával, ez egy nagy meccs volt, amely remek eredménnyel végződött. Lazovics első gólja? Paradés volt. Eric Cantona jutott eszembe, ő szerzett hasonlót, de Dankóé talán még nehezebb is volt, futásból, bal lábbal talált be. De az egész meccsen fontos szerepet játszott, hiszen ő harcolta ki a büntetőt, majd a meccs végén is betalált, örülök, hogy ő is legjobb formájában játszik. A piros lap után egy nagyjából tíz percig jól játszott a Kispest, ekkor csapatként nem működtünk annyira jól. Nem szabad azt gondolni, hogy tíz emberrel ellen könnyű játszani. Később ezt sikerült rendezni, elégedett vagyok a 3-0-ás sikerrel.

Marco Rossi:

Az első gólig egy veszélyes támadást tudtak csak vezetni a hazaiak, utána pedig nagyon kedvezően alakult számukra a mérkőzés. A második félidőben visszaállt a Vidi, és amikor már csak 10 emberrel játszottunk, akkor is dominálni tudtunk. Kérdésesek voltak a játékvezetői döntések, vissza kell néznem őket, hogy melyik volt jogos, melyik nem. Lazovics egy rendkívül ügyes, intelligens játékos, az Újpest ellen egy kiállítást, most egy tizenegyest harcolt ki a csapatának. Az első gól előtt valóban hibáztunk, de összességében máshogy kellett volna alakulnia ennek a meccsnek, a külső körülmények meghatározóak voltak.

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2017. Március 04. 18:30  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSÍTÁS
Magabiztos győzelemmel ugrottunk újra a tabella élére

Lazovics szenzációs góllal szerzett vezetést az első félidő hajrájában, majd a második félidőben előbb kiharcolt egy 11-est, melyet Scsepovics értékesített, majd a 85. percben beállította a 3-0-ás végeredményt.

Szombat délután az éllovas Budapest Honvéd csapatát láttuk vendégül az OTP Bank Liga 22. fordulójában. Vezetőedzőnk egy helyen változtatott az eddigi tavaszi kezdőcsapatunkon, Anel Hadzic öt sárga miatt nem léphetett pályára, helyette Fiola Attila kapott lehetőséget. A kezdőrúgás előtt az RBD Vehovszky Mártonra emlékezett. A fiatal, mindössze 17 éves ultra napra pontosan 6 esztendővel ezelőtt hunyt el.

Az első negyedóra komolyabb helyzet nélkül telt el, a 16. percben Kamber lőtt távolról, laposan, nagy erővel kapura, a labda egy játékoson irányt változtatott, így lett igazán veszélyes, de Kovácsik óriási bravúrral ütötte ki a játékszert a jobb alsó sarok elől. Szűk 20 perccel később Lanzafame emelte a bal szélen érkező Zsótér elé a labdát, aki 10 méterről, kapásból kapu mellé lőtt. A 38. percben aztán egy álomgóllal megszereztük a vezetést. Lazovics ugratta ki Suljicot, aki sarokkal visszatette szerb támadónknak a labdát, ő pedig 18 méterről, gyönyörű mozdulattal emelt a kapujából kissé kint álló Gróf felett a hálóba (1-0)!

A 42. percben egy veszélyes Honvéd-szöglet után Negonak kellett kifejelnie a labdát a gólvonalról.

A második félidő elején Lanzafame szabadrúgását védte Kovácsik Ádám óriási bravúrral. A találkozó 62. percében Lovricot állította ki a játékvezető második sárga lappal. A 71. percben egy vendég szögletet követően alakult ki nagy kavarodás a kapunk előtt, végül Zsótér fejelt fölé.

A 75. minutumban Bobál rántotta le Lazovicsot a 16-oson belül, a játékvezető határozottan a büntetőpontra mutatott. A labda mögé Scsepovics állt, és nagyon magabiztosan lőtt a bal felsőbe (2-0). Ez volt támadónk szezonbeli tizedik találata, ezzel immár egyedüliként vezeti a góllövőlistát.

Három perccel később Lanzafame esett el Vinícius mellett a tizenhatosunkon belül, a vendégek tizenegyest reklamáltak, a játékvezető továbbot intett, így kontrázhattunk, Scsepovics egyedül vihette kapura a labdát, Gróf kivetődve elkaszálta támadónkat, a játékvezető rövid habozást követően ezért sem adott büntetőt, sőt, támadónk kapott sárga lapot.

A 85. percben Lazovics szerzett labdát a Honvéd kapujától 18 méterre, majd betört a büntetőterületen belülre, és 13 méterről kilőtte a bal alsó sarkot, beállítva ezzel a 3-0-ás végeredményt.

Csapatunk győzelmének köszönhetően újra a tabella élére ugrott. Jövő héten a kiesés elől menekülő DVTK látogat a Pancho Arénába.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek