hu en
PMFC Végeredmény 0-4
Videoton FC
Magyar Kupa
Magyar Kupa, 2016-2017
6. forduló - 6. forduló
2016.09.14., Szerda @ 18:00
Pécs, PMFC Stadion

napsütés, eső, 22 fok
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Barna Gábor
Asszisztensek:
Kiss Balázs, Nagy Attila
90.Vége a mérkőzésnek, csapatunk magabiztosan jutott tovább az MK következő fordulójába.
85.Fiola kapott sárga lapot.
84.Barczi és Kovács vezethették kettő az egyben a labdát a PMFC kapusára, Barczi a passz helyett át akarta emelni a labdát Gábor Péteren, erre azonban számított a Vidi egykori kapusa, így oda lett a száz százalékos helyzet.
83.
 
82.Feczesin kapott nagyon szép labdát Barczitól, kicselezte Gábor Pétert, majd 16 méterről az üres kapu mellé gurított.
80.Nego hozta játékba egy szép keresztlabdával Bódit, középpályásunk azonban éles szögből kapu mellé lőtt.
79.Bódi tekert kapu fölé egy szabadrúgást a bal szélről.
77.
 
76.Szolnoki is besárgult.
75.Kovács remek labdával ugratta ki Feczesint, csatárunkat azonban utolérték és szerelni tudták a pécsi védők.
71.Hadobás helyére Havasi állt be.
70.Kovács gólhelyzetben a labdára lépett, így kimaradt a lehetőség.
69.Barczi beadását Fejes sarkazta kapura, Gábor Péter védett.
68.Bódi lövése a sorfalról szögletre pattant.
67.Kovácsot rúgták fel a hazai kaputól 23 méterre, jó helyről végezhetünk el szabadrúgást!
65.Barczi lapos beadása ment el keresztben mindenki előtt a hazai kapu előterében.
63.
 
61.Bódi szélről tekerte kapura a szabadrúgást, a játékszer egy hazai védőről a kapufára, onnan pedig az alapvonal mögé pattant.
60.Varga Tamás szabálytalankodott, sárga lap.
59.Takács helyére Dóra állt be.
58.Takács lőtt 15 méterről jócskán kapu mellé.
56.Kovács három védőt kicselezve jutott be a hazai 16-oson belülre, Barczit hozta játékba, aki 8 méterről lőhetett kapura, Gábor Péter nagyot védett.
54.Varga Tamás szépen játszotta tisztára magát, majd 7 méterről kapura lőtt, Horváth védett.
53.
 
51.Barczi lövését védte Gábor.
50.Felkapcsolták időközben a reflektorokat is - már amelyek égnek, ugyanis a kapunk mögötti kandeláberen lévő égők közül egy sem ég, emiatt a mi térfelünk valamivel sötétebb, mint a hazai térfél.
47.Hadobás lőtt 20 méterről, nagy erővel, kapu mellé.
46.Folytatódik a mérkőzés.
Nálunk 3 csere is volt a szünetben. Stopira, Vinícius és Scsepovics helyére Nego, Fejes és Feczesin álltak be. A hazaiaknál Károly helyére Bata érkezett.
45.Vége az első félidőnek!
44.Barczi ugratta ki Kovácsot, labdája azonban a vizes füvön megcsúszott, így támadónk nem érhette azt el.
42.Bódi beadását követően Scsepovics látványos mozdulattal lőtt kapura közelről, Gábor Péter pedig nem kevésbé látványos mozdulattal védett hatalmasat!
39.
 
36.GÓÓÓÓÓL!
Hadzic hozta játékba Kovácsot a hazai 16-oson belül, aki nagyon önzetlenül tovább passzolta a labdát a középen érkező Scsepovicsnak, ő pedig közelről újabb gólt szerzett! Mesterhármas!

35.
 
33.GÓÓÓÓÓL!
Stopira hozta játékba saját térfeléről Scsepovicsot, aki könyörtelenül kihasználta Fellai utolsó emberként elkövetett hibáját, hiszen becsúszva nem sikerült tisztáznia támadónk elől, aki így egyedül vezethette a labdát Gábor Péterre, és nem is hibázott.
30.Vinícius csk-szalagja lejött a karjáról, két-három percig úgy focizott középhátvédünk, hogy a szalagot a kezében fogta, végül a hazaiak támadója, Hadobás Gergő segített visszarakni a szalagot a helyére, amikor néhány pillanatra megállt a játék.
29.
 
26.Rövid ápolást követően Hadzic ismét a pályán!
25.Barczi szélről érkező beadását vágták ki a hazai védők az ötös sarkáról.
23.Hadzic került gyanús körülmények között a földre a pécsi 16-oson belül, a spori nem látott szabálytalanságot. Játékosunkat ápolni kell.
19.Kovács iramodott meg a jobb szélen, középre adott, ahol érkezett Bódi, és néhány méterről kapura lőtt, Gábor Péter lábbal hatalmasat védett.
18.Hadobás Gergőt próbálták kiugratni a hazaiak, azonban a labda hosszú volt a pécsi támadónak, melyet Horváth Tamás kaparintott meg a 16-osunkon belül.
14.Stopira adott középre a bal szélről, Scsepovics alig maradt le a játékszerről, nagy helyzet volt!
12.
 
11.GÓÓÓÓÓL!
Hadzic végezhetett el egy szabadrúgást körülbelül 23 méterre a PMFC kapujától, középpályásunk pedig remekül tekerte el a sorfal fölött a labdát, amely a bal felső sarokban kötött ki! Nagy gól volt!
7.Bódi Ádám került lövőhelyzetbe mintegy 20 méterre a hazai kaputól, lapos lövését Gábor Péter magabiztosan védte.
5.
 
4.Hleba Tamás lőtt 23 méterről kapura, a labda azonban két méterrel mellé ment.
2.GÓÓÓÓÓL!
Az első támadásunkat góllal fejeztük be! Kovács szép cselekkel játszotta tisztára magát, majd Scsepovicsot hozta játékba, aki 12 méterről nagy erővel lőtt a pécsi kapuba!

1.A hazaiak kezdték a meccset!
-3.Érkeznek a csapatok, a mieink tiszta fehérben, a hazaiak piros-feketében lépnek pályára.
-10.Vége a bemelegítésnek, néhány perc, és kezdődik a PMFC elleni kupameccsünk. Az idő kifogástalan, a délutáni gyors zápor még jót is tett a pályának, most pedig már süt a nap, és nem fenyeget bennünket a veszély, hogy ismét elkezd szakadni az eső.
-23.Néhány mérkőzés már véget ért a mai MK fordulóból, íme az eredmények:
Felsőzsolca - Újpest 0-4
Mórahalom - Bp. Honvéd 1-7
Eger - DVTK 1-3
BKV Előre - FTC 0-1
Testvériség SE - Vasas 0-4
Szekszárd - Paks 0-1
Zalakomár - Gyirmót FC Győr 0-7
Oroszlány - MTK Budapest 0-4
Rakamazi Spartacus SE - Mezőkövesd Zsóry FC 0-2
Füzesgyarmati SK -  Haladás 0-2

-35.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
A PMFC kapuját csapatunk egykori kapusa, Gábor Péter védi, míg a hazaiak kispadján ott van a Vidi II-vel két éve NB III-as gólkirályi címet nyerő Havasi Dániel.
-45.Íme a mi kezdőcsapatunk: Horváth - Szolnoki, Fiola, Vinícius, Stopira - Barczi, Varga, Hadzic, Bódi - Kovács, Scsepovics
-55.
16:30 körül érkezett a zápor Pécsre. Ami biztos, hogy a pályát nem kell fellocsolni kezdés előtt.
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Pécsről, ahol 18-kor kezdődik a PMFC - Vidi MK-mérkőzés. Jó másfél órával a kezdés előtt hatalmas zápor zúdult Pécs városára, 15 perc alatt azonban elállt az eső, és jelenleg nem kell attól tartani, hogy a mérkőzés ideje alatt újabb égi áldás érkezik.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Mérkőzés után

Henning Berg:

„Megmondom őszintén, nagyon meglepett, hogy a Pécs a második sorával állt ki, nem erre számítottunk. Úgy gondolom, hogy a játékosok odatették magukat, jó hozzáállással léptek pályára, elégedett vagyok a csapattal. Néha nem könnyű egy harmadosztályú csapat „cseréi“ ellen játszani, mert kialakulnak furcsa játékhelyzetek, volt némi sérülésveszély is pár szerelésnél, de most ez egy ilyen találkozó volt. A célunk nem változott, továbbra is szeretnénk megnyerni a Magyar Kupát.“

Márton Gábor:

„Nagyon büszke vagyok a játékosokra. Az első félidőben ugyan gyámoltalanul kezdtünk, talán túlságosan tiszteltük a Vidit, de amúgy se az volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat. Azok a fiatalok, akik bejöttek, nagyon bátran futballoztak – én éppen erre voltam kíváncsi. A második félidő nagyon rendben volt, jó dolgokat láttam, egy gólt megérdemeltünk volna. Egy százalék esély volt arra, hogy rossz napot fog ki a Vidi, ez nem jött be, de tetszett a csapatom játéka, elégedett vagyok, ellenfelüknek pedig gratulálok a továbbjutáshoz.“

Magyar Kupa
Magyar Kupa, 2016-2017
6. forduló - 6. forduló
Adatok
Online közvetítés
Élő videóközvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2016. Szeptember 14. 20:50  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSTÁS
Magabiztos sikerrel jutottunk tovább a Magyar Kupában

A 36. percben kialakult a végeredmény, Marko Scsepovics mesterhármasig jutott.

Szerda este az NB III-as PMFC otthonában léptünk pályára a Magyar Kupában. Az egykor szebb napokat is megélt pécsiek kapuját csapatunk korábbi kapusa, Gábor Péter védte, a kispadon pedig ott volt Havasi Dániel is, aki két éve a Vidi II labdarúgójaként NB III-as gólkirályi címet nyert.

Remekül kezdtük a mérkőzést, az első támadásunkat góllal fejeztük be. Kovács szép cselekkel játszotta tisztára magát, majd Scsepovicsot hozta játékba, aki 12 méterről, nagy erővel lőtt a pécsi kapuba. (0-1.) 

A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült, szűk tíz perccel később pedig már két góllal vezettünk. A 11. percben Hadzic végezhetett el egy szabadrúgást körülbelül 23 méterre a PMFC kapujától, középpályásunk pedig remekül tekerte el a sorfal fölött a labdát, amely a bal felső sarokban kötött ki! (0-2.) Három perccel később Stopira adott középre a bal szélről, Scsepovics alig maradt le a játékszerről.

A 19. percben Kovács iramodott meg a jobb szélen, középre adott, ahol érkezett Bódi, és néhány méterről kapura lőtt, Gábor Péter lábbal hatalmasat védett. A találkozó 33. percében Stopira hozta játékba saját térfeléről Scsepovicsot, aki könyörtelenül kihasználta Fellai utolsó emberként elkövetett hibáját - becsúszva nem sikerült tisztáznia támadónk elől a védőnek -, egyedül vezethette a labdát Gábor Péterre, és nem is hibázott. (0-3.) Sőt, három perccel később már mesterhármasnál járt szerb csatárunk: Hadzic ugratta ki Kovácsot a hazai 16-oson belül, aki nagyon önzetlenül továbbpasszolta a labdát a középen érkező Scsepovicsnak, ő pedig közelről újabb gólt szerzett. (0-4.)

Pár perccel a félidő vége előtt Bódi beadását Scsepovics látványos mozdulattal lőtte kapura, Gábor pedig nem kevésbé látványos mozdulattal védett!

Szünetben hármat is cserélt Henning Berg vezetőedző. Scsepovics, Stopira és Vinícius maradtak az öltözőben, Feczesin, Nego és Fejes pedig játékra jelentkeztek.

A játék képe nem sokat változott a második félidőben, továbbra is mi uraltuk a meccset. Az 56. percben Kovács három védőt kicselezve jutott be a hazai 16-oson belülre, Barczit hozta játékba, aki 8 méterről lőhetett kapura, Gábor nagyot védett. Öt perccel később Bódi szélről tekert kapura egy szabadrúgást, a játékszer egy hazai védőről a kapufára, onnan pedig az alapvonal mögé pattant.

A 82. percben Feczesin kapott nagyon szép labdát Barczitól, kicselezte Gábort, majd 16 méterről az üres kapu mellé gurított. Két perccel később újabb nagy helyzetet hagytunk ki: Barczi és Kovács vezethették kettő az egyben a labdát a PMFC kapusára, Barczi a passz helyett át akarta emelni a labdát Gábor fölött, erre azonban számított a Vidi egykori kapusa, így oda lett a száz százalékos helyzet.

Magabiztos, 4-0-ás Vidi-győzelemmel zárult a meccs, így csapatunk továbbjutott a Magyar Kupa következő fordulójába. Legközelebb szombat este az Újpest ellen lépünk pályára a bajnokságban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek