hu en
Videoton FC Végeredmény 2-0
NK Osijek
Barátságos
Barátságos, 2016-2017
Nyári felkészülés -
2016.09.03., Szombat @ 18:00
Felcsút, Pancho Aréna

28 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a mérkőzésnek, 2-0-ra nyertünk.
88.Újabb vendég helyzet, Perosevic ezúttal kapu mellé lőtt 10 méterről.
85.Nem fogják kitalálni, mi történt a mérkőzés 85. percében! Kapufát lőtt az eszéki együttes. Perosevic második alkalommal találta el a kapufát, összességében már négynél járnak a vendégek.
82.Vinícius kapott sárga lapot, mert a kapunktól 17 méterre buktatta a kapu felé meglóduló Miskovicot. A veszélyes helyről elvégzett szabadrúgást védelmünknek sikerült blokkolnia.
78.Lulic használta ki védelmünk megingását, és szépen került gólhelyzetbe, Kovácsik azonban bravúrral őrizte meg a kapunkat.
75.
 
73.GÓL!
Bódi szögletét követően Vinícius csúsztatta meg a labdát, a jó helyen álló Lazovics pedig néhány lépésről a kapuba juttatta a játékszert, 2-0-ra módosítva a találkozó állását.
69.
 
65.Hihetetlen, újabb kapufa!
Gyors vendégtámadás végén ezúttal Lopa Dmytro találta telibe a kapufát igencsak kiszorított helyzetből.
63.A szünetben csereként pályára lépő Perosevic került hatalmas helyzetbe, 10 méterre a kapunktól a már vert helyzetben lévő Kovácsik mellett lőtte el a labdát, amely a jobb kapufa tövéről pattant ki, majd védőink szögletre tisztáztak.
59.Arsenic is besárgult a vendégektől.
54.Egy előre ívelt szabadrúgást követően a 16-oson belül szépen fejelte tovább Juhász a játékszert Lazovics elé, aki 7 méterről fejelt kapura, Malenica a léc alól nagy bravúrral tolta ki a labdát.
53.Grgic szabálytalankodott, sárga lap!
50.Lazovics lőtt kapura 25 méterről egy szabadrúgást, a labda egy védőről szögletre pattant. A sarokrúgást Bódi végezte el, Juhász pedig az ötösön belülről fejelt kapu fölé.
46.Folytatódik a meccs. A szünetben a vendégek négyet cseréltek, míg nálunk Pátkai és Feczesin maradtak az öltözőben, helyükre Varga és Scsepovics álltak be.
45.Vége az első félidőnek.
41.Kis híján lemásoltuk az első gólunkat: Szolnoki nagy bedobás jobbról, védő továbbfejeli a labdát, ezúttal azonban az eszékiek kapusa elkapta a játékszert, mielőtt azt Feczesin újra a kapuba fejelte volna.
40.A gólunk óta kicsit aktívabbak lettek a vendégek, de komolyabb helyzetig nem jutottak, előre ívelt labdákkal próbálkoznak - egyelőre kevés sikerrel.
35.GÓL!
Szolnoki nagy bedobását követően - ugye mondani sem kell, hogy ezúttal is a jobb szélről érkezett a labda - az ötös környékén egy vendég védő csúsztatta meg fejjel a játékszert, amelyet végül Feczesin fejelt közelről a kapuba!
34.Ismét a jobb szélünk volt aktív, ezúttal Oliveira adott be onnan kapu elé, Lazovics körülbelül tíz méterről fejelt kapu mellé.
33.
 
28.Feczesin tűnt fel ezúttal kissé szokatlan helyen, a pálya jobb szélén, de ha már arra járt, akkor remekül tekerte kapu elé a labdát, ahol Bódi érkezett, és estében alig fejelt kapu fölé.
25.Lazovics "kényszerítőzött" az egyik horvát védővel, majd 21 méterről alig lőtt kapu fölé.
20.Mioc Benedik lőtt kapura 22 méterről, a labda a jobb kapufán csattant, onnan pedig szerencsére kifelé pattant.
19.Oliveira a jobb szélről középre adta a labdát, amit Bódi 7 méterről, kapásból lőtt kapura, de a játékszer egy horvát védőről szögletre pattant.
16.Egy percen belül mindkét oldalról elvégezhettünk egy-egy szögletet, de sem Bódi, sem pedig Lazovics beadása nem jelentett veszélyt a horvátok kapujára.
14.
 
10.A találkozó első tíz perce különösebb említésre méltó esemény nélkül telt el. A kapuk nem forogtak veszélyben, egyelőre kiegyenlített mezőnyjáték szemtanúi lehetünk.
6.Ellenfelünk viszonylag fiatal játékosokból áll. Hatan is 1994-es születésűek a kezdőből, vagyis 22 évesek, míg a legidősebb pályán lévő eszéki labdarúgó a 29 esztendős Matas Nikola.
3.Körülbelül 3-400 néző tekinti meg a Vidi - Eszék barátságos meccset itt Felcsúton, a Pancho Arénában.
1.A vendégek kezdték a meccset!
-1.Érkeznek a csapatok, a mieink szokásos hazai felszerelésükben, a horvátok pedig tiszta fehérben lépnek pályára.
-5.Mintegy 30 horvát drukker kísérte el az eszéki csapatot Felcsútra, és nagyon hangosan, lelkesen biztatják kedvenceiket.
-10.Vége a bemelegítésnek, közben érkeznek a nézők is a lelátóra, hamarosan pedig kezdődik a meccs.
-20.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
-45.
-55.Íme a mai kezdőcsapatunk:
Kovácsik - Nego, Vinícius, Fejes, Szolnoki - Oliveira, Pátkai, Juhász, Bódi - Lazovics, Feczesin
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Felcsútról, ahol 18-kor kezdődik a Vidi - NK Osijek barátságos mérkőzés.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Henning Berg:

„Erre a meccsre egy nagyon kemény hét után került sor, ezzel együtt is jó gyakorlás volt számunkra a találkozó. Kicsit nehezek voltak a lábak, éreztem némi fáradtságot, de ez ilyenkor rendben van. Úgy gondolom, hogy sokat jelentett a heti edzésmunka és a mai mérkőzés ahhoz, hogy felkészülve várjuk a jövő heti Haladás elleni bajnokit. Az átigazolási időszak utolsó napjaiban minőségi játékosok érkeztek a csapathoz. Fontos, hogy nagy versenyhelyzet van minden posztért örülök, hogy az új igazolások csatlakoztak hozzánk, mert sokat segíthetnek abban, hogy elérjük a céljainkat.“

Zoran Zekic:

„Az első félidővel nem voltam igazán elégedett, de a második játékrészben nagyjából azt kaptam vissza a csapattól, amit elvártam. Főleg támadásban voltunk erősek, lőttünk négy kapufát és szép akcióink voltak, a gól sajnos nem jött össze. A jövő héten nagyon kemény meccs vár ránk a Dinamo Zagreb ellen, jó felkészülés volt számunkra ez a mérkőzés. Gratulálok a Vidinek a győzelemhez, jó csapatról van szó, Lazovics pedig pedig szinte mindent tud a futballról. Sok dolgot megváltoztattunk a csapatunknál a nyáron, bízom benne, hogy jövő nyáron nemzetközi kupameccset játszhatunk. Lehet, akkor újra összefutunk a Vidivel – majd azt a párharcot megnyerjük.“

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2016. Szeptember 03. 20:46  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
VIDEOTON FC - NK OSIJEK 2-0 (1-0)
Két góllal nyertünk az NK Osijek ellen

Feczesin az első félidőben, Lazovics pedig a második játékrészben volt eredményes.

Szombat este 18 órakor nemzetközi felkészülési mérkőzést játszottunk a horvát bajnokságban jelenleg 3. helyen álló NK Osijek ellen. A horvát együttest mintegy harminc nagyon lelkes drukker kísérte el Felcsútra, akik megállás nélkül, végig buzdították kedvenceiket. A találkozóra egyébként összesen körülbelül 500-an voltak kíváncsiak a helyszínen.

A találkozó első húsz perce különösebb említésre méltó esemény nélkül telt el, a kapuk nem forogtak veszélyben. A 21. minutumban aztán közel járt a vendégcsapat ahhoz, hogy megszerezze a vezetést: Mioc Benedik lőtt kapura 22 méterről, a labda a jobb kapufán csattant. Néhány perccel később Lazovics 25 méterről vette célba a horvát kaput, azonban lövése nem volt pontos. A 28. percben Feczesin tűnt fel kissé szokatlan helyen, a pálya jobb szélén, de ha már arra járt, akkor remekül tekerte kapu elé a labdát, ahol Bódi érkezett, és estében alig fejelt kapu fölé.

A félidő vége előtt tíz perccel Szolnoki nagy bedobását követően, az ötös környékén egy vendég védő csúsztatta meg fejjel a játékszert, amelyet végül Feczesin fejelt közelről a kapuba (1-0). Öt perc elteltével kis híján lemásoltuk ezt a találatot, azonban ezúttal a horvátok kapusa lelopta Feczesin fejéről a labdát.

A szünetben Pátkai és Feczesin maradtak az öltözőben, helyükre Varga József és Scsepovics álltak be. Az 50. percben Lazovics lőtt kapura 25 méterről egy szabadrúgást, a labda egy védőről szögletre pattant. A sarokrúgást Bódi végezte el, Juhász pedig az ötösön belülről fejelt kapu fölé.

Az 54. percben egy előre ívelt szabadrúgást követően, a 16-oson belül szépen fejelte tovább Juhász a játékszert Lazovics elé, aki 7 méterről fejelt kapura, Malenica a léc alól nagy bravúrral tolta ki a labdát. Szűk tíz perc elteltével Perosevic került hatalmas helyzetbe, 10 méterre a kapunktól a már vert helyzetben lévő Kovácsik mellett lőtte el a labdát, amely a jobb kapufa tövéről pattant ki. Nem telt el két perc, és egy gyors vendégtámadás végén Dmytro Lopa is telibe találta a kapufát.

Ezt követően sikerült nyomást gyakorolnunk a horvátokra, melynek a 73. percben meg is lett az eredménye. Bódi szögletét követően Vinícius csúsztatta meg a labdát, a jó helyen álló Lazovics pedig néhány lépésről a kapuba juttatta azt, 2-0-ra módosítva a találkozó állását. A 78. percben Lulic használta ki védelmünk megingását és szépen került gólhelyzetbe, Kovácsik azonban bravúrral hárítani tudott. Öt perccel a találkozó vége előtt még feljegyezhettünk egy újabb horvát kapufát, de a mérkőzés eredménye már nem változott.

Csapatunk legközelebb jövő héten szombaton, 18 órakor lép pályára bajnoki mérkőzésen, méghozzá a Haladás ellen a Pancho Arénában.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek