hu en
Videoton FC Végeredmény 5-1
Paksi FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2016-2017
Őszi szezon - 13. forduló
2016.10.22., Szombat @ 15:30
Felcsút, Pancho Aréna
1446 néző
18 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Farkas Ádám
Asszisztensek:
Berettyán Péter, Kelemen Attila
Tartalék játékvezető:
Horváth Zoltán
90 +2.Vége, 5-1-re nyertünk!
90.Bódi centikkel tekerte csak kapu mellé a szabadrúgást. Időközben az is kiderült, hogy 2 perc lesz a hosszabbítás.
89.Feczesint rántották le 17 méterre a paksi kaputól.
87.Az utóbbi időszakban egyik kapu előtt sem alakult ki gólhelyzet.
84.Juhász is besárgult.
82.Feczesin iramodott meg a jobb szélen, majd szépen hozta játékba Bódit, aki 16-ról kapásból kapura lőtt, Székely védett.
80.Szolnoki szabálytalankodott sárga lapot érően.
79.Kovács mutatott be szép cseleket a középpályán, majd jobb külsővel ugratta ki Bódit, azonban a labda lelassult, így nem jutott el a címzetthez.
75.Ezúttal Szolnokit állította meg a játékvezető les miatt.
74.Hahn helyére Szakály állt be.
72.Lazovics helyére Feczesin, Géresi helyére pedig Bódi állt be.
70.Laczkó helyére Kesztyűs állt be.
68.A kettős emberhátrányban futballozó Paks próbálja minél hosszabb ideig magánál tartani a labdát, a kapunk közelébe azonban nehezen jutnak el a vendégek.
65.
 
64.Pátkai helyére Kovács állt be!
63.GÓÓÓÓÓÓL!
Scsepovics vett át nagyon szépen egy előreívelést a paksi 16-oson belül, majd az érkező Lazovicsnak passzolt, aki 11 méterről vette be Székely kapuját!
60.Pátkai ugratta ki szépen Géresit, aki 12 méterről kapu mellé lőtt.
59.Bertus szabadrúgását magabiztosan védte Kovácsik.
58.Nego szabálytalankodott Hahn-nal szemben, sárga lap.
56.Scsepovicsot ezúttal a visszajátszások alapján tévesen állította meg les miatt a spori.
54.Vernes helyére Koltai állt be.
50.Kecskés dobta fel magát Juhász mellett a 16-oson belül, a játékvezető felmutatta jogosan a sárgát a paksi játékosnak, és mivel neki már volt sárgája, ő is pirosat kapott.
49.
 
48.GÓÓÓÓÓL!
Ismét Szolnoki adott szenzációs labdát, ezúttal Hadzic volt a címzett, aki az ötös sarkáról, ballal óriási gólt lőtt!

47.Hatalmas helyzettel kezdtük ez a játékrészt! Szoszó nagy bedobását Scsepoviocs csúsztatta meg fejjel, Pátkai pedig berobbant az ötösön belülre, és a kivetődő kapus fölött elegánsan pörgette át a labdát, amely azonban a felső léc felett nem sokkal hagyta el a játékteret.
46.Csere nélkül folytatódik a meccs.
45.Vége az első félidőnek!
44.Lazovics kapu fölé tekerte a szabadrúgást.
43.Szabó János rántotta le a gólhelyzetben kitörő Nego-t utolsó emberként, piros lap és szabadrúgás 18 méterről!
41.NB III
Végeredmény: Kaposvár - Vidi II 6-0 (0-0)

39.
 
38.​GÓÓÓÓÓL!
Szolnoki adott pazar, közel 30 méteres gólpasszt a bal szélről Scsepovicsnak. Támadónk mintaszerűen vette át a labdát a paksi 5-ös környékén, egy csel után pedig higgadtan helyezett a kapuba.
35.NB III
A 83. percben Kaposvár - Vidi II 6-0

33.Szép támadás végén Scsepovics talált a kapuba, sajnos azonban mindezt leshelyzetből tette, így a partjelző jogosan emelte zászlaját a magasba, a spori pedig szabadrúgást ítélt - szintén helyesen - a Paks javára.
30.Géresi bal szélről történő beadását vágták szögletre a paksi védők a gólra éhesen érkező Scsepovics elől.
28.NB III
80. percben Kaposvár - Vidi II 5-0

26.Kecskés szabálytalankodott a félpályánál, sárga lap.
25.
 
24.GÓÓÓÓL!
Scsepovics
nagyon magabiztosan vágta a labdát a bal felső sarokba!
23.Géresi hatalmas kapufát lőtt, a kipattanót követően viszont azonnal Pátkaival szabálytalankodtak a 16-oson belül, büntető!
21.Nego ment el a jobb szélen, majd adott erősen középre, a kapu elé, Székely kivetődve szögletre ütötte a labdát.
18.Lazovics végezhetett el szabadrúgást 21 méterről. Támadónk a felugró sorfal alatt próbálta meg ellőni a labdát, ez félig-meddig sikerült is, de a lövésben nem volt elég erő, Székely védeni tudott.
16.Az egyenlítő gólunk szemmel láthatóan megfogta a Paksot, egyértelműen mi irányítunk már.
13.NB III
A 65. percben Kaposvár - Vidi II 2-0

11.
 
10.GÓÓÓÓL!
Nem kellett sokat várnunk az egyenlítésre. Géresi szerzett labdát erőszakosan a paksi térfélen, majd egy kényszerítő után jó 26 méterről nagyon nagy gólt lőtt!

9.Az első percek alapján valamivel kezdeményezőbb a paksi csapat, sokat birtokolják a labdát.
6.Juhász tekert a 16-oson belülre egy szabadrúgást, Fiola emelkedett a legmagasabbra, de 11 méterről kapu fölé fejelt.
3.GÓL!
Az első paksi szögletet követően a 16-oson belül a vendégek szerezték meg a játékszert, amit aztán Hahn juttatott közelről a kapunkba!
2.Nego beadását húzta le a levegőből a paksiak kapusa.
1.Lazovics indította útjára a labdát.
-1.A találkozó gyászszünettel kezdődött, Marok-ra emlékeztünk egy perces néma csendben.
-2. 
-5.Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek alkalmából a Vidi játékosai rózsaszín pólóban érkeztek ki a küzdőtérre. Október 23-ra emlékezve pedig felcsendült a Himnusz!
-6.Érkeznek a csapatok, a Vidi U15-ös lánycsapat játékosai állnak sorfalat a két együttes labdarúgóinak.
-15.A félidőben NB III-as csapatunk 0-0-ra áll a Kaposvár otthonában.
-20.
 
-27. 
-35.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
-43.Varga József kisebb izompanasz miatt hagyja ki a mai mérkőzést - tudtuk meg dr. Kovács Tibor csapatorvostól.
-50.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Nego, Fiola, Vinícius, Szolnoki - Juhász, Pátkai, Hadzic - Géresi, Scsepovics, Lazovics
-57.A Vidi II 14.30-kor kezdte NB III-as bajnoki meccsét a Kaposvár otthonában. Aki kíváncsi arra a találkozóra is, a Vidi hivatalos Youtube-csatornáján élőben megtekintheti.
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Felcsútról, ahol 15.30-kor kezdődik a Vidi-Paks bajnoki.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Mérkőzés után

Henning Berg:

"Úgy gondolom, hogy ma minőségi futballt mutatott a csapat. Támadásban rendben voltunk, jöttek a gólok, jók voltak a beindulások, jó ütemben és pontosan jöttek a passzok, jó volt ezt látni. A piros lapok után pedig lényegében eldőlt a mérkőzés, de addig is rendben volt a játék. A múlt héten a Diósgyőr ellen is megvoltak a lehetőségeink, főleg az első félidőben, de akkor nem sikerült betalálnunk, ma viszont sikerült szép gólokkal eldöntenünk a meccset. Örülök, hogy a csapat így reagálta le azt, hogy az ellenfél szerezte meg a vezetést - ugyanezt láthattuk a DVSC ellen is, amikor szintén 5-1-re nyertünk. Nem először bizonyítják tehát a játékosok, hogy képesek gyorsan felállni egy kapott gól után, nagyon tetszik ez a mentalitás tőlük."

Csertői Aurél:

"Jól kezdtük a mérkőzést, de az első hazai gólnál nagyot hibáztunk. A kiállítások után pedig már egyértelmű volt, hogy nem tudjuk kontrollálni a találkozót. Most abba ne menjünk bele, hogy Juhász Roland lökött-e, vagy tizi volt-e a tizi, de az biztos, hogy követtünk el egyéni hibákat. Emberhátrányban már ekkora különbség is benne volt a játékban, nyolc emberrel egy Vidi ellen nem egyszerű játszani. Nagyokat hibáztunk, de ki kell elemeznünk, hogyan születtek a gólok."

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2016. Október 22. 18:00  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
VIDEOTON FC - PAKSI FC 5-1 (3-1)
Másodszor nyertünk 5-1-re ebben a szezonban

A DVSC után a Paksot is 5-1-re győztük le, ráadásul mindkétszer 0-1-ről fordítottunk hazai pályán.

Szombat kora délután, szép napsütéses időben kezdődött csapatunk Paks elleni bajnokija. Mivel október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ezért a Vidi játékosai rózsaszín pólóban érkeztek ki a pályára, hogy ezzel is felhívják az emberek figyelmét az ügy fontosságára.

A kezdősípszót egyperces néma gyászszünet előzte meg, a két héttel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Vidi-szurkolóra, Marokra emlékeztek meg a stadionban.

Rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés számunkra, hiszen már a 3. percben hátrányba kerültünk. Egy szögletet követően Hahnhoz került a labda, aki közelről nem hibázott (0-1). Szerencsére a bekapott gól nem küldte padlóra csapatunkat, és viszonylag gyorsan, már a 10. perc végén sikerült egyenlítenünk: Géresi szerzett labdát erőszakosan a paksi térfélen, majd egy kényszerítő után jó 26 méterről nagyon nagy gólt lőtt (1-1). A 23. percben Géresi a vezetést is megszerezhette volna, de kapáslövése a kapufán csattant, a kipattanót viszont Pátkai szerezte meg, akivel szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül. A büntetőt Scsepovics nagyon magabiztosan értékesítette (2-1).

A 38. percben újabb gólnak örülhetett a lelkes Vidi-tábor! Szolnoki adott pazar, közel 30 méteres gólpasszt a bal szélről Scsepovicsnak. Támadónk mintaszerűen vette át a labdát a paksi ötös környékén, egy csel után pedig higgadtan helyezett a kapuba (3-1). A játékrész vége előtt két perccel Szabó János rúgta össze a gólhelyzetben kitörő Nego lábát, a Paks futballistája piros lapot kapott Farkas játékvezetőtől, így a vendégek tíz emberrel folytatták.

A második félidő elején Szolnoki nagy bedobását követően Scsepovics csúsztatta meg a labdát, amely Pátkai elé került, ő pedig remek mozdulattal emelte át a kivetődő paksi kapust, a játékszer a felső léc fölött nem sokkal hagyta el a játékteret. Egy perc múlva ismét Szolnoki adott nagyszerű gólpasszt, a címzett ezúttal Hadzic volt, aki az ötös sarkáról óriási gólt lőtt, megszerezve ezzel első NB I-es gólját (4-1).

Az 50. percben kilenc főre fogyatkoztak a vendégek, miután a sárga lappal már rendelkező Kecskés dobta fel magát a 16-osunkon belül nagyon látványosan, a játékvezető pedig második sárgával leküldte a pályáról.

A 63. percben Lazovics állította be az 5-1-es végeredményt, miután Scsepovics szemet gyönyörködtetően vett át egy előre ívelt labdát, majd önzetlenül honfitársát hozta játékba, aki 11 méterről nem hibázott. Az utolsó bő 25 percben egy ígéretes Bódi-szabadrúgáson kívül komolyabb helyzetet már nem jegyezhettünk fel, csapatunk szép gólokat szerezve, magabiztosan nyert 5-1-re a Paks ellen.

Jövő héten szerdán Makón Magyar Kupa-mérkőzést, szombaton a Fáy utcában pedig bajnoki rangadót játszunk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek