hu en
Videoton FC Végeredmény 1-2
Vasas FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2016-2017
Őszi szezon - 3. forduló
2016.07.31., Vasárnap @ 18:00
Felcsút, Pancho Aréna
1901 néző
24 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Kassai Viktor
Asszisztensek:
Ring György, dr. Varga Zsolt
Tartalék játékvezető:
Márkus Tamás
90 +4.GÓÓÓL!
A hosszabbítás perceiben Vinícius szöglet utáni fejesével szépítettünk, de többre már nincs idő, vége a mérkőzésnek!
90 +1.4 perc a hosszabbítás!
90.Vasas-szögletet követően Ristevski lőtt kapura, Kovácsik nagyot védett. Fél perccel később a túloldalon Bódi került ziccerbe, Polekszics is nagy bravúrt mutatott be.
86.Ádám helyére Murka állt be.
83.Berecz helyére Kleisz állt be.
80.GÓL!
Hihetetlen góllal növelte előnyét a Vasas. Egy szélről elvégzett szabadrúgást átszállt a hosszú oldalra, Pavlov az alapvonalról egészen érdekes mozdulattal, sarokkal ért a labdába, amely így a kapuba pattant róla.

76.Simon helyére Pátkai állt be.
75.Berecz szabálytalankodott, sárga lap.
72.Vinícius szabálytalankodott 25 méterre a kapunktól, sárga lap!
70.GÓL!
A 16-osunk bal oldaláról Ádám Martin tekerte be a labdát a kapu előterébe, ahol Korcsmár ugrott a legmagasabbra, és közelről a kapunkba bólintott.
69.Egy gyors angyalföldi kontra végén Lang mentett hatalmasat becsúszva.
68.Lazovics hozta remekül játékba Bódit, aki tisztán lőhetett kapura, a lövésben azonban nem volt erő, így gond nélkül ölelhette Polekszics magához a játékszert.
66.
 
64.A túloldalt Remili lőtt kapura, de ez sem okozott gondot Kovácsiknak.
62.Bódi vett át szépen a 16-oson belül egy labdát, majd egyből kapura lőtt, Polekszics magabiztosan védett.
58.Suljic helyére Géresi állt be, valószínűleg sérülés történhetett, hiszen Suljic a szünetben állt be.
56.Korcsmár szabálytalankodott Lazoviccsal, ez is sárga. Támadónkról a harmadik sárgát kapja a Vasas.
54.Simon kapott sárga lapot.
50.GÓLHELYZET! Bódi szögletét Simon fejelte közelről kapura, Polekszics nagyot védett, a kipattanót nem sikerült már kapura tennie Stopirának, aki estében mellé lőtt.
47.Vasas-helyzettel indult a játékrész, Remili 16 méterről leadott lövése kellemetlenül megpattant Kovácsik előtt, de kapusunk hárítani tudott.
46.Folytatódik a meccs, a szünetben Barczi helyére Suljic állt be, a túloldalon pedig Debrecenit Burmesiter váltotta.
45 +1.Remili távolról küldött kapura egy szabadrúgást, Kovácsiknak vetődve kellett védenie. Ez volt a félidő utolsó momentuma, Kassai lefújta az első félidőt.
43.
 
40.Bódit kellett ápolni, kapott egy rúgást a bokájára - Kassai sípja néma maradt - de már jól van.
38.Feczesin szerzett labdát, majd kapura tört vele, 16 méterről lövésre vállalkozott, de nem találta el jól a labdát, így oda lett az ígéretes helyzet.
35.Ismét a két 16-os között zajlik a játék.
31.Szivacski szabálytalankodott Lazoviccsal, sárga lap!
30.GÓLHELYZET! Lazovics remek labdával szolgálta ki Szolnokit, aki egy szép csel után tiszta helyzetbe került, az ötös sarkáról kapura lőtt, Polekszics azonban nagyot védett!
26.
 
24.Szolnoki szabálytalankodott Pavlovval, ez is sárga lap!
21.Berecz lőtt kapásból 15 méterről kapura, a labda Viníciusban elakadt.
17.Debreceni rúgta fel Lazovicsot a félpályánál, sárga lap!
14.Lassan eltelik az első negyedóra, de komolyabb lehetőség még egyik kapu előtt sem alakult ki.
11.
 
8.Bódi ezúttal a 16-os bal széléről adott középre, Lazovics 5 méterről fejelhetett kapura, Polekszics nagyot védett, de időközben a partjelző már lest jelzett.
7.Lazovics harcolt ki egy szögletet, amit Bódi tekert kapu elé, de a fővárosi védők kifejelték a labdát.
4.Nem estek egymásnak a csapatok, a térfél közepén ismerkednek egymással a játékosok.
1.Mi kezdtük a meccset!
0.
 
-1.A mieink piros-kékben, a Vasas szürke-fehérben lép pályára.
Kezdés előtt Kovács Zoltán sportigazgató köszöntötte Szolnoki Rolandot, aki múlt héten a Paks ellen játszotta 100. NB I-es meccsét!
-3.Érkeznek a csapatok, hamarosan kezdődik a mérkőzés!
-30.
 
-35.
Több mint 15 éve nyert utoljára ellenünk a Vasas úgy, hogy mi voltunk a pályaválasztók. További statisztikai érdekességek a Vidi - Vasas párharccal kapcsolatban itt találhatók!
-40.A két csapat kapusai már el is kezdték a bemelegítést.
-50.
 
-55.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Nego, Vinícius, Lang, Stopira - Barczi, Simon, Szolnoki, Bódi - Lazovics, Feczesin
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat a felcsúti Pancho Arénából, ahol 18-kor kezdődik a Vidi - Vasas bajnoki.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Mérkőzés után

Henning Berg:

“Sok csapat küzd azzal, amikor csütörtökön Európában, hétvégén pedig a bajnokságban kell helyt állni. Persze erre fel voltunk készülve és szeretnénk is jól szerepelni az Európa Ligában, hiszen ez a játékosok és a klub fejlődése szempontjából is fontos. Jelen pillanatban viszont el kell ismerni, nem kezeljük ezt helyzetet igazán sikeresen, ma pedig kimaradtak a helyzetek is. Három mérkőzést kellett volna megnyernünk annyi lehetőséggel, amennyit ma kialakítottunk, de különböző okok miatt kimaradtak, így pedig nagyon nehéz megszerezni a három pontot. Ráadásul két pontrúgás után kaptunk gólt annak ellenére is, hogy eddig ezeknek a kivédekezése nagyon jól ment. Abban biztos vagyok, hogy ha csak egy mérkőzés lesz majd egy héten, akkor nagyon sikeresek leszünk Magyarországon. Hosszú távon persze az a célunk, hogy mindkét sorozatban jól tudjunk szerepelni, de most még nem tartunk ott. Suljic-ot pihentetni szerettük volna, nagyon sokat és jól dolgozott az eddigi mérkőzéseken, de a második félidőben szükség lett volna rá – jó formában van, remekül játszott csütörtökön is. Nem tudok még mit mondani a sérüléséről, bízunk benne, hogy nem kell sokat kihagynia.”

 

Michael Oenning:

“Természetesen nagyon örülünk annak, hogy sikerült megnyernünk a mérkőzést, csak emeli az eredmény értékét, hogy idegenből hoztuk el a három pontot. Ezen a mérkőzésen apróságok döntöttek. Mindkét csapat koncentráltan játszott, főleg a középpályán folyt a játék, mindkét csapat jól védekezett. Sokáig döntetlenre állt a mérkőzés, de végül sikerült megszereznünk egy rögzített szituáció után a vezetést. Ez megnyugtatta a csapatot, biztos védekezésből mentünk előre, a második gól a teljesítményünk megkoronázása volt. Örülünk, hogy zsinórban három jó csapatot győztünk le, de nem szabad elszállnunk magunktól, folytatni kell a megkezdetett munkát. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésünket hazai pályán sok néző előtt tudjuk majd játszani.”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2016. Július 31. 20:28  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
VIDEOTON FC - VASAS FC 1-2 (0-0)
Egygólos vereség a Vasastól

Hiába dolgoztunk ki rengeteg helyzetet a 90 perc során, a Vasas két lehetőségből két gólt szerzett, Vinícius 94. percben szerzett találata csak a szépítésre volt elég.

Vasárnap este a Vasast fogadtuk Felcsúton az OTP Bank Liga 3. fordulójában. Az angyalföldiek nagyszerűen kezdték a szezont, az MTK-t és a DVSC-t is legyőzték. Ami meglepetés volt, hogy a DVSC ellen két gólt szerző Vaskó csak a kispadon kapott helyet. A kezdés előtt Kovács Zoltán sportigazgató köszöntötte Szolnoki Rolandot, aki múlt héten, a Paks ellen játszotta 100. NB I-es mérkőzését.

A találkozó első félórája helyzet és kapura lövés nélkül telt el. Többet birtokoltuk a labdát, sokat tettünk azért, hogy helyzetbe kerüljünk, de 30 percig átjátszhatatlannak bizonyult az angyalföldi védelem. A 30. percben Lazovics remek labdával szolgálta ki Szolnokit, aki egy szép csel után tiszta helyzetbe került, az ötös sarkáról kapura lőtt, Polekszics azonban nagyot védett! 8 perccel később Feczesin szerezte meg a játékszert, majd kapura tört vele, 16 méterről lövésre vállalkozott, de nem találta el jól a labdát, így oda lett az ígéretes helyzet. A játékrész utolsó percében Remili távolról lőtt kapura egy szabadrúgást, Kovácsiknak vetődve kellett védenie.

A szünetben mindkét vezetőedző cserélt, nálunk Barczi helyére Suljic állt be. A második félidő első helyzetét a vendégek dolgozták ki, Remili 16 méterről leadott lövése kellemetlenül megpattant Kovácsik előtt, de kapusunk végül hárítani tudott. Az 50. percben Bódi szögletét Simon fejelte közelről kapura, Polekszics nagyot védett, a kipattanót nem sikerült jól eltalálnia Stopirának, estében mellé lőtt.

Az 58. percben sérülés miatt le kellett cserélni a második félidőben pályára lépő Suljicot, helyén Géresi folytatta a játékot. A 62. percben Bódi vett át szépen a 16-oson belül egy labdát, majd egyből kapura lőtt, Polekszics magabiztosan védett. Egy perccel később a túloldalon Remili került helyzetbe, azonban Kovácsiknak sem okozott gondot a védés. Öt perccel később Lazovics hozta remekül játékba Bódit, aki tisztán lőhetett kapura, a lövésben azonban nem volt erő, így gond nélkül ölelhette Polekszics magához a játékszert.

A 70. percben a 16-osunk bal oldaláról Ádám Martin tekerte be a labdát a kapu előterébe, ahol Korcsmár ugrott a legmagasabbra, és közelről a kapunkba bólintott (0-1). Tíz perc elteltével hihetetlen góllal növelte előnyét a Vasas. Egy szélről elvégzett szabadrúgás átszállt a hosszú oldalra, Pavlov az alapvonalról egészen érdekes mozdulattal, sarokkal ért a labdához, amely így a kapuba pattant róla (0-2).

A 90. percben egy Vasas-szögletet követően Ristevski lőtt kapura, Kovácsik nagyot védett. Fél perccel később a túloldalon Bódi került ziccerbe, Polekszics is nagy bravúrt mutatott be. A 94. percben azonban már nem védhetett az angyalföldi hálóőr, Bódi szögletét követően Vinícius közelről fejelt a kapuba, kialakítva ezzel az 1-2-es végeredményt.

Csapatunk legközelebb jövő héten csütörtökön, Dániában lép pályára az FC Midtjylland vendégeként, majd vasárnap a Gyirmót otthonában játszunk bajnokit.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek