hu en
Videoton FC Végeredmény 5-1
BFC Siófok
Barátságos
Barátságos, 2015-2016
Téli felkészülés - 6. mérkőzés
2016.02.03., Szerda @ 11:00
Székesfehérvár, Sóstói Stadion

felhős, 8 fok
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Kovács Zoltán
Asszisztensek:
Viszokai László, Becséri Gergely
90.Vége a mérkőzésnek, 5-1-re nyertünk!
89.GÓL!
Kovács nagyon szép cseleket mutatott be, majd kiugratta Tischlert, aki közelről nem hibázott.

87.Haraszti szögletét követően Tischler lőtt kapura, a labdát Baksa vágta ki a gólvonalról.
85.Az utóbbi percekben a mi térfelünkön zajlott a játék, most valamivel aktívabb a Siófok.
79.Kovács és Nego nagyszerű összjátékát követően Kokó tekert jobb külsővel kapu mellé.
76.GÓL!
Ott a negyedik! Tischler egy beadásra becsúszva érkezett a kapu előtt, így próbálta a labdát a siófoki kapuba juttatni, Gábor azonban elsőre még nagyot védett, a kipattanóra csatárunk lecsapott majd szépen passzolt vissza az érkező Hefflernek, aki nyolc méterről elemi erővel bombázott a kapuba!

70.
 
66.GÓL!
Heffler beadására remek ütemben robbant be Tischler, és közelről a kapuba fejelt. Ez volt "Tisi" első vidis gólja!

62.Ismét cserélt a Siófok, Elek és Berki helyére Murka és Ivancsics álltak be.
58.Haraszti szögletét Juhász fejelte kapu mellé.
52.
 
50.GÓL!
Ismét vezetünk! Stopira iramodott meg a bal szélen, majd középre adott, Géresi pedig hét méterről, kapásból nagyon szép gólt lőtt.

48.A Siófok együtteséből Bognár, Mogyorósi, Farkas, Gréczi jöttek le, helyükre Tamás, Futó, Rusvai és Nagy álltak be.
46.Szünetben kettőt cseréltünk, Vinícius állt be Lang helyett, Tischler pedig Feczesint váltotta.
45.Vége az első félidőnek!
40.Kovács 17 méterről lőtt kapura, Gábor Péter ezt a lövést is védte.
34.Simon beadását követően Feczesin fejelt 13 méterről kapu fölé.
32.Haraszti tekert ismét veszélyesen kapu elé egy szabadrúgást, a hosszú oldalon érkező Stopira közeli fejesét nagy bravúrral védte Gábor Péter. 
31.
Ősszel még együtt játszottak a Vidi II-ben, most ellenfelek Baksa és Géresi.
29.Elek Baksával kényszerítőzött, végül Elek 14 méterről lőtt kapu fölé. Helyzet volt ez is!
25.Haraszti szögletét követően Géresi 16 méterről lőtt szépen kapásból kapura, Gábor Péter nagyot védett.
20.GÓL!
Gyorsan sikerült egyenlíteni a Siófoknak. Egy szabadrúgást követően a labda a 16-oson belül Elek Bencéhez pattant, a Vidi egykori csatára pedig kilőtte a bal alsó sarkot.

17.
 
15.GÓL!
Nagyon szép góllal szereztük meg a vezetést. Kovács remek mozdulattal ívelte a labdát Feczesin fejére, aki hét méterről védhetetlenül fejelt a bal felső sarokba!

13.Mezőnyfölényben játszunk, de egyelőre komolyabb helyzet még egyik kapu előtt sem alakult ki.
7.A sarokrúgást követően Stopira fejelt hat méterről kapu fölé.
6.A szabadrúgást Haraszti ívelte a 16-oson belülre, Lang elől az egyik siófoki védő szögletre fejelt.
5.Hefflerrel szemben szabálytalankodtak a siófoki kaputól kb. 28 méterre.
1.A Siófok kezdte a mérkőzést!
-15.A Siófok csapatában mindhárom vidis kölcsönjátékos (Gábor Péter, Baksa Dénes, Bognár Bence) a kezdőben kapott helyet, de ott van a szintén egykor a csapatunkban futballozó Elek Bence is.
-20.
 
-30.Horváth Ferenc ezúttal is annak a tizenegy játékosnak szavazott bizalmat, akik szombaton 3-1-re legyőzték a DVSC-t.
Íme a mai kezdőcsapatunk: Danilovics - Nego, Juhász, Lang, Stopira - Simon - Haraszti, Heffler, Kovács, Géresi - Feczesin.
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat a Sóstói Stadionból, ahol 11-kor kezdődik a Vidi - Siófok felkészülési mérkőzés. 
Mérkőzés után

Horváth Ferenc:

„Az volt a célja ennek az edzőmérkőzésnek, hogy legyen egy olyan meccs is a felkészülési programban, amelyen felszabadultan tudunk játszani. A Siófok ellen helyenként jól játszottunk és szép gólokat lőttünk, valamint elégedett voltam a passzjátékkal is. Bízom benne, hogy ugyanezeket visszalátom majd a hamarosan kezdődő tavaszi idényben is.“

Goran Kopunovics:

„Azt mondtam a srácoknak a meccs előtt, hogy legyen ez a kilencven perc egy nagy élmény nekik, mert nem minden nap tudunk magyar szinten klasszis játékosok ellen pályára lépni. Az első félidőben nagyon sokat dolgoztunk, úgy nézett ki a csapat, ahogyan szeretném, a saját stílusunkat játszottuk, de összességében sem lehetek elégedetlen, jó tapasztalatokat szereztünk ma egy erős csapat ellen. Építkezünk tovább, szeretném, ha tavasszal is mindenki szívből játszana és odatenné magát, hogy minél előrébb végezhessen a csapat.“

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2016. Február 03. 12:19  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
VIDEOTON FC - BFC SIÓFOK 5-1 (1-1)
Öt gólt szerezve nyertünk a Siófok ellen

A félidőben még 1-1 volt az állás, a második játékrészben a csereként pályára lépő Tischler két gólt szerzett és egy gólpasszt is adott.

Szerda délelőtt borús, de nem hideg időben lépett pályára csapatunk a BFC Siófok ellen. A felkészülési találkozón mindhárom vidis kölcsönjátékos (Gábor Péter, Bognár Bence, Baksa Dénes) kezdőként lépett pályára Goran Kopunovic együttesében.

Trebotic és Oliveira, akik januárban minimál invazív beavatkozáson estek át Münchenben, rehabilitációs munkát végeznek már, míg Suljic, Pátkai és Rudolf, akik kisebb sérüléssel bajlódtak, a tervek szerint pénteken már csatlakozhatnak a csapathoz, és együtt is edzhetnek.

A találkozó első 15 perce komolyabb esemény nélkül, mezőnyjátékkal telt el. Negyedóra játék után viszont egy nagyon szép góllal szereztük meg a vezetést. Kovács remek mozdulattal ívelte a labdát Feczesin fejére, aki hét méterről védhetetlenül fejelt a bal felső sarokba (1-0). A vendégeknek gyorsan, öt perc alatt sikerült kiegyenlíteniük, ráadásul egykori Vidi-játékos góljával. Egy szabadrúgást követően a labda a 16-oson belül Elek Bencéhez pattant, ő pedig kilőtte a bal alsó sarkot (1-1). Öt perccel később Haraszti szögletét követően Géresi 16 méterről lőtt szépen kapásból kapura, a Vidi kölcsönkapusa, Gábor Péter nagyot védett. A 32. percben Haraszti tekert veszélyesen kapu elé egy szabadrúgást, a hosszú oldalon érkező Stopira közeli fejesét ismét bravúrral védte Gábor.

A szünetben kettőt cseréltünk, Vinícius állt be Lang helyett, Tischler pedig Feczesint váltotta. Az 50. percben ismét megszereztük a vezetést. Stopira iramodott meg a bal szélen, majd középre adott, Géresi pedig hét méterről, kapásból nagyon szép gólt lőtt (2-1). Ebben a félidőben már jóval nagyobb nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre. A 66. perben Heffler beadására robbant be remek ütemben Tischler, és közelről a kapuba fejelt (3-1). Ez volt "Tisi" első vidis gólja! Tíz perccel később ráadásul visszaadta a gólpasszt Hefflernek. Tischler egy beadásra becsúszva érkezett a kapu előtt, így próbálta a labdát a siófoki kapuba juttatni, Gábor azonban elsőre még nagyot védett, a kipattanóra csatárunk lecsapott majd szépen passzolt vissza az érkező Hefflernek, aki nyolc méterről elemi erővel bombázott a kapuba (4-1). Az 5-1-es végeredményt az utolsó percben Tischler állította be, miután Kovács passzát követően higgadtan lőtt a siófoki kapuba közelről.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek